Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Smile 1mb'im. bağlantıl 2-3 gün önceye kadar 100kpbs iken, 160'lara düştü. Smile aradım, 2 gün içersinde bakacaklarmış vs vb. O arada bende nolur nolmaz ihtimalinden virüs, malware adware dolu bilgisayarımı temizlemek istedim, belki onlar yavaşlatıyor diye. Tavsiye ettiğiniz anti virüsler, linkler nedir? Birde spyget mi spylog mu öyle bir program vardı. Bilen var mı? Yardımlar için şimdiden sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Kasper, Eset vb ile çok uğraştım ama sadece, -Avira Antivir -Malwarebytes' Anti-Malware ile huzuru yakaladım, hem de bedavalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 fiddler yukle, gelen giden requestlere bak bakam bisi varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Karasakal said: Birde spyget mi spylog mu öyle bir program vardı. Bilen var mı? spybot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 avg internet security ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 semsiye gibi simgesi olan hangisiydi tam hatırlayamadım ama uzak dur ondan. nod32,kaspersky,norton gibi daha stabil programları kullanabilirsin.saglam bir firewall istiyorsan ayrıca zonealarm tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 avira şemsiye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 avg yönetir ama beleş olanı iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Karasakal said: 2-3 gün önceye kadar 100kpbs iken, 160'lara düştü. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 CthuLhu said: Karasakal said: 2-3 gün önceye kadar 100kpbs iken, 160'lara düştü. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aptal bu kaspersky ya.. yemin ediyorum aptal.. Emberwind diye bi oyunun demosunu indirdim.. 32mb.. yanında aynı anda indirilmiş ama kurulmamış Age of Decadence Demo ve legit 1gb'lık bi software var.. benim kendi rar'larım var. bunların hepsi bu günkü download. ok? ember'ı kurayım da bi ara vereyim dedim.. avp atladı alttan.. bu virüslü abi! vurayım mı abi demeden vurdu.. ok. olur bazen böle. indie oyunların imzalarını arkadaş virüs imzaları ile karıştırır antivirüs programları.. lose/lose oyununu bayağı kendi adı ile trojan olarak listelemişti symantec.. (lose lose da dosya silme hedesi var yalnız. ondan bayağı adlandırdılar trojan diye.. virüs açıklaması falan da var hatta.. severe diye.. lol) aptallık burada değil zaten.. aptallık şimdi başlıyor.. önce IDM -download manager- virüs kabul etti.. karantinaya aldı exe'sini.. afferin. en azından karantinaya almış.. ardından tüm bugün gelen downloadları uçurdu! yoklar artık.. bayağı yok etti hepsini.. ve tek bir açıklama bile yok bunu bunu sildim diye.. e be salak oğlu salak. ben seni kafana göre program silesin diye mi tutuyorum malın evladı.. sinirden çıldırdığımız mail'ı kaspersky'e yolladık.. kafasına göre takılan bi program yazmayın mallar da dedik en sonunda.. ne aptalca iştir o ya.. her şeyi sildi salakoğlu salak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "Tatar Ramazan" said: Kasper, Eset vb ile çok uğraştım ama sadece, -Avira Antivir -Malwarebytes' Anti-Malware ile huzuru yakaladım, hem de bedavalar. 2 haftadır mutluyum. Ayrıca 1000 yerine 100 yazdım diye mutlu olan insanlar, sizleri kınıyorum. 1 oda dolusu kız karşınıza çıkarda siftah yapamazsınızinş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Brigand said: Karasakal said: Birde spyget mi spylog mu öyle bir program vardı. Bilen var mı? spybot? Spybot Search and Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hadi kaspersky gelen giden tüm bağlantılarda uyarıo biliosun. ksperskyden xxxx e geçtim süper diyen arkadaşlar eminler mi virüssüz trojansız backdoorsuz olduklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yaw garantisi olmasa bile raatlığı olabilir.. doc'ta font seçmek için bastığımda bekletmesi.. muhteşem.. afferrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar