Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Merak ediyorum paticiğin hayata bakışı hayatı hissedişi nasıl. Ben pek bir haz almıyorum şu sıralar mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Hayat bana güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi motorsiklet alabilsem süper olcak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 insan doğası gereği hep daha fazlasını istedikçe üzülüorum sonra halime bakıp şükretme moduna girip sakinliyorum. böyle bi döngü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kaygı, endişe, korku vs, hissetmediğim zaman hayat çok güzel diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayat süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Hayat bana da pek çirkin değil güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi seviyorum bi sevmiyorum her gün ölüyor aglıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Doğduğun gün ölmeye başladığın bir hayatı sevmek mümkün değildir, hayatı hayat yapan mutluluk dolu detaylardır. Hayatı değil, beni mutlu yapan şeyleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ulan durdum bi baktım kaç yaşıma gelmişim yaa. Hayat süperde, dönüp geriye baktığında kaç tane süper şey sayabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aynen aynen ama yıllardır çok büyük şeyler yapıyormuşum gibi hissederim. üzerinden zaman geçince elde var sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Boci said: Ulan durdum bi baktım kaç yaşıma gelmişim yaa. Hayat süperde, dönüp geriye baktığında kaç tane süper şey sayabilirsin? OMG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adil deil nan hiç hayat :/ ama yinede sefmek lasım hayatı böle pesimist möö bi şekilde yaşanmaz çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayata kız olsam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Boci said: Ulan durdum bi baktım kaç yaşıma gelmişim yaa. Hayat süperde, dönüp geriye baktığında kaç tane süper şey sayabilirsin?DİKKAT intihar eğilimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayatı sevmek mi? bayılıyorum hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 önümde kolum kadar to do list var, haftaya yetişmesi gereken eşşek boyunda proje var nası seviim hayatı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 boş insanlar gibi konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayat beni seviyor mu bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Pek bir haz aldığım yok, öyle yaşıyoruz teknik direktör oyuna aldı beni bi ara.. dakikalar 90'ı gösterene kadar elimizden gelenin en iyisini yapıp sahada basmadık yer kalmasın diye kasıyoruz, koşturuyoruz işte. ama dünya eğlenceli bir yer değil. en azından bu şartlar altında.. babam öküz yükü ile para kaldırmış bir kodaman olsa da benim "baba koltuğuna kurulma" lüksüm olsa gider, gezer, skydivinge falan veririm kendimi.. bak o zaman eğlenceli olur. gelgelelim içinde bulunduğum şartlar kötü olmadığı gibi eğlenceli, zevkli, mutluluk verici vs. değil.. yaşıyoruz işte öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi de hayat elde bir veri sonuçta, ölüm sayesinde anlam kazanıyor. sevgi duymak veya duymamak pek bir şeyi değiştirmiyor. bazı şeyleri çekilir kılmaktan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm zaten kış hüznü var iyice içimi baydınız yaa özellikle dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar