delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 DarKRideR said: zaten yeni üçlemeyi başarısız yapan tek şey o, orjinal üçlemeyle karşılaştırıldığında serinin içi boşaltılıp, sadece görsel efektlerle doldurulmuş olmasıdır. Yeni üçleme bu yüzden gerçek Star Wars hayranları tarafından sevilmez, aslında sevilirde saygı duyulmaz diyeyim. nerden cıkırıyorsunuz bunları neden sevilmiyor ben gerçek hayranım gayette başarılı buluyorum yeni 3 lemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yeni üçlemenin toplamından said: do or do not there is no try çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 animelerde de öledir ya hani.. kimse kimseyle konuşmaz, ama hep sölenecek bişi vardır. al bunda da öle.. araya girip "bana küçüklüğünden bahset.." diyesim geliyor.. "seni neden anlamadıklarını düşündüğünü söyler misin? hıhı.. evet.. peki, sen onlarla konuşmayı, onlara kendini açmayı denedin mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 star warsun gerçek hayranları AAAAAAAAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben anlamıyomki abi insan nası babası yerine koyduğu kişiye ve sevdiği insana böle şeyler yapar sırt döner.Olurda bu kadarı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ikinci üçlemenin kötü olmasının sebebi üçleme olması, sadece 3. film olsa iyi olurdu gayet ama çok fazla şişirme ilk ikisinde bari 2 film yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 RamsesII said: Ben anlamıyomki abi insan nası babası yerine koyduğu kişiye ve sevdiği insana böle şeyler yapar sırt döner.Olurda bu kadarı olmaz yapar yapar.. yani cidden her türlü hayvanlığı, kendi çıkarları ve zevki için yapan bi sürü hayvan gördükten sonra açık ve net sölüyorum orası gerçekçi olmuş.. var böle pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 DarKRideR said: Yeni üçleme bu yüzden gerçek Star Wars hayranları tarafından sevilmez, aslında sevilirde saygı duyulmaz diyeyim.kendini gerçek star wars hayranı falan diye adlandıranlara da hasta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben hayranım hani gerçek hayranım dedim cevap olarak ama hani manasını düşünmedim ama ben yeni üçlemenin kötü olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yeni üçleme > eskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 standart geyik.. bana sorsanız eskisi yenisini feci tartaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Öz Hakiki Star Wars Hayranları Lokali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 star wars altilamasi > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi eskisinin kapışmaları sarmıyor normal olarak. daha çok gemiler arasındaki kapışma sarıyor eski serideki episodeların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Turist Ömer Uzay Yolunda > Star Wars http://www.absbuilder.com/images/how%20to%20get%20a%20six%20pack%20fast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eskileri şimdiki teknoloji ile çekilse efsane olur.sırf darth vader ile obi wan ın dövüşünü görsek yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 EU filmleri çekilsin artık. Orjinal seri mümkünse bi 30 sene sonra tekrardan çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 george amcamın geyiği vardır o konuda. derki eskisinde rotoscope falan işte kasıyorlar, kılıç dövüşlerini de force çok yoğun hatal etmişler. kılıçlar hemen hemen hep iki el ve yavaş.. amcalar force ile bilikte daha kuvvetlice karşılıyorlar kendilerini... neyse işte gel zaman git zaman hem teknikler konusunda aşıyorlar hem de dövüşlerde görselliği daha bi arttırsın diye hızlanıyorlar.. e nihayetinde bilgisayarlar sağolsun yeni üçlemede 1.film hariç kılıç dövüşleri daha bi hızlı ve etkileyici olarak geri geliyor.. keşke sw 12film olsaydı, 3d olsaydı hepsi avatar gibi.. her sene bi film çıksaydı hatta senede 2film de olur.. böle paso izleseydik.. tamam bokunu çıkarttım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben jedilerin guclu oldugu zamanlari merak ediyorum onunla ilgili 3d olarak, mesala sirf yodayi anlatan bir 3d bir film olabilir. yine sadece lord sidiousu anlatan bir film 3d olarak super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 old republic in filmini yapsınlar.jedi lara ve sith lere doyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 jedi'lık faction bu arada, buradaki herkes bunu biliyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eet elayıns gibi. force un gay tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 jedi'lar kesinlikle yobaz ve gay'ler. sith'ler desen 'arry potter veledinin evrenindeki slytherin gibi gülünecek derecede tripliler. en temizi outcast olmak abi, ronin gibi. kim kime dum duma. karışan yok görüşen yok. mis gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hay sokim ... cnbc-e'nin episode 4 için yaptığı reklam yani, saygısızlıktır. Sadece Star Wars için değil herhangi bir klasik için böyle bir reklam yapılması rezillikten başka birşey değil. Bu kadar piyasacılık olamaz ... O nefes alıp veren reklama zaten yeterince nefret duyuyordum bunda katsayım arttı. yani normalde o hoş müzik parçasından bile nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar