Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=akm3nYN8aG8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir an ufo sandım ama izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 heh, youtube yorumlari cok iyi. Herifler ya iran bize nuke atarsak napacaz falan diyor. Bu adama da hepsi hain falan demis zaten. cidden cok cahil ve uzaklar dunyaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Savaştan önce açılır kapanır tipte,nükleer tesis fotağrafları yayınlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya BIRAGH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ülkeme barış getiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 1941'de bitti izolasyonizm olayı onlar için, bunun farkına varmayan kendi vatandaşı olması halen beni şaşırtıyor. amerikan işgali sırasında ölenlerle ülkesini kendi ahırı gibi yöneten modern derebeylerinin zulmü altında ölenler arasında bir fark varsa o da tv'de görünüp görünmemeleri. ha şu dünyada kimse de hayır duası için gidip savaşmaz bu devirde elbette ki, ya güvenlik ya da kazanç için savaşacaktır. bunu da bilmeyen olmaması lazım, en başta oraya giden askerler arasında. zorla değil zaten, para alıyorlar o işi yapmak için. oraya gitmeden, millete kurşun sıkmadan oturup bir hafta tarih okusaymış. çıban başlarının nasıl büyüyüp bir araya geldiğini, işi sonunda dünya savaşına döktüğünü bu dünya yaşadı. başında diktatör durmasına izin veren halklar ceremesini çekiyor tarih boyunca. acı gerçek bu. aklı olan bundan ders çıkarıp geleceğe bakar, italya, japonya ve almanya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bilimum multi-national şirketin yönetmesi (halk sağlığını veya geleceğini hiçe sayarak) diktatörlük olmuyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abd'deki yönetim sistemini istediğimiz kadar eleştirebiliriz ama kendi halkı, sokaktaki adam ve sınır komşuları için bir baas partisi kadar tehlike oluşturmadıkları da aşikar. ha pardon, yanıt verdim sanmıştım öncesinde. bilinen anlamda diktatörlük olmuyor evet ve şirketler nüfus kullanmaya çalışsa da demokrasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Nasıl abi? Zamanında kendi halkını kısırlaştıran, zehirleyen (evet biraz araştır büyük firmalar yeni teknoloji'leri uzun süre insan üzerinde denemeden çıkarıyorlar misal http://www.epa.gov/history/topics/perspect/lead.htm), gencecik adamları exxon para kazansın diye ölüme yollayan bir yönetim şekli mi kendi halkına zarar vermiyor. Hayır o zaman ideal devlet nasıl olur kavramında ciddi görüş ayrılıklarımız var. İlla kapitalizmi savunacağım diye bu kadar da komik duruma düşmeyin yahu. Zaten amerika'da ki sistemin ne kadar free-market ya da 1900'lerin kapitalizmi olduğu da tartışılır. Ha ama katılıyorum başında diktatör tutan ülkelerin durumu amerika'dan kat kat daha berbattır. Onu geçtim şu son zamanlardaki bail-out olayları kadar komik bir şey yok zaten, halkın vergisini özel şirkete ver bu mudur kapitalizm? (AIG olayı zaten ayrı bir komik adamlar resmen halkın 82 milyar dolarını iç ettiler, şimdi gelip bu olay baas kadar halka zarar vermemiştir deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sam said: ha pardon, yanıt verdim sanmıştım öncesinde. bilinen anlamda diktatörlük olmuyor evet ve şirketler nüfus kullanmaya çalışsa da demokrasi var. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Senin mantığınla gidersek,iranın bir an önce yerle bir edilmesi gerekir. Çünkü ahmedinecad/mollalar ormanda 10 saddam/baas gücündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Petrolü, yerel kaynağı olan her ülkeye amerika demokrasi getirecektir derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 guclu olan her zaman haklı oldugundan su an icin haklılar olur da 100-150 yıl icinde cift kutuplu dunya ya da baska bir super guc dogarsa bunlar soykırım-savas tazminatı bile öderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 evet amerika da demokrasi var senator ya da ust duzey burokratların kisisel servetlerine ya da babalarının işlerine bakın link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yok maksat kapitalizmi savunmak değil de gerçek anlamda diktatörlük nedir pek bilmeyen arkadaşların abd'yi saddam ırak'ından beter filan göstermeye çalışması komiğime gidiyor. düzeltme gereği hissediyorum. iran'ın yerle bir edilmesine gerek yok tabii ama aklını başına devşirmesi için türkiye dahil dünyadan gerekli baskıyı görmeli. bizimkilerin onlara destek vermesini de yanlış buluyorum aynı şekilde, çünkü israil'den sonra olumsuz etkilenecek ikinci ülke biziz, abd değil. o füzelerin menzili washington'a yetmeyecek ama istanbul'a yetecek. adamlar keyiflerine göre bize rejim ihracı kasabilir veya düşmanlarımıza açık destek verebilirler. biliyoruz pkk'lıları nasıl tedavi ediyorlardı. bugün halen milyarlarca insanların doğrudan tam diktatörlük altında yaşadığı düşünülürse evet abd'deki sistem basbayağı demokrasi. açıklarını günümüzün anti-amerikan dalgalarına kendimi verip eleştirmek benim için de kolay ama onun altrnatifi olan bütün ülkeler abd hegemonyasını tuvalet köşelerinde mumla aratacak standartlara sahip. yarın abd çöküp yerine çin geçse ne yapar sanıyorsunuz? abd'yi yüceltme gibi bir maksadım yok ama dünya da abd'yi yerin dibine batıracak kadar uygar değil halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Saddam diktatöryasını ABD demokrasisine tercih ederim. "Bilinen anlamda"ymış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 koca ülkede, sağlık sistemi cökmüşken, hapiseneler tıka basa doluyken, o kadar endüstiri zordayken kurtara kurtara bankalarla otomobili kurtardı hödükler. hoş hükümet ne yapsın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bankaların batmasının yolunu açan da hükümet değil mi zaten Cüceciğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tercihe sözümüz yok tabii, zevkler çeşit çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 konuyla alakası yok emme hehe http://www.marines.com/main/index/new_marines_commercial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sam said: yok maksat kapitalizmi savunmak değil de gerçek anlamda diktatörlük nedir pek bilmeyen arkadaşların abd'yi saddam ırak'ından beter filan göstermeye çalışması komiğime gidiyor. düzeltme gereği hissediyorum. iran'ın yerle bir edilmesine gerek yok tabii ama aklını başına devşirmesi için türkiye dahil dünyadan gerekli baskıyı görmeli. bizimkilerin onlara destek vermesini de yanlış buluyorum aynı şekilde, çünkü israil'den sonra olumsuz etkilenecek ikinci ülke biziz, abd değil. o füzelerin menzili washington'a yetmeyecek ama istanbul'a yetecek. adamlar keyiflerine göre bize rejim ihracı kasabilir veya düşmanlarımıza açık destek verebilirler. biliyoruz pkk'lıları nasıl tedavi ediyorlardı. bugün halen milyarlarca insanların doğrudan tam diktatörlük altında yaşadığı düşünülürse evet abd'deki sistem basbayağı demokrasi. açıklarını günümüzün anti-amerikan dalgalarına kendimi verip eleştirmek benim için de kolay ama onun altrnatifi olan bütün ülkeler abd hegemonyasını tuvalet köşelerinde mumla aratacak standartlara sahip. yarın abd çöküp yerine çin geçse ne yapar sanıyorsunuz? abd'yi yüceltme gibi bir maksadım yok ama dünya da abd'yi yerin dibine batıracak kadar uygar değil halen. Hiç kimse kendini özgür hisseden bir insandan daha iyi köle olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kendi bayrağı altında köle olup da başka bayrak altında özgür olmak da mümkün aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 amerikanci degilimde cidden moralfaglige gerek yok su duzen altinda dunya barisi saglansa, silahlar sussa, firmalar ve develtler insan hayatini korumayi oncelik haline getirse dunyada bu populasyonu besleyebilicek kaynak kalmaz savas ve baris iki zit kavram savas gercegi olmadiktan sonra barisinda hicbir anlami kalmiyor kapali gelismeyen mucadele etmiyen durmus bir dunyanin kimseye faydasi yok dunay savasi gogogo diyorum gene burdan http://seidenweich.com/uploads/wrscreens/thumbnails/merkel_toeten_400x0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 savasların tükettiğinden fazla kaynağa yol actığını iddaa etmek komik değilmi viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar