Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir günde ortalama ne kadar bilgisayar başındasınız?

Abus

Öne çıkan mesajlar

ben de oyun oynamıyorum valla bilgisayar da müsait dğeil zaten oyun oynamaya[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

9:00 , 17:30 arasi internetteyim o saatler dişinda mümkün olduğu kadar pc görmemeye çalişiyorum =) böwk[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalkıyorum çıkıyorum dışarı(şu sıralar) sora gece eve giriyorum 11-12 gibi sora 5 e kadar nette oluyorum.. ama dışarı çıkmazsam günde 18 saat falan[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıla kadar 8 saaat ve üstüydü şimdi. 5-10 dk paticiğe bakmalar , arada nfs ile günde 4 saati geçmiyor. 1 saat bile doru dürüst durmuyorum başında ara veriyorum mutlaka[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat (yalan)
3 saat (kolpa)
4 saat (külliyen yalan)
5 saat (andırıyo)
6 saat (heeh şööleee yola gel)[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?

universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 9.00 iş başı, akşam 18.00 paydos - öğlen yemek paydosu= 8 saat.

Spordan eve geliş, yemek yiyiş, makina başına oturma 21.30, kalkma 1.30= 4 saat

Toplam 12 saat... Hmm, hakikaten günümün yarısı ekran karşısında geçiyomuş, farkında diilim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

ne ilginçtirki millet yazın azmış bilgisyarı abartmış. ve yine şansıma ben normalde kışın gunde 6-8saat iken burda 1saati bulmuyor. ama gunde deil haftada 1 saat ya giriyorum ya girmiyorum. e internet kafelerde yaşamakda olmaz demi, taaa yazlıklardan gelip giriyorum pati'me...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...