Draven Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Ilerledikce okunmasi zorlasan resimler var, gozunden supesi olanlara oneririm burasi[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Hmm evet benim de gözlerim pek iyi değilmiş bi ara doktora gitsem iyi olur . . Bu arada sitesi baya güzel tavsiye ederim testten sonra bi bakın[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 enteresanmış .. harbi ehliyeti geri mi versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 valla gozlerim supermiş doktora gitmeme gerek kalmadı[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 daha once renk korlugu testi diye linki verilmisti ama olsun, bunun da denenmesi lazim, daha basarili bence [Bu mesaj dark-dr tarafından 13 Ocak 2003 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 diğer testler gibi dandik değil. ileri seviyelerde ekrana yapışmadan anlaşılmıyo ne olduğu. biraz renk körlüğü var bende sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Eheh bende de hafiften renk körlüğü varmış. ilerlerde biraz zorlandım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 :D süper, gözlerim açıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 kolaymıs bence , gözlerimin saglam oldugunu birkez daha ögrenmek iyi tabi[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Draven bence sen surfer's guide tadında bi internet siteleri rehberi hazırlamalısın abi nette ne kadar güzel ve ilginç şey varsa buluyorsun[hline]Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da Uçan Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Sonlara doğru baya zorlaşıyor cidden. Bir kaç defa renk körümüyüm falan diye düşündüm, sonra result ları verince sevindim, meersem hepsini bilmişim. Baya yaklaşmak gerekiyor nedense ekrana, normalde uzaklaşarak anlaşılır oysaki böyle şeyler.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 #$@$½>@#!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Kör oldun galiba dom ? :D[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 guzel testmiş baya işe yarıyo[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Ocak 2003 06:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 alal sonda çıkan komik abla bi banami ras geldi yoksa bu test bu sona ragmen ciddimi alal[hline]!Damlam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Ya 6'ıncı plate de bişi yok dimi ? Ben bi sayı filan göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 bizim zamanimizda boyle seyler yoktu... sakizi cekince parmagi kapan sahte sakiz mekanizmalari wardi onlarla oynardik... peh peh peh[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Ya akşam akşam kalbime iniyodu yaa malak gibi ekrana yapışmıştım zati öfff kalbim hala dumtıs dumtıs atıo[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 of lan ses de açıktı götüm atmadıysa şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 ahahha fena tırstım[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ben bunu yaptığımda saat 04:00 idi ışıklar kapalıydı çığlığı bastım koltukla birlikte geri fırladım normal bi sandalye falan olsa uçardım kesin ödüm mokuma karıştı tek kelimeyle yazdım buraya Zed editledi sonra pm atmış arcane söyleme millette yesin demiş yani biri buna bakarken kalp krizinden giderse suçlusu Zed'tir :)[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ulan ben de ciddi zannediyordum. yazın numarayı felan diyor. mesela correct felan diycek bekliyorum. en sonunda ne yazacağımı bilemedim. tabii saçma bir sürpriz bekliormuş meğer... saçma bir test elleşmeyin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 uzun zamandır bu kadar tırsmamıştım... Direk kapattım pencereyi :) Okuyamadım içine girdim ekranın sonrasını hatırlamıom...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hay ne guzel gozlerim saglam demeye kalmadi.. oeh,odum koptu[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hay.. tüylerim diken diken oldu..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar