dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Aylık 50 lira veriyoruz kardeşim ne fakiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben cok eglendim tavsiye ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 jackie chan süper bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Xaenin said: Çıktı mı ki lan? Yoksa siz fakir versiyonunu mu izlediniz? tabiki fakir versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Fena değildi film ya, daha kötü olmasını bekliyordum ben. Final sahnesindeki karate kid hareketini değiştirmişler, en çok hareketi ne yaptılar diye merak ediyordum o kadar değişiklikten sonra. Biraz yalan olmuş bu filmdeki hareket zaten, resmen belli vurmadığı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Güzeldi de final sahnesi olmamış be. Rövaşataya kalkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gayet güzelmiş. jackie chan>miyagi katlanabilir merdivene bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ceki amca her ne kadar tüm açılardan efsane bir figür olsa da karate kid = http://browsingthemind.files.wordpress.com/2011/04/mr-miyagi-smiling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar