aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 parvus said: yemez işte atar yapıp da pısarsın böyle. sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yanlış yollardasın parvus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aquila said: parvus said: yemez işte atar yapıp da pısarsın böyle. sadasf asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 unutulmaya yüz tutumuş bu nadide kelimeyi yeniden gündeme getirdiğiniz için emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler yolluorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 google'da kulak pisliği diye aratın görselde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kulaktan çıkan o turuncu şeyi oldum olası kabak tatlısına benzetmişimdir. Hem renk hemde kıvam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://altmedicine.about.com/cs/govtregulation/a/EarCandle.htm yalan, bakın linkte anlatıyor niye yalan /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 koymuşsun belgeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aquila said: tad? tat olması lazımdı. tadı nasıl diye sorsan olurdu ama. "tadı" da olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 buşon ne abi bijon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben de onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu arada sırta sıcak bardak niye yapılıodu yaw ve neye yarıo bnmde sırtı ağrıo yapim mi acıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bırıne cıgnettır sırtını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 videoyu izlediğimden beri sol kulağım kaşınıyor, süpürge falan tutabilirim yakında kulağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 duyuyosan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kimseye önermiyorum ama kulak temizlemek için şu metal bükülmüş telden yapılan U şeklindeki saç tokalarını kullanıyorum ben içeri ayarınca sokup, kulak duvarına deydirip geri çekince leblebi kadar kirler geliyor bazen halkaya takılıp sağır olmanız muhtemelen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ben geçenlerde denedim bunu konusunu açıcaktım hatta yorum bile yazmışım arayınca buldum asdf =) 2-3 gün geçti üstünden ilk kullandıgımda biraz garip oldu ama şimdi iyi sağır olmadım en azından. İçinden çıkan kirlerdenmidem bulanmadı değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Böjeek said: doktora gider temizletirim en temizi kbb doktorlarının böyle küçük elektrik süpürgesi tarzında aletleri var. onunla hüplete hüplete temizliyozararlı o. doktor kendi de belirtir bunu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ilk vakitleri çok zevkli oluyor o şeyin.böyle inceden temizliyor ama zaman ilerledikçe, derine gittikçe o alet işler çirkinleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 herseyi buldular icat edicek sey kalmadı napsın mucitler bunları buluyorlar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Pluton said: Ben geçenlerde denedim bunu konusunu açıcaktım hatta yorum bile yazmışım arayınca buldum asdf =) 2-3 gün geçti üstünden ilk kullandıgımda biraz garip oldu ama şimdi iyi sağır olmadım en azından. İçinden çıkan kirlerdenmidem bulanmadı değil ama öbür sf'lere baktıysan eğer o kirler balmumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayır kabak tatlısı Dikkat yemek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gayette guzel işe yarıyor.zaten cok eskı bır yontemdır bu.hıcbır zararı yok.yan etkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 mantıklı geliyor mu? yani matematiksel olarak o yakılan ateşin o kadar kir kaldırabileceği, vakum yapabileceği??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar