Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Evet yılbaşı gece yarısı work work ... fena girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Allah çıkartırken utandırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende çalışıyorum hilton otelde gelicek olan varsa kapıda ben olucam allahıma almam içeri rep verin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bayramda çalışmaktan kötü değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne olarak çalışcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bayramın ilk 1-2 ve 4. günleri çalıştım. yılbaşında da saat 8 e kadar çalışacağım. ben ölmüşüm ağlayanım yok anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 benim o aksam 5-8 dersim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dynun said: abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çünki senede bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 muhtemelen patide olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bardaysa çok eğlencelidir. hem sınırsız içilir, hem eğlenilir hem de üstüne para alınır. oh. mi. s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dynun said: abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo "Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçer." derler. Bilmiyon mu kıroow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 napae said: Dynun said: abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo "Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçer." derler. Bilmiyon mu kıroow? geçen sene counter strike oynayarak girdim ondan sonra bir daha açmak kısmet olmadı hatta o sırada elemanın biri ana bacı sövüyodu sdf yalanmış demekki o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 off yilbasi ne ya, aptal misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen rızkına koşucan, bizde kendi rızkımıza koşucaz. Hepsi iş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aquila said: off yilbasi ne ya, aptal misiniz? ben çaşıtım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sparkcaster said: aquila said: off yilbasi ne ya, aptal misiniz? ben çaşıtım şahsen ben de ekşisözlük sempatizanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gecko said: napae said: Dynun said: abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo "Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçer." derler. Bilmiyon mu kıroow? geçen sene counter strike oynayarak girdim ondan sonra bir daha açmak kısmet olmadı hatta o sırada elemanın biri ana bacı sövüyodu sdf yalanmış demekki o olay İnanarak söylemedim zaten. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben de çalışıcam ama hiç mutsuz değilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 napae said: gecko said: napae said: Dynun said: abi yılbaşı hayvani eğlenme zorunluluğu falan yok. millet neden kendini şartlıyo "Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçer." derler. Bilmiyon mu kıroow? geçen sene counter strike oynayarak girdim ondan sonra bir daha açmak kısmet olmadı hatta o sırada elemanın biri ana bacı sövüyodu sdf yalanmış demekki o olay İnanarak söylemedim zaten. =/ biliyorum ama bunu diyebilecek potansiyele sahip olanlar var(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sanırım bende sabah kadar çalışcam özellikle bel kısmını cok çalıştırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 31 Aralık 2009'da akşam 17:00'dan gece 00:00'a kadar şirkette çalışıyo olucam. yeni yıla şirkette girip eve gelicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne iş yapıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 turkcell/superonline da çalışıyodu arkadaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar