Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Danimarkanın bir ilçesinde belediyenin(!) düzenliyeciği bir organizasyonda çıkacak bi iki grup Slipknot Chimera . . Daha hatırlayamıyorum bu konseri duyunca şöyle bir bizim ülkemize baktım ve şöle bir irkildim Kartal belediyesinin Üscretsiz Konseri Davut Güloğlu... *düşünür*[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 türk aile yapısı, türk ahlak ve görenekleri bidi bidi viziv viziv anca bakıp bakıp iç geçirecez[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Burda da Slipknot dinleyen sayısı davut güloğlu dinleyenlerin sayısından fazla olsaydı, burda da slipknot konserleri verilirdi... insanlar davut güloğlu istiyo belediye napsın[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: karpuz, 14 Temmuz 2004 02:26 tarihinde demiş ki: Burda da Slipknot dinleyen sayısı davut güloğlu dinleyenlerin sayısından fazla olsaydı, burda da slipknot konserleri verilirdi... insanlar davut güloğlu istiyo belediye napsın Türkiyede nin %90'ı Slipknot dinlese yine belediye Slipknot ı getirmez ve tahminimce direkt olarak Stanist damgası koyarlar Ya varya aslında ülkemiz çok komik hee bi bakıma şanslıyız.. Dış ülkelerle karşılaitırma yapınca Çok komik tablolar çıkıyo ortaya...[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 çözüm kolay.belediye başkanı ol slipknotı getir. ben sevmem onu dinlemem ayrı konu[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 danimarka belediyesi=shit![signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 türkiyenin 90% slipknot dinlese, petek dinçöz brutal vokal yapmaya, ibrahim tatlıses headbang yapmaya, fatih ürek de "Before You See The Light, YOU MUST DIEE!!!" diye bağırmaya başlar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 14 Temmuz 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: karpuz, 14 Temmuz 2004 02:50 tarihinde demiş ki: türkiyenin 90% slipknot dinlese, petek dinçöz brutal vokal yapmaya, ibrahim tatlıses headbang yapmaya, fatih ürek de "Before You See The Light, YOU MUST DIEE!!!" diye bağırmaya başlar... +1 diyorum ve mantıklı düşününce susuyorum Haklısın...[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yalnız Petek Dinçöz ün brtual vokal yaparken ki halini hayal ettimde harbi inanılmaz bişi olur :D Ses bence ağzı dışında heryerinden çıkar herhalde auhauha çok komik olur ha[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! imza yapabilir miyim müsadenle? =)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hayır o benim :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! ahahaha süper ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tabi buyur solonor kardes[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kartal belediyesi slipknot'a vereceği parayla davut güloğlunu ahneye 2678 kere çıkartıp indirir.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kartal'da Slipknot konseri süper bir fantezi olur. Müzmin ve delikanlı Kartal ahalisinin Slipknot konserini izlerken gözlemlemek apayrı bir fantezi olur :) Hem belki başka belediyler de gaza gelir se belki Ümraniye'de Cradle Of The Filth'in sahne şovuna tanık oluruz :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Saol martian. Bu arada slipknot gelse kartala adamları taşlarlar. :D[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Türkiyede hiçbir zaman böyle birşey olmıyacak.Türkiyedeki nüfusun en fazla %10 Metal-Rock dinliyordur.Geriye kalan %90 kesim Pop-Türk Halk Müziği-Musiki-vs... dinler o yüzden belki siz etrafınızdaki herkesi sizin gibi görüyorsunuz ama Türkiye aslında o etrafınızdaki gibi değil ve lütfen o tür müzik dinleyen insanlarıda ezmeyin.Onların yaşam koşulları,kültür seviyeleri,eğitim olanakları,vs. sebeplerden onları dinliyorlar veya bu tür müzikten hoşlanmıyorlar.Eğer gerçekten Metal-Rock dinleyicisi iseniz zaten müziği sadece müzik için dinlediğinizi bilirsiniz. Dipnot:Şimdi belki bazı arkadaşlar laf atmak isteyecekler ama bende Pop,Arabesk,vs. asla dinlemem.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 16 Temmuz 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bence çok normal orda o tip gruplar 1-2 tane deil 20-30 tane sonuçta o yüzden devlet destekler yani sevilio die bizde yerli grup çok yok olsa bile desteklenmio sevilmio çünkü... tony blair oasis hastası gibi . bizde öle biri warmı ? en büyük örnek yani..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: grifter, 14 Temmuz 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Kartal'da Slipknot konseri süper bir fantezi olur. Müzmin ve delikanlı Kartal ahalisinin Slipknot konserini izlerken gözlemlemek apayrı bir fantezi olur :) Hem belki başka belediyler de gaza gelir se belki Ümraniye'de Cradle Of The Filth'in sahne şovuna tanık oluruz :) hep birlikte headbang :D zaten festival oluyo sahilde orada slipknot olacak :D fantezi ötesi yaa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Temmuz 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 10% mu?!? ohannesburg türkiyede 650.000 kişi metal müzik mi dinliyo? 3% anca ya vardır ya yoktur diyorum... 10% ne be :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bilmem bence vardır ama sadece Metal değil Rock'la birlikte.Salladım zaten :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: karpuz, 16 Temmuz 2004 20:08 tarihinde demiş ki: 10% mu?!? ohannesburg türkiyede 650.000 kişi metal müzik mi dinliyo? 3% anca ya vardır ya yoktur diyorum... 10% ne be :) Abi sayım mı yaptın ya nerden biliyosun. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar