Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafanın içinde radyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazen gün içinde ama genelde geceleyin yatakta gözümü kapattığım anda kafamın içinde o gün yaşadığım sesleri tekrar duyuyorum,bir nevi bilinçaltı gün içinde yaşadıklarını kusuyor.Eğer bunlarda olmasa sürekli şarkılar çalıyor kafamda.Öyle ki bazen şarkılarda kötü oluyor,çayır çimen geze gezeeeeee diye kafada seslerle uyumak çok kötü.Gözümü açtığımda bu gidiyor,kapayınca geliyor vs.

Doktora gittim,yine hayat boyu çektiğim obsesyon+stres kombosuna bağladı ama sorunum bunlara rağmen moodumun normal insandan mutlu olmasıymış,hayattan aşırı zevk alıyormuşum, beyinde bunu desteklemek,rahatlamak adına kafaya müzik gönderiyormuş eğer birşeyle uğraşmıyorsam,eğer strese girersem daha çok gönderiyormuş bu müziği,eegye filan gönderdi sorun yok sonra ilaç yazdı ki istemiyorum onu.

Ama bu sesten gına geldi,1 aydır uyumak için tek yolum tv'yi açmak,tv açık olduğunda gözümü kapasamda sesler gelmiyor kafama.Eğer fazla alkol alırsam yine uyuyabiliyorumda bana düzgün birşey lazım şu sesi durdurmak için.
Mesaj tarihi:
fazla sessizlik adamı bozar . benim kulaklar fazla iyi duyuyo mesela en ufak sesi bile algılıyo sessizlikte . ki bu olaydan nefret ederim . o yüzden işlek bi caddede yaşamayı tercih ediyorum araba sesleri fln en azından sessizlikten uzağım
Mesaj tarihi:
cnbce de aptal bi dizi vardı.. o kadın da böyleydi.

sonra onun suratı kaydı, yaratık gibi bişi oldu..

gerçek hayatta tabi. kadın indiana jones la mı evliydi neydi..

algıda kayma yaşadım
Mesaj tarihi:
Korkutmak gibi olmasın da kafanın içinde çalan müzik beyindeki urun varlığına işaret edebilir. Baş ağrısı şikayetleriniz de oluyorsa doktora gidin derim. Hele bayılma bile olduysa koşarak gidin.
Mesaj tarihi:
escape said:

bütün sorunlar doktora gittikten sonra başlıyo zaten.
yada bana hep öle denk geldi.
bu önermeden sonra dünya çapında doktorlardan banlanmanı talep ediyorum. şikayete bastım bile.
Mesaj tarihi:
Bir donem ayni seyden sikayetciydim. Kulagimi agritacak kadar yuksek sesler yuzunden uyaniyodum bi anda ama ses falan yoktu oysaki.

Ilac olarak ne yazdi acep ?
Mesaj tarihi:
yeterince müzik dinlemiş olsa radyo olmaz o.. mp3 falan olur en azından. lossless codec falan derdi..

yeterince dinlememiş müzik, ya da kulaklarında kireçleme var. benim tehşisim budur doktor fede.

http://www.youtube.com/watch?v=JUB6iRWhEDE
  • Yeni Oluştur...