Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe Tecavüz Ederken Basıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Köpeğe tecavüz ederken basıldı!
"Ben sadece seviyordum"

Hüseyin ŞENTÜRK / AHT

İSTANBUL Pendik Yenişehir Mahallesinde bir sokak köpeğiyle dolaşan 45 yaşındaki inşaat işçisi N.İ., çevredeki esnafın dikkatini çekti. Esnaf, şüpheli gördükleri N.İ.yi takibe aldı. N.İ. ise gözetlendiğini fark etmeden boş bir inşaata götürdüğü köpeğe tecavüz etti. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen esnaf ise telefonla jandarmaya ihbarda bulundu. Aldığı ihbar üzerine söz konusu binaya baskın düzenleyen jandarma ekipleri, ikinci katta N.İ.yi sokak köpeği ile birlikte yakaladı.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ
Gözaltına alınan N.İ. Pendik İlçe Jandarma Karakoluna götürüldü. Suçlamaları kabul etmeyen inşaat işçisinin Ortada bir yanlış anlaşılma var. Ben sadece köpeği seviyordum. Düşünüldüğü gibi değil; dediği öğrenildi. N.İ.;nin evli ve 11 çocuğu olduğu öğrenildi. N.İ. savcılığa sevk edilirken, talihsiz köpek hayvan barınağına teslim edildi.

11 çocuğu varmış ahahah

Mesaj tarihi:
lan butun surati kapicaksan neden fotosunu koydun? kopek resmi neden var, ve gozleri neden kapali? noluyoruz anasnisatiim, kim bu gazetelerin editorleri, nasil bi kafayla cikariyolar haberleri.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

o degilde gecen okudum

manastira kapanan budist rahip keciylemi ne sevisirken kalp krizi gecirince yakalanmis

o cok cok cok daha iyiydi

off bu nedir
  • Yeni Oluştur...