-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=o3BYQDIvpOE&feature=related Çizgi film efsane, bu bölüm zaten efsane ( Wacky Deli ) ama sonlardaki çıldırış kısmındaki iya iya iyoooski... Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ahahah nası bi bünye yapmış bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hiçbişiy anlamadım, zevkli de bulmadım, hatta iğrendim :/ ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hayatımda izlediğim en saçma şeylerde ilk 5e falan girer. geri verin lan çalınan 1.30 dakkamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hakketten bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben bu çizgi filmden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 rocko'nun modern yaşamı yahu, hatırlamıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi HAHASDFASD BU ŞEY LAN nostalji oldum böyle izlersen bi anlamı yok tabi. Rocko'nun en efsane bölümlerindendi bu. Bunlar bi dizi çekmeye başlıyodu bunlara uyuz olan menejerleride bunları sabote etmeye çalışıyodu. Ama ona rağmen sürekli izlenme rekorları kırıyodu falan. En son dizinin bütün filmlerini makasla paramparça ediyodu gizli gizli böyle bişey çıkıyodu galiba. Tam hatırlamıyorum ama şey ahnesi vardı efsaneydi. Bunlar karanlıkta filmleri yıkarken bi anda ÇAT diye projektör yanıyodu bu adam giriyodu, aman tanrım filmlerimi yıkıyodunuz şmidi herşey yanıcak :( yapıyodu ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 oh be sonunda çocukluğunu hatırlayan bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar