Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=karpuzkafa+okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 lol bu ne be, gerçek mi bu yoksa olağan sozluk geyiklerinden biri mi?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Hayır bu resim gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 herhalde daha iyi tepki verilemezmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 mükemmel yaaaaa :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 gerçek olabileceğini bir saniye bile düşünen var mı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben bi 3-5 saniye düşündüm açıkcası, sonra vazgeçtim ne yalan söyleyim :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 oha fln oldum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 photoshop veya bu tür konularda uzman olan birisi varsa gelsin bi incelesin ondan sonra eğlenelim isterseniz ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bakın bu resim gerçek diyorum , yazan kişide arkadaşım. İnceletin resmi gerçek olduğunu göreceksiniz bundan iyi tepki olamazdı bence, tabi herzamanki gibi photoshop iddia edilecek , inceleyin ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bence bu gerçek niye derseniz "o" harfi üçgen şeklinde yazılmış, eğer diğer yamukluklar gerçek gibi gözüksün diye yapılmış desek bile kimse "o" yu bilgisayarda cillop gibi yapmak varken üçgen yapmaz, o kadar kompleks bir fikir geliştirmiş olamaz. Öyleyse bunu yapan arkadaş geometri özürlüdür ve gerçekten yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 peki tamam onu geçtim de, o kadar milyar dolarlık organizasyonda, pit stop alanına (yanlış görmediysem öyle di mi yazının olduğu yer?) nasıl sızıp da kimseye görünmeden yazmış onu? ya da fanların oraya öyle kafalarına göre bişiler çizittirmelerine izin veriyolar mı? hadi diyelim günler önceden yazmış, kimse görüp bu ne lan dememiş mi? ha gerçek diye idda ediyosun, bence de gerçek olması çok daha eğlenceli bi durum hatta olsun da gerçek, fakat çok da inandırıcı gelmedi bana :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 içerde adamlarımız var :) açıkcası gerçek olup olmadığını hiç düşünmek istemiyorum,acayip keyif aldım böyle bir resmin nette geziyor oluşundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: sanerixx, 11 Temmuz 2004 17:32 tarihinde demiş ki: peki tamam onu geçtim de, o kadar milyar dolarlık organizasyonda, pit stop alanına (yanlış görmediysem öyle di mi yazının olduğu yer?) nasıl sızıp da kimseye görünmeden yazmış onu? ya da fanların oraya öyle kafalarına göre bişiler çizittirmelerine izin veriyolar mı? hadi diyelim günler önceden yazmış, kimse görüp bu ne lan dememiş mi? ha gerçek diye idda ediyosun, bence de gerçek olması çok daha eğlenceli bi durum hatta olsun da gerçek, fakat çok da inandırıcı gelmedi bana :) Hmm sözlüğe yazdım sanıyordum hikayesin, pekala yazayım. Arkadaşım amerikada öğrenim görüyor, ve yaklaşık 3 senedirde indianapolis GP lerine gider. Kombine bileti olan kişiler yarıştan önceki practice ve Qualifiying lerin hepsini izlemenin yanı sıra 1 gün onlara özel araçların garajları gezdirilir, yani kombine bileti olanlar yarıştan 1 gün önce iş olmadığı bir vakit pitlere sokulur ve VIP ler gibi içerisini gezerler. Bu arkadaş 3 tebeşir alıp diğer insanlar garajları gezerken Ferrari garajının yakınında yere bu yazıyı yazmaya başladı, yanlız dikkatinizi çekerim yola değil , ortada 1 duvar daha var, yola yazamazdı , eğer yazsaydı görevliler onu uyarır veya yarıştan önce sabotaj ihtimaline karşı yazı silinirdi. Ha arkadaş onu yolun kenarına yazarken kimse mi karışmadı ? Evet Ferrari garajındaki mekanikerler çıkıp ne yazıyorsun diye arkadaşa sordular , arkadaşın cevabı ise tahmin ettiğiniz gibi ; ''türkiyede herkezin nefret ettiği bir skiper var , onun adına yazıyorum der'' Mekanikerlerde heh derler ve sallamadan garajlarına geri dönerler bütün hadise budur. İnanmamakta ısrar ediyorsanız birisine inceletin. Eğer inanmıyorsanızda bu bomba olaya gölge düşürmeyin başkalarının eğlencesine mani olmayın. "sözüm sana değil sanerixx sen neden inanmadığını yazmışsın"[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 gerçek te olabilir[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gerçek olsa da olmasa da komedi bi olay eheheh :lol: :tebrikz:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çok komik be :) ehua[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu ne ya süper hll bea kim tutar bunları bu arada bu olay ve resim gerçek[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 17 Temmuz 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar