Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bazen gün içinde ama genelde geceleyin yatakta gözümü kapattığım anda kafamın içinde o gün yaşadığım sesleri tekrar duyuyorum,bir nevi bilinçaltı gün içinde yaşadıklarını kusuyor.Eğer bunlarda olmasa sürekli şarkılar çalıyor kafamda.Öyle ki bazen şarkılarda kötü oluyor,çayır çimen geze gezeeeeee diye kafada seslerle uyumak çok kötü.Gözümü açtığımda bu gidiyor,kapayınca geliyor vs. Doktora gittim,yine hayat boyu çektiğim obsesyon+stres kombosuna bağladı ama sorunum bunlara rağmen moodumun normal insandan mutlu olmasıymış,hayattan aşırı zevk alıyormuşum, beyinde bunu desteklemek,rahatlamak adına kafaya müzik gönderiyormuş eğer birşeyle uğraşmıyorsam,eğer strese girersem daha çok gönderiyormuş bu müziği,eegye filan gönderdi sorun yok sonra ilaç yazdı ki istemiyorum onu. Ama bu sesten gına geldi,1 aydır uyumak için tek yolum tv'yi açmak,tv açık olduğunda gözümü kapasamda sesler gelmiyor kafama.Eğer fazla alkol alırsam yine uyuyabiliyorumda bana düzgün birşey lazım şu sesi durdurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 benim derste ve sınavlarda oluyor o. bi şarkı takılır sürekli çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fazla sessizlik adamı bozar . benim kulaklar fazla iyi duyuyo mesela en ufak sesi bile algılıyo sessizlikte . ki bu olaydan nefret ederim . o yüzden işlek bi caddede yaşamayı tercih ediyorum araba sesleri fln en azından sessizlikten uzağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pdz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Uyurken TV izlemek yerine sakin enstrümantal müzikler dinlemeyi dene belki faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bu şey bendede var doktora falanda gitmedim, evet bende tv e bakarken falan uyumakta buluyorum çareyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sabahın 6 sında saçma sapan reklam jingle'ları ile uyanıyorum ben sıkça. geceleri yatarken de bi müzik oluyo. iyi bişi bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 geçmiş olsun. beyin kanseri olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 cnbce de aptal bi dizi vardı.. o kadın da böyleydi. sonra onun suratı kaydı, yaratık gibi bişi oldu.. gerçek hayatta tabi. kadın indiana jones la mı evliydi neydi.. algıda kayma yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 machine in my head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Korkutmak gibi olmasın da kafanın içinde çalan müzik beyindeki urun varlığına işaret edebilir. Baş ağrısı şikayetleriniz de oluyorsa doktora gidin derim. Hele bayılma bile olduysa koşarak gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 doktora gitmene gerek yok. normal bişi. herkese oluyo farketmeden aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gerek yok tabi. ur varsa doktora gitme diyen arkadaşa git bakar çaresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bütün sorunlar doktora gittikten sonra başlıyo zaten. yada bana hep öle denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 beyler kaçın. CAHİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 escape said: bütün sorunlar doktora gittikten sonra başlıyo zaten. yada bana hep öle denk geldi.bu önermeden sonra dünya çapında doktorlardan banlanmanı talep ediyorum. şikayete bastım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm anlamıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bir donem ayni seyden sikayetciydim. Kulagimi agritacak kadar yuksek sesler yuzunden uyaniyodum bi anda ama ses falan yoktu oysaki. Ilac olarak ne yazdi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben bir ara çok Daoc oynarken gözlerimi kapatınca bufflama sesleri duyuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şimdi kafada radyo varsa bence konu müziğe kaydırılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok müzik dinlemekten oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayır abi işin garibi şimdi bende de olmaya başladı sanki. beddua etti galiba holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yeterince müzik dinlemiş olsa radyo olmaz o.. mp3 falan olur en azından. lossless codec falan derdi.. yeterince dinlememiş müzik, ya da kulaklarında kireçleme var. benim tehşisim budur doktor fede. http://www.youtube.com/watch?v=JUB6iRWhEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 escape banlansın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar