slickers Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm alıntılayıp alıntılayıp durmuşsunuz ben kaldırsam neye yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Economics said: Oh iyi olmuş köpeklere . Hırsızlık yapan ölene kadar dövülmeli zaten bu kesin bişey belki hasta kız kardeşini doktora götürebilmek için çalmaktan başka şansı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 onu bilemicem de bu videodakiler öldürmüş kadınları da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yalnız motordakiler düştükten sonra bisikleti atan adam üstlerine sakin sakin yürüyo ya aha dedim fun ku yapacaklar düşen adamlar kalkınca bizimki dönüp kaçtı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben okumamıştım hiç neyin nesidir diye komik videodur diye koymuştum :D hehe diye güleriz diye düşünmüştüm baya küfürler yağmış bişiler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Shakkil said: Alcadras said: slickers said: abi bu nedir ya bunlarda hırsızmış http://www.liveleak.com/view?i=f91_1207985779 of içim ezildi o.ç luk bu resmen tabi canım bunlar oç. hırsızlar karılarını acı çektirmeden öldürmüşlerdir he tam okumamışım açıklamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Farinal said: belki hasta kız kardeşini doktora götürebilmek için çalmaktan başka şansı yok ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar