Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://img263.imageshack.us/img263/4450/sdfse.jpg Özgünlük dalında 1. olduğum çalışmam . yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ruhuma değiyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ordek mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sursurreal olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için . ördek değil o hyr o bir "likit ay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bumu birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 evet arkadaşım beğenemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eplipitik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 resme bakınca sanattan neden anlamadığım bir kez daha ortaya çıktı. Sana göre çikolata, bana göre kahverengi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 başım döndü, midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hiç bir şey anlamadım cidden anlamadım biri açıklasın bunun ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sürrealizm bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 salvador dali yapmış olsaydı herkes, vay canına, adamın hayal gücü çok ilginç falan derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu ödül aldıysa kahrolsun federasyon daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sanatçının anlatmak istedikleri: bir göl, deniz; anne rahmini simgeliyor. göle düşmüş yansıma, ruhumuzun yansıması, bizi oluşturan spermi temsil ediyor. gözümüzün önünde bulunan siyahlıklar, aslında sadece perspektif sebebiyle karamsar bir sınır imajı yaratsa da, anne rahmindeki sonsuzluğa dahil değil. Yine de, ruhumuzun yansıması bu kanaatten dışarı çıkamayacaktır. soldaki kalın engel, hangi hayatın içinde bulunacağımızı seçemeyecek oluşumuzu temsil ediyor. sağdaki ince engel ise bizi ölümden ayıran o kırılgan sınırı simgeliyor. sağ tarafta da bir hayat var; ölümden sonraki dünya. ortası bizim hayatımız. soldaki engelden sonra bulunan yerde bizim için hayat yok, dolayısıyla gökyüzü de yok. sadece hayallerimizin oluşturduğu bir rüya başlangıcı mevcut o kadar. resmin tepesinde, katıksızlığın, saflığın o belirsiz beyazımsı bulutu yer alıyor. o ki; her şeyin içinde bulunduğu deniz, büyük ruh, inançlarımız ve sebeplerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 BonePART said: ordek mi o? hayır resim. bide neden aldın odulu? ben olsam almazdım mesela bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olm ben cidden bişi anlamadım dalga geçmiyorum anlatsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 anlattık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 surrealist anlatilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben anlamamakta ısrar ediyorum daha fazla zorlamıyacam başarılar +rep paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hiç Ödül alan sürrealist çalışmam olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kadraj çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 anatomi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 anatomi ile insan memesi çizebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ördek memesi bile çizeb...Oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar