nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evde telefon yok oyle bir sey denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 temassızlık olmaması splitterin sorunsuz olduğunu kanıtlamaz ki denemende fayda var yukarda anlatılanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 xD onları denemen lazım smile nası yardım etsin abi o zmn. sen önce sorunun senden olmadıgına inan sonra onları cagır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi tum baglantıları kontrol ettim apartmanda ttnet abonesi adamların interneti var benim yok,modemde mi arıza diye cıkardım baska bir modem taktım yine sinyal yok,bu arada bu sabah bir 5dkligine geldi sonra yine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 splitter'ın bozuk gibi gelio bana. Son attıgın postta güçlendirdi. Apartmanda diğerlerinde internet olmasının bi anlamı yok suan bence. dediklerimi yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 blmıyom artk bos zamanm da yok pek olmadı sonra bı ara acıp yıne sovcem turktelekomu arıcam belkı telefon hattında sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 binada ttnet komlşualrda net olup da sende olmaması normal. sen santralden smile için ayrılmış slottan alıyosun neti. ama kablo bağlantılarını kontrol et önce. onları kontrol etmiyo kimse sonra internet yok diye uraşıp duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ettim herhangi bir sey gozume takılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bence ortada sövcek bi durum yok abi. kabloları gözle kontrol etmen bi sonuca ulaştırmaz seni. telefon takılır hat var mı bakılır faaln. ana hatta modemi takarsın jackla bunları yaparsın, baktın gerçekten yok arar, tepki gösterirsin. sen direk sövmekten yanasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ana hat dedigin ne onu anlayabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yalnızca su ınternetı kontrol etmek ıcın bi telefon alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iste bi komşudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 az once aradılar telefonunuzu aradık sinyal alamıyoruz telefon hattınızda bir arıza olabilir mi dediler,telefon takılı degil belki ondan sinyal alamıyorsunuz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bugun 4.gun doluyor smile dan arıza hakkında hala ses yok ne arayıp bir bilgilendirme ne cozum net baglatacaklar 2-3 kere dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bence smile adsl sozlesmesinde 1 yillik vicodin istihkakı olmasi lazim :P edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sene 2010 oldu olacak, hala house izlemeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sene 2010 hala MD izleyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 seme 2010 oldu hala internet dionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 az once turktelekomdan geldiler,kabloyu balkondan alıyorum o da catıdan geliyor demir bir şey kesmis o yuzdenmis sorun cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar