Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 20 sinden itibaren 1 sene 0 (sıfır)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben de oyun oynamıyorum valla bilgisayar da müsait dğeil zaten oyun oynamaya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 4 5 saat oluyordur[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 günümüm yarısı oluyor yaz aylarında :) ancak onun dışındaki zamanlardada 3-4 saat en az :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 fix 8 saat[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 en az 15 ama $uan 10 saat ort. ile gidiorum (guya tatile ciktim peh)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 15 saat (eh 24 saat gibi oluyor bu da, ama 9 saat uykuyu çıkarrtıyorum ben sadece)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yemek saatleri hariç başındayım.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Belli olmuyor ama en az 4 en fazla 12 dir heralde[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ultima online sağolsun 24 saat bilgisayarin başindayim ama zaten son yazım bu artık yurtdışında üniversiteye gidicem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 günde 8 saat uyuyorum . onun dısında banyo / yemek yemek / tuvalete gitmek . vs. vs dısında rahat bi 12-13 saat bilgisayar basındayım[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 9:00 , 17:30 arasi internetteyim o saatler dişinda mümkün olduğu kadar pc görmemeye çalişiyorum =) böwk[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sabah kalkıyorum çıkıyorum dışarı(şu sıralar) sora gece eve giriyorum 11-12 gibi sora 5 e kadar nette oluyorum.. ama dışarı çıkmazsam günde 18 saat falan[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 1 yıla kadar 8 saaat ve üstüydü şimdi. 5-10 dk paticiğe bakmalar , arada nfs ile günde 4 saati geçmiyor. 1 saat bile doru dürüst durmuyorum başında ara veriyorum mutlaka[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 2 saat (yalan) 3 saat (kolpa) 4 saat (külliyen yalan) 5 saat (andırıyo) 6 saat (heeh şööleee yola gel)[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 20-21 saat yalan olmasın 3 saat dalıyorum heralde kesik kesik 10ar dakikadan.:P[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 nası kolpalar dönüyor ortamda belli değil "abi ben günde 36 saat bilgisayar başındayım, 13 saat de uyuyorum. ayrıca lisede matematikten kalmıştım.."[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 8 saat[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Sabah 9.00 iş başı, akşam 18.00 paydos - öğlen yemek paydosu= 8 saat. Spordan eve geliş, yemek yiyiş, makina başına oturma 21.30, kalkma 1.30= 4 saat Toplam 12 saat... Hmm, hakikaten günümün yarısı ekran karşısında geçiyomuş, farkında diilim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 14 saat[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 16 Temmuz 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ne ilginçtirki millet yazın azmış bilgisyarı abartmış. ve yine şansıma ben normalde kışın gunde 6-8saat iken burda 1saati bulmuyor. ama gunde deil haftada 1 saat ya giriyorum ya girmiyorum. e internet kafelerde yaşamakda olmaz demi, taaa yazlıklardan gelip giriyorum pati'me...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bilgisayarım 1 şubat 2003 ten beri elektrik kesintileri dışında hiç kapanmadı. her evde olduğum an pc başındayım. :P[signature][hline] aldığım aleti görünce oha diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 16 saat filan genelde sabah uyaniyorum bilgisayar basina kafatiyi getiryorum sonra aksam yemegi cin kalkiyorum bide uyumak icin 7 bucuk saat uyusam 5 dk de kaffaltiyi getirsem 25 dk de aksam yemegi yesem 16 saat yaklasik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 10 saat[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 okul zamanı 7-8 saat tatilde 18 saat felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar