Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 arkadaşlar rezervasyon yaptırmış, ben de bi bilet alayım dedim yanlarına, salon tıklım tıklım. en ön 2 sırada yer var bitek diyolar. ne biçim film bu perşembe akşamı bu kadar dolu bea, o kadar kaliteli mi dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Reklam çağı beybi. Ayrıca sağlam film evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 "Siyah-beyaz filmlerden renkli filmlere geçiş" kadar büyük bir devrim olacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 zeki muren de bizi gorecekmis artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 zeki müreni yanında gibi görüyorsun.. bi de seninle konuşturuyor olsalar gördüğüne inanırsın valla. ben ÇOOOOK ÇOKÇOK ÇOK sevdim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bildiğimiz avatardan farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 koyden indim sehire 3d cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 duyduğuma göre iğrenç bir filmmiş tuz alıp koşma durumu var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dün arkadaşla gidelim dedik 45 dk önceden gittik ki yer bulalım diye sıraya girdik önümüzde 4 kişilik bir kız grubu vardı bu arada ekranda boş yerleri görüyoruz.tam ortada 2 kişilik yer var OBAAA süper yerden izleyecez dedik sonrasında olan olaylar, toplasan 20 kişilik(bizim istediğimiz yer harici hepsi ön sıralarda) yer kalmış bir türlü yer beğenemediler 1 dk şurdan mı alsak burdan mı muhabbeti yaptılar sonunda yer beğendiklerinde ayyy biz öğrenciyiz ama evde kaldı kartımız :((( muhabbetine de 1 dk gitti gişedeki kız sonunda bu seferlik böyle olsun diyip kabul etti sonra para toplama işine geçildi.bende 20 var sen 10 ver ..... muhabbetinede tanık olduk. sıra bize geldiğinde istediğimiz yer dolmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o zaten benim param daha büyük seninki küçük sendekini verelim muhabbeti beleşçiliğin 5 ana maddesinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 başka ne maddeleri var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 büyük rekor rusya'daymış maşallah. :) sinema sahipleri ekstradan 3d salonları açmış bu film için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. nası ya memesiz bi film için bu kadar yaygara mı koptu şimdi. izlemeyi düşünüyodum ama bundan sonra kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 biz bu filmin ön gösterimine bilet almıştık ve filme girmeden arkadaş fenalaştığı için filmi bırakıp arkadaş ile ilgilenmiştik. paramızı da geri alamadık. bugun de kardeşim geliyor ankaradan ve filmi beraber izleriz diye düşündüm ama yer yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 valla biz cevahire gidicektik 18 50 seansina 3d fln yer yokmu harbi hiç biyerdrde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 istinyeye gidecekdik biz de imax için, fakat perde önü dışında yer yok hiç 2-3 gün boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Seceba said: valla biz cevahire gidicektik 18 50 seansina 3d fln yer yokmu harbi hiç biyerdrde İstinye Park IMAX hariç hepsinde ortalardan yer bulabilirsin. IMAX de sadece önlerde ve solda boşluklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. bu kadar boş bi yorum görmedim ashahahahsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hala gidemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 barnacle said: senko said: olm filmde öyle çok abartılcak bişi değilmiş, mavi mavi içimi baydı bi süre sonra, navu mudur nedir öyle bi ırk var işte, ulan koca ırkın hepsi mi tipsiz olur, at hırsızı gibi hepsi. seksilik, meme fln da yok filmde. nası ya memesiz bi film için bu kadar yaygara mı koptu şimdi. izlemeyi düşünüyodum ama bundan sonra kararsızım. memesiz oldugunu kim söledi 160 dk nin 120 sinde war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şirinlerin uzayda geçeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilk geldiği gün gittim bugün de aileyi dürte dürte götürüorum "görün bu filmi bunu kaçırmayın bari" die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben de bu akşam gidicem. çok umutluyum imdb de 59000 küsür oy almış 8.8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar