Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi şu kitabı bana biraz özetlermisiniz ya lazım 2 güne kadar . 15 tlydi kitap yuh dedim yabancı yazarlar 8 lira bu adam 15 liraya kitap öldürseler almam dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yabancı yazarlarla Kemal Tahir'i maddi açıdan karşılaştırıp "yuh" diyorsan hiç özetle filan uğraşma, git efendice hocana yapamadım ödevi sıfır verin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben yabancı olsam bi kitap yazsam daha fazla mı etmesi lazım? onu anlamadım şimdi eğer öyleyse hemen ingiliz edebiyatına giriş yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Sınavda ekstradan 10 puanlık 2 soru olucak kitapla ilgili maksat puan vermek olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 korsan kitabı önlemek için böyle şeylerin ucuz olması lazım . türk yabancı olayı nasıldır bilemem fiyatlama üzerinde ama hani yabancı kitapların belki vergisi fazladır yada ıvırdır zıvırdır öyle olmasına rağmen daha ucuz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oks yemi hazirlaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yok türk vergi sistemi sınavına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sen vergi kacirirsin. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kemal tahirin bütün kitaplarını okumak lazım. umarım kalırsın o dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 lan aa ya kasıyorum dellendirmeyin beni ne kalcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar