Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yarın yani cuma günü saat aksam 10 bucukta matrix 1 var dün gördüm reklamını :) izlemek isteyenler kacırmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yarın perşembe ?[signature][hline]Hep sarhoş,hep senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yaf izlemeyen varmıdırki acaba? Bakkalda kuruyemişçide falan toplanan mahalle demirbaşlarının eğlencesi olacağı kesin. Hehe ah ah nostalji. :)[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 çok kötü yaptılar ya maalesef seslendirmeyi. ve öylece kaldı. bir sürü film seslendiriyorlar ama bu cidden kötü oldu.. daha hoş yapsalardı mesela yüzük kardeşliği gibi, tv'de tekrar izlemenin bir anlamı olabilirdi belki.. yayın hakkının süresi bitene kadar 5-10 kere daha verirler, sonra da terminator 2 gibi bir daha hiçbir zaman vermezler.. :hmm:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2 ve 3'ü düşündükçe bu efsane filmden de soğumaya başladım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence 3 okadar kötü değildi :) matrix 1 de izlemekten baydım 20 kez falan cd den izleyince sıkıyo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2 ve 3 tabiki 1.si kadar guzel degildi ama 1.si kadar guzel olmasını beklemek zaten hataydı. o yüzden bence 2 ve 3 kötü filmler degil. 1. nin yeri ap ayrı ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kanal D' de film iz-len-mez. imkanın varsa dvd yoksa bilgisayarda vcd falan izle daha iyi olur bence. Hatta olmalı, 15 dk film, 15 dk reklamı seven varsa bilemem.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 14 Temmuz 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 mesh e katiliyorum. bir keresinde lotr 1 i vermislerdi... aman allahim bariz iskenceydi 30 dk reklam 20 dk film, onu gectim ses ve dublaj kalitesi REZALET ti. direk kapamak zorunda kaldim maalesef. kanal d cidden sucks.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aha cold lem sen tatilde diilmiydin bu arada bi bak şu ultima tr ne bakiim[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 reloadede idare ederdi, revolutions sinema tarihinin en büyük hayalkırıklığıydı. daha büyük bir fiyasko hatırlamıyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oıhooo hep beklıyoruz beklıyoruz bı reloaded gelmedı kardesım nedır bu yaaa offf of :hrr:[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ewt ama 1. si hepsine basar bu filmdeki dövüş sahnelerini hala zevkle izlerim ama STAR WARS var o saatte!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahah trinity allah kahretsin dedi ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya çıldırmak üzereyim! Hala NEO diyorlar yaa! NİO lan onun doğrusu!! NEO yerine NİO demek ne kadar zor olabilir ya? "Sam"'lere SAM demiyorlar, SEM diyorlar. Neden NEO, neden MERFE-US, neden dublaj?!?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Canım çekti. kanalD de izlenmez diyip dvd de açtım. Morph la neo kung fu yaparken açtım aynı anda bittiler. LoL[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şu anda morpheus u kurtarıyorlar :) neo ya bak bea birazdan morpheus hariç 3 ajanıda gebertecek . odayı mahvetcek ama morpheus u vurmayacak :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 orada gerizekalı ajanlar helikopterde sabit duran neo yu vuramıyolar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dublaj cok kotu hakkaten morpheus u morpeus diye cagırıyolar ama bazıları filme dil uzatmıs. filme dil uzatanların dili kopsun :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 - neo? - e silaaah?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Karpuz kın kın kın Şimdi bu birinci filmin sonu aslında 3. filmin sonuydu dimi? Yani transmission tarihlerini karşılaştırınca öyle bişiler oluyordu. O zaman neo herkesi serbest bırakıyor ve gerçekleri gösteriyor..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 3. filmi izlemeyenler okumasın. axedice, yanlış hatırlamıyorsam Neo ölüyordu son filmde. Neo ölüyordu, Smith ordusu patlıyordu, bir tanesinin içinden Kahin çıkıyordu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Sam, 14 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki: çok kötü yaptılar ya maalesef seslendirmeyi. ve öylece kaldı. bir sürü film seslendiriyorlar ama bu cidden kötü oldu.. daha hoş yapsalardı mesela yüzük kardeşliği gibi, tv'de tekrar izlemenin bir anlamı olabilirdi belki.. yayın hakkının süresi bitene kadar 5-10 kere daha verirler, sonra da terminator 2 gibi bir daha hiçbir zaman vermezler.. :hmm: terminator2 yi vermesinler zaten artık ne o seslendirmeler öyle[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada bir arkadaş söyledi; Ajanlar mermilerden kaçıyor, ama tekme+yumruktan kaçamıyor. Valla doğru ya düşünmemiştim hiç hjeu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İyi de kurşundan ölmemek için kaçıyorlar. Ölünce başka bir insanın içine girip de yine bunların yanına gelene kadar tüyer Neo falan. Tekme tokattan kaçmaya gerek duymuyorlar çünkü döve döve öldürmeye çalışıyorlar. Ajanlar tekme yumruktan kaçar, Neo ajanlardan kaçar, ee herkes birbirinden kaçıyor, nasıl savaş bu? :-P[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Matrix 1 Cuma 22:30 da Kanal D de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2 ve 3'ü düşündükçe bu efsane filmden de soğumaya başladım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence 3 okadar kötü değildi :) matrix 1 de izlemekten baydım 20 kez falan cd den izleyince sıkıyo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 2 ve 3 tabiki 1.si kadar guzel degildi ama 1.si kadar guzel olmasını beklemek zaten hataydı. o yüzden bence 2 ve 3 kötü filmler degil. 1. nin yeri ap ayrı ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kanal D' de film iz-len-mez. imkanın varsa dvd yoksa bilgisayarda vcd falan izle daha iyi olur bence. Hatta olmalı, 15 dk film, 15 dk reklamı seven varsa bilemem.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 14 Temmuz 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 mesh e katiliyorum. bir keresinde lotr 1 i vermislerdi... aman allahim bariz iskenceydi 30 dk reklam 20 dk film, onu gectim ses ve dublaj kalitesi REZALET ti. direk kapamak zorunda kaldim maalesef. kanal d cidden sucks.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aha cold lem sen tatilde diilmiydin bu arada bi bak şu ultima tr ne bakiim[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 reloadede idare ederdi, revolutions sinema tarihinin en büyük hayalkırıklığıydı. daha büyük bir fiyasko hatırlamıyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oıhooo hep beklıyoruz beklıyoruz bı reloaded gelmedı kardesım nedır bu yaaa offf of :hrr:[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ewt ama 1. si hepsine basar bu filmdeki dövüş sahnelerini hala zevkle izlerim ama STAR WARS var o saatte!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahah trinity allah kahretsin dedi ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya çıldırmak üzereyim! Hala NEO diyorlar yaa! NİO lan onun doğrusu!! NEO yerine NİO demek ne kadar zor olabilir ya? "Sam"'lere SAM demiyorlar, SEM diyorlar. Neden NEO, neden MERFE-US, neden dublaj?!?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Canım çekti. kanalD de izlenmez diyip dvd de açtım. Morph la neo kung fu yaparken açtım aynı anda bittiler. LoL[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şu anda morpheus u kurtarıyorlar :) neo ya bak bea birazdan morpheus hariç 3 ajanıda gebertecek . odayı mahvetcek ama morpheus u vurmayacak :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 orada gerizekalı ajanlar helikopterde sabit duran neo yu vuramıyolar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dublaj cok kotu hakkaten morpheus u morpeus diye cagırıyolar ama bazıları filme dil uzatmıs. filme dil uzatanların dili kopsun :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 - neo? - e silaaah?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Karpuz kın kın kın Şimdi bu birinci filmin sonu aslında 3. filmin sonuydu dimi? Yani transmission tarihlerini karşılaştırınca öyle bişiler oluyordu. O zaman neo herkesi serbest bırakıyor ve gerçekleri gösteriyor..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 3. filmi izlemeyenler okumasın. axedice, yanlış hatırlamıyorsam Neo ölüyordu son filmde. Neo ölüyordu, Smith ordusu patlıyordu, bir tanesinin içinden Kahin çıkıyordu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Sam, 14 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki: çok kötü yaptılar ya maalesef seslendirmeyi. ve öylece kaldı. bir sürü film seslendiriyorlar ama bu cidden kötü oldu.. daha hoş yapsalardı mesela yüzük kardeşliği gibi, tv'de tekrar izlemenin bir anlamı olabilirdi belki.. yayın hakkının süresi bitene kadar 5-10 kere daha verirler, sonra da terminator 2 gibi bir daha hiçbir zaman vermezler.. :hmm: terminator2 yi vermesinler zaten artık ne o seslendirmeler öyle[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada bir arkadaş söyledi; Ajanlar mermilerden kaçıyor, ama tekme+yumruktan kaçamıyor. Valla doğru ya düşünmemiştim hiç hjeu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İyi de kurşundan ölmemek için kaçıyorlar. Ölünce başka bir insanın içine girip de yine bunların yanına gelene kadar tüyer Neo falan. Tekme tokattan kaçmaya gerek duymuyorlar çünkü döve döve öldürmeye çalışıyorlar. Ajanlar tekme yumruktan kaçar, Neo ajanlardan kaçar, ee herkes birbirinden kaçıyor, nasıl savaş bu? :-P[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Matrix 1 Cuma 22:30 da Kanal D de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oıhooo hep beklıyoruz beklıyoruz bı reloaded gelmedı kardesım nedır bu yaaa offf of :hrr:[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ewt ama 1. si hepsine basar bu filmdeki dövüş sahnelerini hala zevkle izlerim ama STAR WARS var o saatte!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahah trinity allah kahretsin dedi ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya çıldırmak üzereyim! Hala NEO diyorlar yaa! NİO lan onun doğrusu!! NEO yerine NİO demek ne kadar zor olabilir ya? "Sam"'lere SAM demiyorlar, SEM diyorlar. Neden NEO, neden MERFE-US, neden dublaj?!?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Canım çekti. kanalD de izlenmez diyip dvd de açtım. Morph la neo kung fu yaparken açtım aynı anda bittiler. LoL[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şu anda morpheus u kurtarıyorlar :) neo ya bak bea birazdan morpheus hariç 3 ajanıda gebertecek . odayı mahvetcek ama morpheus u vurmayacak :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 orada gerizekalı ajanlar helikopterde sabit duran neo yu vuramıyolar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dublaj cok kotu hakkaten morpheus u morpeus diye cagırıyolar ama bazıları filme dil uzatmıs. filme dil uzatanların dili kopsun :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 - neo? - e silaaah?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Karpuz kın kın kın Şimdi bu birinci filmin sonu aslında 3. filmin sonuydu dimi? Yani transmission tarihlerini karşılaştırınca öyle bişiler oluyordu. O zaman neo herkesi serbest bırakıyor ve gerçekleri gösteriyor..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 3. filmi izlemeyenler okumasın. axedice, yanlış hatırlamıyorsam Neo ölüyordu son filmde. Neo ölüyordu, Smith ordusu patlıyordu, bir tanesinin içinden Kahin çıkıyordu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Sam, 14 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki: çok kötü yaptılar ya maalesef seslendirmeyi. ve öylece kaldı. bir sürü film seslendiriyorlar ama bu cidden kötü oldu.. daha hoş yapsalardı mesela yüzük kardeşliği gibi, tv'de tekrar izlemenin bir anlamı olabilirdi belki.. yayın hakkının süresi bitene kadar 5-10 kere daha verirler, sonra da terminator 2 gibi bir daha hiçbir zaman vermezler.. :hmm: terminator2 yi vermesinler zaten artık ne o seslendirmeler öyle[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada bir arkadaş söyledi; Ajanlar mermilerden kaçıyor, ama tekme+yumruktan kaçamıyor. Valla doğru ya düşünmemiştim hiç hjeu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İyi de kurşundan ölmemek için kaçıyorlar. Ölünce başka bir insanın içine girip de yine bunların yanına gelene kadar tüyer Neo falan. Tekme tokattan kaçmaya gerek duymuyorlar çünkü döve döve öldürmeye çalışıyorlar. Ajanlar tekme yumruktan kaçar, Neo ajanlardan kaçar, ee herkes birbirinden kaçıyor, nasıl savaş bu? :-P[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar