gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yeni moda oldu artık, bayağı ciddi sayıda insan facebooka yakın arkadaşlarını facebooka kardeş olarak ekliyor. Şimdi normalde bunda bir sorun yok, siz birisini yakınlık derecesine göre tabii ki kardeşiniz olarak görebilirsiniz sevebilirsiniz bu çok güzel bir şey. Benim canımı sıkan, facebookta abartı şekilde eklenen "kardeşlik" bana bir şey çağrıştırmıyor. Ya abartısız anlatayım bir arkadaşım var, kendisini iyi kötü tanırım, öyle bir dereceye gelmiş ki artık adamın kardeşim diye eklediği adamları toplasan bir mahalle ya da klan kurarsın. :) Eskiden aynı sokağı, aynı iyi ve kötü anıları gibi duygusal yönden ağır basan konuları paylaştığın ve bunları birlikte yaşadığın insana kardeşim denirdi. Şimdi bakıyorum da ilk he diyeni kardeşi diye ekleyip ilk kavgalarında nerd rage geçiren bol bol adam var. Merak ediyorum kardeşim lafı bu kadar aşağılara düştü mü? Hayır yani 2 hafta önce kardeşim diye ekliyorsun oo süper kardeşsiniz siz sonra bir kavga oluyor hoop çıkarıyor listeden onu. Şimdi bizim gözümüzün önüne gelince garip duruyordur belki ama kelimenin anlamı biraz ağır. Kastedilen 1 ve 0 lardan oluşan yada birkaç senelik anıların toplamından oluşan kardeşlik değil "can" kardeşliği. Kelimeyi kirletiyorlar bence. Çok mu ciddi düşünüyorum bilmiyorum ama kafamı çok kurcalıyordu bu konu, hele hele yakın bir zamanda süperiz, imbayız diye bu tip gezen çoğu insanın basit bir nedenden sonra saç saça baş başa girmesi pek bir güldürdü beni. Neyse anlattım rahatladım hehe. Bu arada 1 ay içinde attığım ilk uzun ve ciddi post oldu bu sanırım. Artık ölebilirim.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi orda eklemenin olayı büyük ihtimalle gelecek laflara hazırlıklı olmak. "ooo hüseyini eklemişin bizi eklememişin, adi herif!" lafını işitmemek için ekliyolardır. bi de orası kalabalık oldukça popüler olan(!) insanlar var. ondan da olabilir. bu insanlar birbirlerini garip gurip fotoğraflarda etiketleyip, etiketlendiği için teşekkür eden insanlar. anlamaya çalışma, beceremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben hiç kimseyi eklemedim oraya kardeş olarak. kardeşimi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hala fecebooktamı takılıyorsunuz pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dert mi sana kardeşlil. takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ha bi de kısayol gibi ekleyenler var, bi tane ekli bende o şekilde. saçma ama kullanışlı fdsz sürekli profiline girip ne bok yimiş diye baktığım bi insanlan ekleştik, duruyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sağanebilea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 olum niye bunları kafana takıyorsun işsiz misin sanane isterse anneannelerini eklesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 facebook hesapları silinebiliyormuş bunu 1 ay önce öğrendim o günden beri rahatım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 işsiz tabi,işi olsa bu kadar post kasabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bazen altın madalyalı patilerin çalışıp çalışmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 günde 5 mesaj atsa 7 yıllık bir adam şu günlerde 3. madalyasını rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Economics said: günde 5 mesaj atsa 7 yıllık bir adam şu günlerde 3. madalyasını rahat alır ekonomi mezunu adam da hemen belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya onu geçtim, bi de evlenenler var daha fena bi durum bence. özellikle kız kıza evlenen insanlar falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 one site to find them all one site to combine them one site to rule them all and in internet, bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fena. kaç kaç 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kardeş diye yazıp...sonra kanka ayağı...devamı fix zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben zati artık birinin profiline girince doğrudan kardeşlerine bakıyorum AyŞŞAA Dark MehMet James OKan chok metalchiym Bhen Slipdon Ahmet ... ... diye kardeşleri varsa doğrudan kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 benim kardeşim yok. bulduğumu ekliyorum o yüzden falan dsfgfghj yok tabi öyle bi şey. beş on yıllık iki üç arkadaşım var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 biladerler heryerde elleri havada bizler dünyanın dünyanın savaşçılarıyız. (cıcı cıt cıtı cıt cıtı cıt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şimdi siz diyosunuz ki artık osursak facebooktan öğrenicek herkes. o raddeye geldi mi facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben 6 ay önce kapadım rahat rahat osuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 herkes özgürce osurmalı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sadece arkadaşlarım görüyo benim osurduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar