Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ispanya ölüm vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğlenceyemi açayım bilemedim ama facebookta simdi görüp izledim.
nefes kesici :)

said:
kral yolu ya da the way of the king adıyla da bilinen, ispanya'nın malaga şehri yakınlarında bulunan, 700 metre yükseklikte, çok dar ve aşırı yıpranmış nalet patikaların ismidir. 1999-2000 senelerinde ölümler gerçekleşmesi nedeniyle yerel yönetim bölgeye girişi yasaklamış fekaat.. halen macereperest arkadaşlarımız gidip gezinmeye devam ediyor

tık izle
Mesaj tarihi:
güvenlik ipi var kenarda. ama video u çeken abi o ipe bağlı değil gibi. ama bazı yerlerden nasıl geçiyor lan öyle ipe bağlı olmadan. bağlı olsan bile o ipe nasıl bi cesarettir. birde dinlenen adamın yanından hızlı hızlı geçti daracık yolda. üstündeki birşey takılsa adama gg.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

oha lan 1 metrelik yerden atlayamıyorum tekneden karaya altta deniz var taşlık e tabi yükseklik korkusuda var. adam uçmuş helal olsun

hahaha harbiden. böyle iple kıyıya bağlı tekneye bile bi ayağımı koyup atlamaya tırsarım. hatta vapurdan erken atlayanlar var iskeleler konmadan. yada geç kalıp son anda vapura atlayanlar var. hep tırsarım. ulan bişey olsa düşsen orda gemiyle iskele arasında dümdüz olursun.
Mesaj tarihi:
boğa güreşi gibi akıl sır ermeyen, sokağa boğa salıp önlerinde koşuşan ispanyolları düşününce pekte garip gelmedi bu patika hehehe. adamlar dengesiz
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam 1900'lerde dağda taşta bir hidrolik santral açıyorlar. Bu yolda oraya giden yol işte :) Franco döneminde santral kapatılınca yolda kapatılıyordu ve bakımsızlıktan bu hale geliyordu sanırım.

Lakin bu videonun çıktığı dönemlerde Malaga'lı yetkililer 7 milyon euro ayırıp bu yolu restore edip turistler için güvenli bir yere çevireceklerdi. Ama ne oldu bilmiyorum :)
Mesaj tarihi:
lan facebook yok bende :D

youtube da buldum, aynı video mu bu? 6.30dk sağda başka 3-4 yer daha var bide, dasaaanın gösterdiği yerde var galinba.
%100 uçabildiğimi bilsem gitmem olm böö!

http://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw&feature=related

buda öbür yer, ilk dkdan sora video çekim

http://www.youtube.com/watch?v=GeuTcv7wj9U&feature=related
Mesaj tarihi:
böle atraksiyonlusu yok ama onun.. action'a girecek yer yok orada.

ne biliim yahu, sanki ben burayı geçerim gibi geliyor. güvenlik ipi bağlarım tabii ama geçilemeyecek gibi değil o boru falan. zaten büyük kısmı düz yürüme.

öteki hmm korkutucu geldi bana..
  • Yeni Oluştur...