Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 LP - Hybird theory, meteora evanescence - origin iyi gibi ama fallen vazgeçilmez. Slipknot - slipknot,iowa,mate feed kill repeat, subliminal verses (kisaca hepsi) bunlara gitmeyecek ama hoş Britney spears - tum albumleri (baby one more time, oops i did it again, britney, in the zone) bilmiyorum ama ben sanirim bu kiza aşiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ay bi de bu var, hem film hem albüm alanında yarışan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 My Best Friend's Wedding Soundtrack Eşkiya Soundtrack Mustafa Sandal - Suç Bende Mariah Carey - My All Rafet El Roman - Gençliğin Göz Yaşı[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bad religion-no substance ilk punk albümü dinlediğim negzel müzik yapıyo adamlar demiştim direk...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Phantom Of The Opera-OST Haggard-Tüm albümleri diyebilirim Blind Guardian-Somewhere Far Beyond Ama hayatımın albümğ en sevdiği denildiğinde tabiki The Godfather-OST gelir :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otheym Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Nigthwish-Wishmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bryan Adams-18 till i die BG-NightfallInMiddleEarth Nirvana-Bleach Nirvana-In Utero Nirvana-From the muddy banks of the Wiskah Santana-Shaman MFÖ-The Best of MFÖ[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 opeth-morningrise albumune hastayım cob- hatebreeder'ı da çok severim ama en çok sevdiğim bg albumleri: Imaginations from the other side+nightfall in the middle earth+ a night at the opera... hayatımın olmasada severim... birde başka bi sevdiğim var... death-sound of perserverance[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 elena papandreou guitar collection leo brouwer. vol2. andres segovia... maslmteen,satriani,richie kotzen........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: HellHound, 15 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki: bir de ismini dogru duzgun yazarsan tam olacak... ben mi?? bi yanlışlık yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 her türlü müziği severek dinlerim.. bu nedenle müzik türüne göre değişiyor.. mesela TSM de bir bahar akşamı.. THM de gaybana geceler.. TPM de sezen aksu - gülümse.. Jazz da The Man I Love , Black Coffee , ray charles(çoğu).. Heavy Metal de Iron Maiden, deep purple.. yani giderde gider anlicanız ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Pentagram- Trailblazer Blind Guardian - Somewhere far beyond karar veremiyorum.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 lp-meteora[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Blind Guardian - A night at the opera garip ama hayatımı değiştirdi diyebilirim.[signature][hline]By the name of God we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dururum dururum da Division bell derim.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar