Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 eğlenceyemi açayım bilemedim ama facebookta simdi görüp izledim. nefes kesici :) said: kral yolu ya da the way of the king adıyla da bilinen, ispanya'nın malaga şehri yakınlarında bulunan, 700 metre yükseklikte, çok dar ve aşırı yıpranmış nalet patikaların ismidir. 1999-2000 senelerinde ölümler gerçekleşmesi nedeniyle yerel yönetim bölgeye girişi yasaklamış fekaat.. halen macereperest arkadaşlarımız gidip gezinmeye devam ediyor tık izle
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 facebookta geçen yıl görüp izlediydim. eçildi eçildı eçıldı AÇILDI alıştıra alıştıra sölim dedim
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 amcam çok mirrors edge oynamıs.öyle demir üzerinde cambazlıklar. muzik güzelmiş ya.arka fonda o muzikle bende yürürdüm o vadide
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 borunun üstünden geçtiği yerde ben gerildim one ya
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi o borunun üzerinden ben iki bacağımın arasına alıp sürünüp geçemem adam ne yaptı.
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 güvenlik ipi var kenarda. ama video u çeken abi o ipe bağlı değil gibi. ama bazı yerlerden nasıl geçiyor lan öyle ipe bağlı olmadan. bağlı olsan bile o ipe nasıl bi cesarettir. birde dinlenen adamın yanından hızlı hızlı geçti daracık yolda. üstündeki birşey takılsa adama gg.
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben biraz altıma sıçtım galiba o borulardan geçerken..
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 oha lan 1 metrelik yerden atlayamıyorum tekneden karaya altta deniz var taşlık e tabi yükseklik korkusuda var. adam uçmuş helal olsun
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 SodomVsGomore said: oha lan 1 metrelik yerden atlayamıyorum tekneden karaya altta deniz var taşlık e tabi yükseklik korkusuda var. adam uçmuş helal olsun hahaha harbiden. böyle iple kıyıya bağlı tekneye bile bi ayağımı koyup atlamaya tırsarım. hatta vapurdan erken atlayanlar var iskeleler konmadan. yada geç kalıp son anda vapura atlayanlar var. hep tırsarım. ulan bişey olsa düşsen orda gemiyle iskele arasında dümdüz olursun.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi bi patikanın amacı ne ki ben onu anlamadım. Şu en son boruda ben de altıma sıçtım sanırım.
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 boğa güreşi gibi akıl sır ermeyen, sokağa boğa salıp önlerinde koşuşan ispanyolları düşününce pekte garip gelmedi bu patika hehehe. adamlar dengesiz
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yanlış hatırlamıyorsam 1900'lerde dağda taşta bir hidrolik santral açıyorlar. Bu yolda oraya giden yol işte :) Franco döneminde santral kapatılınca yolda kapatılıyordu ve bakımsızlıktan bu hale geliyordu sanırım. Lakin bu videonun çıktığı dönemlerde Malaga'lı yetkililer 7 milyon euro ayırıp bu yolu restore edip turistler için güvenli bir yere çevireceklerdi. Ama ne oldu bilmiyorum :)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yaw Caminito del Rey bana nedense hua shan'a göre çocuk oyuncağı gibi görünüyor o_O şöle bişi.. ki bakımlı hali bu
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 O son borudan geçişi aldı beni benden. Lan insan işi değil.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bizi fena bozar hiç gerek yok :) yukseklik korkusundan olurum ben orada düşmeme gerek yok
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 lan facebook yok bende :D youtube da buldum, aynı video mu bu? 6.30dk sağda başka 3-4 yer daha var bide, dasaaanın gösterdiği yerde var galinba. %100 uçabildiğimi bilsem gitmem olm böö! http://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw&feature=related buda öbür yer, ilk dkdan sora video çekim http://www.youtube.com/watch?v=GeuTcv7wj9U&feature=related
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 böle atraksiyonlusu yok ama onun.. action'a girecek yer yok orada. ne biliim yahu, sanki ben burayı geçerim gibi geliyor. güvenlik ipi bağlarım tabii ama geçilemeyecek gibi değil o boru falan. zaten büyük kısmı düz yürüme. öteki hmm korkutucu geldi bana..
Öne çıkan mesajlar