SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 beyler aramaya din yazdım burası çıktı din tartışması var, olmaz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dreagloth said: http://www.downtowndergi.com/haber/64_buyuk.jpg Varken başka bir şeye gerek yok. KOBEEEE güzel değil abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lesser şehirlerde olur öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abvblizzard said: dreagloth said: http://www.downtowndergi.com/haber/64_buyuk.jpg Varken başka bir şeye gerek yok. KOBEEEE güzel değil abi bu oha efsane biseye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 fransa da bile at eti satan kasaplar var yasal olarak. ayyyyy et eti yedirdileeeeeeeeer. ulan yedikten sonra kustun mu yada hasta mı oldun. farketmedi bile o yiyenler. amma abartıyorlar. bi daha bilmediğin yerden yemezsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi dünyada nadir güzel olan, gerçekten güzel olan şeylerden birisi et ve et ürünleri.. hayvan kökenli gıdalar harika şeyler gerçekten.. peynirden, ete, süte hepsi süper.. öle ki her bir alt türü ve türevi, işkembe, kokoreç, paça, tuzlama her biri ayrı harika.. adriana lima'yı versen vegan ol desen, bırak kabul etmeyi sana nispet olsun diye vegan bi hippi keser pişirir yerim.. bilmem anlatabildim mi? ama insanlara sahtekarlkla hastalıklı mı nedir belli olmayan et yedirtmek tırt işte.. vet. kontrolsüz inek eti bile yemek risk haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 e tabi canım ona birşey diyen yok. sağlıksız koşullarda ne kesersen kes sorun zaten. ama bi at eti eşşek eti çıkardılar yok efendim sanki yersen toynak çıkacak insanlarda. yasal yapsınlar şu işi adam gibi isteyen kesmelik beslesin. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Horse_meat_in_package.JPG at eti hollanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 oha.salamın dedesi bi ekmeği doldurur.çiğ et mi o ya.belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dinimizce yassak kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dinen caiz bildiğim kadarıyla. din açısından bir sorun yok. ama et eti tabu olmuş bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 toynak kıstası varmış,biri açıkladı bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 toynak olayı var evet.. dinen caiz değil.. legal de değil. at eti, domuz eti kesmenin yasal olup olmamasından öte sen döner alırken inek eti diye alıyorsun. bilmem ne bakanlığından onay gelmiş diye güvenerek alıyorsun.. veteriner kontrolü yapılmış diye alıyorsun. temiz diye alıyorsun en azından.. sonra misss gibi amipli dizanteri oluyorsun. "hmm at eti çok güzelmiş, acaip iskenderdi" demedi beni arkadaşım mesela.. 2gün serum yedi, 1,5hafta berbat ilaçlar içti misal. siz hâlâ etin tadının derdindesiniz.. yok fransa'da bilmem neymiş de, itaalyada şöyleymiş.. var bi eblehlik de haydi hayırlısı.. adama sormadan inek eti yerine camış eti versen, kontrol edilmemiş. onda gelse olay çıkartsa yine haklı. bırak atı, eşeği, bilmem neyi.. onu bırakın gidin eski doğu bloku ülkelerinde açık pazarda satılan etlerden alın bakalım yiyebilecek misiniz... insan güvenerek yemek istiyor satın aldığı eti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Star'da at ve eşek eti mağdurları canlı yayında..At gibi hareketliler kamera önünde adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hepimiz illa farkinda olmadan yemisizdir ne idügü belirsiz et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 veteriner denetiminde ve sağlık riski taşımadığı sürece çoğu et güzeldir (bötrü böcek kedi köpek vs kaynaklı etleri saymıyorum) ama at eti belki de bin küsur yıldır tüketilien bir protein kaynağı çünkü taşıması da en kolay ve en hızlı ürün.. kendi kendini taşıyor dörtnala ehe aslınd tad oalrk geyik etine çok yakın diyorlar da geyik eti yemedim kısmetyse onu da yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yiyin gitsin öldürmedikçe sorun yok öldürmeyen güçlendirir hatta dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 memlekette ata essege tecavuzden gecilmezken bunlarin etini millete yedirenlere laf etmeyin ayiptir agazorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 turki cumhuryetlerde at eti yenir. ozellikle kazakistanda yeniyo hatta. boyle fastfood tadinda bi yeemkleri vardi da unuttum ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hatta at eti yemenin bi olayi var. atalar der ki at kalite hayvandir, pis su icmez, her otu yemez o nedenle eti temiz ve yumusak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 once turk olun, sonra muslumanligi du$unebilirsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dinen sakıncası faydalı hayvanlar olmalarından. islami açıdan eti yenilen hayvanlar kan akıtmayanlar. balıkların çoğu et yer, ama kan akıtmaz. yutarlar. aslan, kaplan zart zurtun eti yenmez. isteyen yesin, ertesi gün götünde, barsağında ne varsa boşaltır zaten. yemenin mantığı yok. at, eşşek gibi hayvanlar hangi faydalı hayvanlar olduğu için hanefi mezhebinde yenmeleri uygun olmayan hayvanlardan. yoksa etlerinde bir sakınca yok. devlet niye bu işe karşı? valla ben de bilmiyorum. gıda kodeksinde yerleri yok bir sebepten. hadi adını koyalım: dini ve örfi geleneklerden. yani denetimsiz kesilen etler bunlar. hastalık var mı, nerden geliyor, nereye gidiyor diye denetime tabii olmayan besinler. bu sebepten birisine haberi olmadan at ya da eşşek eti yedirirseniz sizi üzerler. bi de eskiden türkler at yerlerdi konusuna değinecektim unuttum. eskiden atı kesip yiyeni, diğer türkler kesip yerlerdi. kendi kendini taşıyan besin değeri gözüyle ata bakanı, evet eksip yerlerdi. at, fetihler yapıp dünyanın sahibi olmak için en öncelikli ihtiyaçtı o zamanlarda. nereye yiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 evet buyuk ihtimalle gebermis atin etidir onlar. bi de peynir ithalati da kisitli turkiyede. zira oyle salak bi gida kodeksimiz var ki, bir cok degisik peynir turunu kuflenmis fermente olmus bozulmus diye ulkeye sokamiyosunuz. oysa ki o peynirlerin olayi o zaten.asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Dini dogmaları mantığa bürümeye çalıştığınız zaman çok komik oluyorsunuz azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yıllar önce birisinin imzasında vardı orc: sen attan inmek human: niye neden ki? orc: yemeğe binilmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar