xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sabah kalkıosn ağzın da irenç bi tat kuruluk boğaz da ulan içmicem bi daha yok yani töbe. :) alkolün en iyisi balıkla bizim rakı birader. başka da tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 boğaz kuruluğu ve baş ağrısı için şöle 50 cl'lik bi bardak suyu yanına alcan yatarken, arada kalkıp kalkıp iççen. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aspirin e ne diosnuz ? 2 tane at bişi kalmaz kafan da dendiydi.. özellikle aspirin plus lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 BiZi İçTiKLEriMİz dEğil İçerkEN DüŞünDÜKlerimiz SarHOŞ eDer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Durum çok fenaysa kusuyorum. O kadar fena değilse ekmek içi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 xwhiplashx said: garbage a açıcaktım ama buraya açmak istedim. daha iyi olur. sarhoş olununca kendinizi o vahim durumdan kurtarmak için neler yapıyorsunuz ? yani bunun da bir tutorial i var mı ? :) yardım pls. +rep. hacı amaç zaten sarhoş olmak sen konsepti yanlış anlamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 rakı daha ağır gelmez mi, bünyede kaldırmıyo diyosun. hafif içki iç. kendini de kontrol edemiyosan yanında yakın arkadaşın varsa ona tembihle belli bi kadehden sonra içmeni engellesin uyarsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Farinal said: hacı amaç zaten sarhoş olmak sen konsepti yanlış anlamışın dayıboy adam içkiyi fazla kaçırırsak ne bok yicez diye sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 zeytinyağı, aranan çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 HaciYatmaz said: rakı daha ağır gelmez mi, bünyede kaldırmıyo diyosun. hafif içki iç. kendini de kontrol edemiyosan yanında yakın arkadaşın varsa ona tembihle belli bi kadehden sonra içmeni engellesin uyarsın falan. onda yine de suyunu bol kaçırıyorum. :) kokusu balık yanında yetiyor. :) amaç balık ağlamasın.: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Laorx said: Farinal said: hacı amaç zaten sarhoş olmak sen konsepti yanlış anlamışın dayıboy adam içkiyi fazla kaçırırsak ne bok yicez diye sormuş. ağzınla içeceksin bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Maydanoz yiyin.Bol bol su için ertesi gün için.Ekmek içi değilde ekmek kabuğu da iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 onu bunu bırakın da -de eki ve dahi anldamındaki de'nin nasıl yazılacağını hala bilmeyenlerin olması kötü. hayır hepsini bitişik yazanları da anlıyorum da bitişik yazılacak şeyi niye ayırırsınız ki? http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ sadece bu başlığı açan kişi alınmasın çok sık rastlıyorum bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cümleye başlarken büyük harfle baslanır imla kuralı ile de da eki ayrı yazılır imla kuralı arasındaki fark nedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 valla aynen bu cevabı bekliyordum da sonuçta resmi yazı yazmadığımız için sorun olmuyor. fakat noktalama işareti veya eklerin yanlış kullanımı okurken bir anlık garipsemeye neden oluyor. en azından bende durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 atarım parmağı ufak dile. bööğğk diye bi kusarım. ohh rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Batuhan_BJK said: onu bunu bırakın da -de eki ve dahi anldamındaki de'nin nasıl yazılacağını hala bilmeyenlerin olması kötü. hayır hepsini bitişik yazanları da anlıyorum da bitişik yazılacak şeyi niye ayırırsınız ki? http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ sadece bu başlığı açan kişi alınmasın çok sık rastlıyorum bu duruma abi nolur bunlar komik değil hani cool da gözükmüyor falan sadece çok sinir bozucu ve aptalca duruyor yapmayın azalarak falan değil derhal bitsin bunlar bide linkler minkler allah aşkına yalvarıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Farinal said: Batuhan_BJK said: onu bunu bırakın da -de eki ve dahi anldamındaki de'nin nasıl yazılacağını hala bilmeyenlerin olması kötü. hayır hepsini bitişik yazanları da anlıyorum da bitişik yazılacak şeyi niye ayırırsınız ki? http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ sadece bu başlığı açan kişi alınmasın çok sık rastlıyorum bu duruma abi nolur bunlar komik değil hani cool da gözükmüyor falan sadece çok sinir bozucu ve aptalca duruyor yapmayın azalarak falan değil derhal bitsin bunlar bide linkler minkler allah aşkına yalvarıyorum ya +123215112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 mokoko said: Farinal said: Batuhan_BJK said: onu bunu bırakın da -de eki ve dahi anldamındaki de'nin nasıl yazılacağını hala bilmeyenlerin olması kötü. hayır hepsini bitişik yazanları da anlıyorum da bitişik yazılacak şeyi niye ayırırsınız ki? http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ sadece bu başlığı açan kişi alınmasın çok sık rastlıyorum bu duruma abi nolur bunlar komik değil hani cool da gözükmüyor falan sadece çok sinir bozucu ve aptalca duruyor yapmayın azalarak falan değil derhal bitsin bunlar bide linkler minkler allah aşkına yalvarıyorum ya +123215112 oha ilk defa farinal ile aynı düşünceyi paylaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ister inanın, ister inanmayın, ne kahve, ne işkembe, ne kokereç, ne süt ne yoğurt ne de ayran. sarhoş olduktan sonra hiç biri ayıltmaz. zaten alkol karaciğerde metabolize edilir. ve bunu kandan hızlıca atmanın bir yolu yok, belki kan verip yerine başkasından kan alırsanız bi faydası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sarhoş olunca tek yapman gereken şey direk kusup sessiz sakin bir yerde oturmak. yatma. 1 saate uykun gelir sızarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Biri seks demis de sahiden ayiltiyor; neden mi? Cunku seks yaparken kan dolasimi hizlanio, karacigere daha cok kan pompalanmaya basliyor, bu butun vucut icin gecerli ztn. Illa seks de degil, opusun, sevisin ayni sey, hatta adrenalin salgilayan hersey yapar ayni etkiyi, ayilmaya bire bir ama tabi seviscek insan bulmak da cok kolay degil bi corbaci kadar kolay bulunmuyor, ayrica yatmadan once ve kalkinca direk 2 agri kesici, sabaha bisi kalmaz. Sarhosken ayrica cok sekerli limonata ya da soguk baska bisey daha icilebilir, sicak olmasa daha iyi bunye acisindan ama sicak da icilebilir. Ayran denebilir tuzlu fiks, bir de uyumak cozum degil, bas agrisi flm, cok kotu oluyor direk uyunursa. En guzeli bir muddet beklemek. En hizli ayilma yontemi de seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sarhos olunca degil de, aksamdan kalma olunca Kahve + kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar