gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 jewjetsu da biliyordur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 çiçek atarım ben onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 savas esiri olarak aliriz, geri vermeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kutsal kitap ne diyor? OL-DUR-MEYECEK-SIN! buradaaaa oldurme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sizin atladğınız nokta, pkk gibi bir çok türk şehit vermemize neden olan bi örgüte teslim olmak erkeklik midir? mermi mi bitti çek bıçağı koş adama ölürsen ölürsün ölmezsen ölmezsin bu kadar basit. Kendi ülken için ölmekten korkuyorsan ... git daha ne diiym. Ya pkk .. yalarsın ya ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 xlaidehlevar said: sizin atladğınız nokta, pkk gibi bir çok türk şehit vermemize neden olan bi örgüte teslim olmak erkeklik midir? mermi mi bitti çek bıçağı koş adama ölürsen ölürsün ölmezsen ölmezsin bu kadar basit. Kendi ülken için ölmekten korkuyorsan ... git daha ne diiym. Ya pkk .. yalarsın ya ölürsün hemen ekmek bıçağını alıp doğuya doğru koş bence. dağlara çık. türksün sonuçta. kar kış koyar mı sana ? var mı teke teke yapacak pkk lı diye bağır mesela. yada suya gel 1vs1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ya iste bazilarimiz olerek hizmet edecegini dusunur, olur. Bazilarimiz olmeden daha iyi hizmet edecegini dusunur, olmez. Hani senin olun daha cok para ediyosa, oluver. Benim dirim olumden daha cok para ediyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ya... Hayirlisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 xlaidehlevar said: sizin atladğınız nokta, pkk gibi bir çok türk şehit vermemize neden olan bi örgüte teslim olmak erkeklik midir? mermi mi bitti çek bıçağı koş adama ölürsen ölürsün ölmezsen ölmezsin bu kadar basit. Kendi ülken için ölmekten korkuyorsan ... git daha ne diiym. Ya pkk .. yalarsın ya ölürsün Tamam sen öyle yaparsın, çekersin bıçağı koşarsın ya ölür ya öldürürsün bu senin tercihin ve erkeklik kavramın bir şey diyemeyiz. Ama tutupda kafana kurguladığın ve inandığın kavramlar ile başkasını yargılamaya kalkma. Onlar o yönde tercih kullandılar ve yaptıkları seçimin sonuçlarıylada yüzleşdiler, seninde atladığın nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 xlaidehlevar said: sizin atladğınız nokta, pkk gibi bir çok türk şehit vermemize neden olan bi örgüte teslim olmak erkeklik midir? mermi mi bitti çek bıçağı koş adama ölürsen ölürsün ölmezsen ölmezsin bu kadar basit. Kendi ülken için ölmekten korkuyorsan ... git daha ne diiym. Ya pkk .. yalarsın ya ölürsün e sen niye evinde oturup internette yazi yaziyosun, git askere, cik daga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/General_George_S._Patton_gravesite,_Luxembourg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi kurşunlar size doğru uçarken ben ülkeme ölmeden daha iyi hizmet ederim o yüzden şurdan bi teslim oliyim mi diceksiniz . Komik olmayın ya o sadece ve sadece .. korkusudur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 aga konu nerelere sapmış. vurdurmaya vurmaya ohooo. teslim olan erlerin teröristlerle işbirliği yaptığı şüphesi vardı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Economics said: Abi kurşunlar size doğru uçarken ben ülkeme ölmeden daha iyi hizmet ederim o yüzden şurdan bi teslim oliyim mi diceksiniz . Komik olmayın ya o sadece ve sadece .. korkusudur .Senin boyle derdin yok yani.. Gozun kapali canindan vazgecebilirsin? Hic oyle bir secim yapma noktasina geldin mi? Gelmeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Abi neyin seçimi yahu .Kurşunlar uçuyo havada ölmeden çıkmak için ya terör örgütünden olcan ya teslim olcan teslim oluncada sonrası meçhul ölcen mi kalcan mı belli değil. O anda tek derdin canın olur nasıl daha iyi hizmet ederim vatana değil . Ha vatana nası daha iyi hizmet edersin o anda çıkarsın 2-3 tanesini indirmeye çalışırsın aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bir keresinde dota oynarken,takım arkadaşlarım kaçsın diye sand kingle adamların ortasına stun attım.Onlar kaçtı ama ben yattım.Sonra çok takdir ettiler beni. Böyle bir anım vardı paylaşayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ölen öldüğü ile kalıyor. 10 sn lik bir haber olmak için ölmek istemem. ne ülke için ne başka bi kavram için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sonra gelip paticik askerlikten soğutma gerekçesiyle kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 parvus said: ölen öldüğü ile kalıyor. 10 sn lik bir haber olmak için ölmek istemem. ne ülke için ne başka bi kavram için. Aman ne yaptın şimdi onlar gibi düşünmediğin için yemediğin laf kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 PZero said: Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim. ok b@bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 xlaidehlevar said: Kendi ülken için ölmekten korkuyorsan ... git daha ne diiym. Ya pkk .. yalarsın ya ölürsün en son hatırladığıma göre bu forumda kısaltma olarak yada dolaylı olarak küfür etmek bile yasakti böyle şeylere ne zamandır göz yumuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 İşbirlikçidir, itaatsizliği sonucu ölüme mahal vermiştir, dikkatsizliği sonucu ölüme mahal vermiştir. Bunun gibi bir durumu varsa az bile ceza almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Sam said: başarılı bütün memleketler yaptı, kuzey kore, iran, gallia. bizim neyimiz eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 riglous said: Ya iste bazilarimiz olerek hizmet edecegini dusunur, olur. Bazilarimiz olmeden daha iyi hizmet edecegini dusunur, olmez. Hani senin olun daha cok para ediyosa, oluver. Benim dirim olumden daha cok para ediyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ya... Hayirlisi... herkesin dirisi senin mantığına göre doğru koşullar sağlanırsa ölüsünden daha çok hizmet ediyor diye düşünebilirsin ama birileri ölmeyi göze almazsa ölü ya da diri ol sen bi hiçsin. Eşitlik varsa paşa paşa sen de ülken için ölmeyi göze alacaksın. Eğer bu konuyla ilgili bi sıkıntısı olan varsa 2 durum oluşur: Gerektiğinde kimsenin ölmemesini göze alacak=Ülkesizlik Ya da eşitliğe karşı olduğunu bas bas bağırıp kendisinin diğer insanlardan üstün olduğunu ve diğer insanların kendisi için ölmesi gerektiğini savunan bi mal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 olayın detayını bilmiyorum. burda bilinmeyen çok şey var mesela bunlar profesyonel asker mi yoksa zorunlu asker mi? teslim mi olmuşlar yoksa hiç mi savaşmamışlar. her şekilde zorla askere alınmış adama hayatını feda etmedi diye ceza veremezsin. çok basit bir mantık bu, nasıl herkes doktor olamazsa herkes de hakkıyla asker olamaz. sokaktaki adamı tutup sen zorla ameliyata sokar mısın? hayır sokaktaki adamdan maksimum beklentin ilk yardımdır. benzer bir analoji kurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar