Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ofisteyim oturuom arkada da çalışan biri eski burda çalışan şu an askerde olan bi adamla konuşuo, askerde tv muhabbeti döndü, sonra başka bi kız: "benim bi arkadaşım var elektronik mühendisi, çocuğa mühendis die kumanda vermişler , TVnin kanalarını o değiştiriomuş" die ciddi ciddi anlattı. benim arkam dönük, duyunca utandım resmen. cem yılmazın espirisi değil miydi bu?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yok o esprir seinfeld gibi, gercekten şey etme calısıp paramı kaznaıyosun sen bakıyım büyük adammı oldun, bıyıklarınmı cıktı, ekmekmi götürücen eve.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dolmuşla gidiyorum geçen, anne kız bindi dolmuşa.kız arkaya oturdu anne önce.annesi 'kızım sen arkadan verme ben önden verdim' dedi.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 zipzip said: dolmuşla gidiyorum geçen, anne kız bindi dolmuşa.kız arkaya oturdu anne önce.annesi 'kızım sen arkadan verme ben önden verdim' dedi. evet işte bunu ciddi ciddi anlatan insanlar olabilio millet gülemüo bile ayrıca kızı bozmadım ya yorum yapmadım yani, arkam dönüktü hehe
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mortis said: Ofisteyim oturuom arkada da çalışan biri eski burda çalışan şu an askerde olan bi adamla konuşuo, askerde tv muhabbeti döndü, sonra başka bi kız: "benim bi arkadaşım var elektronik mühendisi, çocuğa mühendis die kumanda vermişler , TVnin kanalarını o değiştiriomuş" die ciddi ciddi anlattı. benim arkam dönük, duyunca utandım resmen. cem yılmazın espirisi değil miydi bu? askerliğini yaptın mı?
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yapmadım. evet böle bişey var mı diosun? varsa eyvallah.
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 atom muhendisiydi cem yılmazın esprisi.cem yılmazın hikayesi gerçek olduguna göre başkası içinde gerçek olabilir.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cem Yılmaz'ın hikayesi nerde gerçekmiş?
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cem yılmazın hikayesini ben gerçek olarak almadım açıkcası haha millet offend oldu lan herkes anlatiomuş meersem böle
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adam kendi askerlik anılarını anlatıyodu.sallamamıştır herhalde.yanlış hatırlamıosam gösterisinde er gazinosunda televizyondan sorumlu kişi muhendismiş.ha muhendis oldugu için tv verdiklerini sanmıyorum da denk gelebilir :)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Red said: adam kendi askerlik anılarını anlatıyodu.sallamamıştır herhalde.yanlış hatırlamıosam gösterisinde er gazinosunda televizyondan sorumlu kişi muhendismiş.ha muhendis oldugu için tv verdiklerini sanmıyorum da denk gelebilir :) tamam o olur ama mühendis die kumandadan sorumlu adam yapmışlar die anlatmassın o bariz cem yılmaz yani
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mortis said: zipzip said: dolmuşla gidiyorum geçen, anne kız bindi dolmuşa.kız arkaya oturdu anne önce.annesi 'kızım sen arkadan verme ben önden verdim' dedi. evet işte bunu ciddi ciddi anlatan insanlar olabilio millet gülemüo bile ayrıca kızı bozmadım ya yorum yapmadım yani, arkam dönüktü hehe gülemüo mu gülemüo mü mü gülümüüü
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kıza biraz hava atmak istemiştir büyütücek bişey yok ya
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 benim arkadaşım amerikaya gitti yerde para buldu ilk günden işe mi başlicam dedi
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o kısma askere gitmişler yardımcı olsun :) konuyla alakalı en uyuz oldugum şey yazın tatil yerlerinde rus muabbeti garson vs tayfası fena hatun kaldırıyor diye herkes tatille ilgili fantastik hikayeler anlatıyo.hani tipi bozuk garsonlar yapıosa bende yapmış olabilirim mantıgı :)
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 benim arkadaşım nasada astronot mühendisi uzaylı. onada kumanda verdiler ya çok komik lan
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 anlatsın nolucak. o adamın karakter tespiti de kolay olur böylece. biz foruma sözlük baslıgı atan insanlar ya da forumu sözlük gibi kullanan insanlar diye baslık acıyor muyuz
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gıda mühendisine verseler daha mı iyi büyük insan kaynağı israfı işte bir tek doktorları yerine kullanıyorlar galiba
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yine dolmuştayız. ablanın biri camı açıyım derken indirdi yere. uğraşıyodu. şoför amca bağırdı; -bırah, bıraah. amoğa goydun camın. ehehe
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 forgiver said: gıda mühendisine verseler daha mı iyi büyük insan kaynağı israfı işte bir tek doktorları yerine kullanıyorlar galiba bidew biyologları. sabah aksama kadar asker kakasıyla ugrasıyosun. çok keyifli (tu)
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dolmustayim gene bigun,kizin teki: "surdan 1 kadikoy, 1 goztepe benzinci uzatirmisin?" dedi
Öne çıkan mesajlar