Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Serisi Ocakta Cnbc-e'de

mokoko

Öne çıkan mesajlar

jarjar aşırı derecede şapşal ve en önemlisi görsel olarak süper itici.. c3po "lan böle robotlar olsa süper olur" bi karakter.. jarjar yüzünden tüm halkının yok olmasını dileyebilrsin. o kadar gıcık.. şapşallık çok eğreti duruyor, o bile yakışmıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

dasaaa said:

said:
Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi

öle.. bi de jar jar.. ı-ıh yüzyılın en tırt ve gereksiz karakterlerinden birisidir. çıkart senaryo 2 ekstra puan kazanır kafadan.

jarjar=c3po ki

ilk filmler comic relief bu kadar dayanırken, jarjarın sahane sapsallıklarına neden bu kadar tepki var anlamıyorum yanı

oha ne alakası var böyle bi karşılaştırma ilk defa görüyorum. Jarjar komik değil, aptal, ve aç gözlü. Daha liste tutulur jarjar ne kadar berbat diye sorsak.

sıfata bak, bi tane çakasım geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

jarjar aşırı derecede şapşal ve en önemlisi görsel olarak süper itici.. c3po "lan böle robotlar olsa süper olur" bi karakter.. jarjar yüzünden tüm halkının yok olmasını dileyebilrsin. o kadar gıcık.. şapşallık çok eğreti duruyor, o bile yakışmıyor..
speciesism > racism
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen cnbce de 1. yi tekrardan izleme fırsatı buldum. ilk izlediğim zamanı hatırlıyorum hastasıydım ama nedense tvdenmidir bilmem çok dandik geldi gözüme. seslendirmeler olsun efektler olsun... konusuna lafım yok oyunculara da yok qui amcamıza saygılar ama cidden dandik bir film gibi geldi, oturup izleyemedim. 3'ü hala ara ara açar izlerim ama 1 ıhh çocuğuda sevmedim... jarjarın zaten ... acaba bunda avatarın bir etkisi var mı bilemiyorum. o devrimden sonra tırt mı kalıyor ne :D
Sosyal ağlarda paylaş

delimanyakcapkin said:

Cuce said:

delimanyakcapkin said:

seride kotu film yok yanlis solemisler sana

2. film kötü, 3. film eh.

asıl birinci film yenı filmler arasın en starwars ruhlu film

niye kotu dicem uzayacak herkese gore degisir tabi

1. filme en iyisi diyen, 2. ye kotu diyen, 3. e eh diyen bir zihniyeti cok merak ediyorum, cuce senin yas kac ? dur tahmin edeyim, kesin universite talebesi veya o aralikta yani 22-23.

dedigim gibi film beyentisi ile alakasi yok yasin, sadece bu yukardkai yaziyi dusunen zihniyeti cok merak ettim de.
Sosyal ağlarda paylaş

phantom manace bi starwars filmi, ruhu dokusu tadı bildiğin starwars.

2. film ana karakterin korkunc derecede kötü oyunculuğu yüzünden coğu zaman cekilmez bi hal alıyo, cok fazla aksiyona daynan yeri var ama aksiyon sahneleri cok kötü, kareografiler berbat, star wars gibi hissetmiyo. herhangi bir gişe filmi havası var. Kötü bi film.

3. film ise aynı hatalara devam etsede, yıllarca beklediğimiz şeyleri verdiği için daha cekilebilir hale getiriyo işi. en azınından palpatine ve yoda starwars hissiyatı veriyo, master, padawan cekişmesi biraz star wars en azından.

ilk film yenı üclemenin en iyi filmi, seriye kattığı karaterler, doldurduğu boşluklar diğer iki filmden cok daha fazla.

Hanı gelip "herkezin tersini sölüyonki sen artiz üniversiteli" den başka ettiğin bi laf yok, ama neden phantom mance kötü diye sorunca "jar jar binks var cünkü" den başka verilen cevapta yok.

Komik bi mesaj olmus.

Sırf qui hon jin karakterinin bıraktığı izi geri kalan 5 film boyunca görebiliyoruz, asıl prequel böle olur. Anakinin 2 film boyunca yaptığı hiçbişey vaderda göremezsin, yok cunkü alakası.
Sosyal ağlarda paylaş

Anakin üçüncü filmde elindeki güçle herşeyi değiştireceğine inanıyor, genç ve hırslı.

Diğer serilerde darth vader umutları bitmiş generalin bile altında kalmış yorgun bir adam haline geliyor. O yüzden arada fark var.
Yeni çekilen üç film ve Kotor'lardaki olayları görüdükçe aydınlık taraftan iyice soğudum. Sürekli force bizi korur düşüncesi var heriflerde, ama allah akıl vermiş aklını kullan kardeşim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anakinin 2 film boyunca yaptığı hiçbişey vaderda göremezsin, yok cunkü alakası.

Nasıl ya buna biraz örnek versene, evet Dart Vader'ın karizması Anakin'de yok da, Darth Vader artık aşmış zaten. Anakin insani yanı onun ve bir değişime giriyor, sonuçta değişiyor zaten. Mesela tapınağı yıkmasını mı göremeyiz hakkaten anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...