dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 halbuki hayat'ın götünü sıksan.. yumuşak yumuşak.. bizimkiler inside Letsgetthesunshine said: hayır sevmiyorum cünkü götünü cok cok cooook sıkman gerekiyor bişiler yapabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 iki ucu boklu değnek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Güzel aslında da insanı bayağı bunaltıyor, bayağı uğraş vermen gerekiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu ölsem tripleri bir yakını kaybetmekle hafif durulur, akran bir arkadaşı kaybetmekle sıfırlanır... ölemiyorsanız uyuyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şaka maka yarını düşünmeden yaşıyorum şu sıralar ve oldukça karamsarım, otomatik pilotta giden uçak gibiyim yüzüm gülse bile içten hiçbirşey hissetmiyorum bir kız arkadaş, düzenli tarafından bir iş, sosyal ortam vs olsa farklı olur muydu sanırım olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayat guzelde insanlar cok kotu cevresi bozuyor hep gariban hayati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kinkaudonau said: bir kız arkadaş, düzenli tarafından bir iş, sosyal ortam vs olsa farklı olur muydu sanırım olmazdı olurdu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 napae said: Ben de sevmiyorum. Yok yani yetti bana bu kadar yaşamak. Çok sık "ölsem de olur" diyorum mesela. Annem kızıyo artık. Düşsem de boynum kırılsa falan diyorum. Bilemedim. Gereksiz bence, neden doğdum allaaaaaaaaam? ehhe güzel espiriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haz aldığım zamanlar çocukluk günleriydi yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bütün olumsuzluklara ragmen seviyorum hayatı ama ölmek istiyorum orası ayrı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Theridone said: haz aldığım zamanlar çocukluk günleriydi yalnız.. Katılıyorum. Çocukluğumla ilgili tek hatirladiğim her halta güldüğümdü, gülerek tamamladım çocukluğumu :). Süper zamanlardı, algın kıt, beklenti az hatta yok gibi v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öyle yaşamaya devam edin. çok güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 emo emo başlıklar sardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fede said: hayata kız olsam veririm Kiz olmasanda almiyormu sfdsdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne verdiğime bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 her zor durumun üstesinden geldiğimde yukarıya doğru orta parmak yapıp gülümsüyorum aşağı yukarı böle bişey: >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yukarsı orta parmağı çekerse kötü olur yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar