Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Serisi Ocakta Cnbc-e'de

mokoko

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

zaten yeni üçlemeyi başarısız yapan tek şey o, orjinal üçlemeyle karşılaştırıldığında serinin içi boşaltılıp, sadece görsel efektlerle doldurulmuş olmasıdır.

Yeni üçleme bu yüzden gerçek Star Wars hayranları tarafından sevilmez, aslında sevilirde saygı duyulmaz diyeyim.

nerden cıkırıyorsunuz bunları neden sevilmiyor ben gerçek hayranım gayette başarılı buluyorum yeni 3 lemeyi
Sosyal ağlarda paylaş

animelerde de öledir ya hani.. kimse kimseyle konuşmaz, ama hep sölenecek bişi vardır.

al bunda da öle.. araya girip "bana küçüklüğünden bahset.." diyesim geliyor.. "seni neden anlamadıklarını düşündüğünü söyler misin? hıhı.. evet.. peki, sen onlarla konuşmayı, onlara kendini açmayı denedin mi?"
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ben anlamıyomki abi insan nası babası yerine koyduğu kişiye ve sevdiği insana böle şeyler yapar sırt döner.Olurda bu kadarı olmaz

yapar yapar.. yani cidden her türlü hayvanlığı, kendi çıkarları ve zevki için yapan bi sürü hayvan gördükten sonra açık ve net sölüyorum orası gerçekçi olmuş..

var böle pis herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

george amcamın geyiği vardır o konuda. derki eskisinde rotoscope falan işte kasıyorlar, kılıç dövüşlerini de force çok yoğun hatal etmişler. kılıçlar hemen hemen hep iki el ve yavaş.. amcalar force ile bilikte daha kuvvetlice karşılıyorlar kendilerini...

neyse işte gel zaman git zaman hem teknikler konusunda aşıyorlar hem de dövüşlerde görselliği daha bi arttırsın diye hızlanıyorlar.. e nihayetinde bilgisayarlar sağolsun yeni üçlemede 1.film hariç kılıç dövüşleri daha bi hızlı ve etkileyici olarak geri geliyor..

keşke sw 12film olsaydı, 3d olsaydı hepsi avatar gibi.. her sene bi film çıksaydı hatta senede 2film de olur.. böle paso izleseydik..

tamam bokunu çıkarttım..
Sosyal ağlarda paylaş

hay sokim ...

cnbc-e'nin episode 4 için yaptığı reklam yani, saygısızlıktır.

Sadece Star Wars için değil herhangi bir klasik için böyle bir reklam yapılması rezillikten başka birşey değil. Bu kadar piyasacılık olamaz ... O nefes alıp veren reklama zaten yeterince nefret duyuyordum bunda katsayım arttı.

yani normalde o hoş müzik parçasından bile nefret ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...