Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Geçen uzun zamandır dinlemediğim albümleri tekrar dinliyordum. Sonra kendimi transa geçmiş şekilde iron maiden - killers dinlerken buldum ve şu ana kadar dinlediğim en iyi albümün killers olduğunun karar verdim. Albümü dinlerken bir saniye sıkılmadım, kendimden geçtim, çıldırdım, parandeler saltolar attım yahu.. Sonra diğer patilerin en sevdiği albümlerini sormaya karar verdim. Ayrıca artık her türlü şarkıyı MP3 olarak indirip istediğimiz sırayla dinleyebiliyoruz, ya da en basitinden CD'ler ile de.. Ama ben hala eski kafayım sanırım. Bir albümü oturup baştan sona dinlemenin zevkinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden.. Hadi paticikler, yazın bakalım hayatınızın albümünü. Tarz kısıtlaması yok, rap de yazabilirsiniz, klasik de, herhangi bir tarz. Bir kaç albüm arasında kararsız kalırsanız bir iki tane de yazabilirsiniz ama gidip de 10 tane yazmayın lütfen (1 tane iyidir eheh).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 metallica - master of puppets tır heralde[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 tarkan - dudu. demiyorum tabi ki de, yanlış tanınmayalım:-p. aslında pek öyle albüm kategorisinde değerlendirme yapamam ama yine de scorpions - crazy world diyebilirim..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bg- nightfall in middle earth[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Blind Guardian - Imaginations From The Other Side[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 anathema - judgement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ilk elimi attigim/dinledigim Blind Guardian albumu oldugundan Somewhere Far Beyond diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 pink floyd - dark side of the moon yıllardır vazgeçemediğim tek albüm[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Simdi Pink Floyd - Dark Side of the Moon suphesiz hayatim boyunca karsima cikabilecek en iyi albumdur. Ama PF yi hic bi zaman yarisa sokmam, onlar benim icin muzigin tanrilaridir cunku :) O nedenle Anathema - Eternity diyorum, judgement la yarisiyolar gerci, ama Eternity daima If the truth hurts, prepare for pain diyen album :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 o şüphesiz onların yeri bende de çok ayrı onlar olmasaydı müzik bana bu kadar zevk vermezdi[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 BAYHAN albüm yapsın, o olucak insallah:)[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Guns N' Roses- Use Your Illusion I hüzünlü olduğumda da,sinirli olduğumda da,tüm dünyayı sefaletten kurtaracak kadar mutlu olduğumda da dinleyecek birşeyler var çünkü bu albümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya bilmiyorum. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Pink Floyd - Dark Side of The Moon Guns N' Roses - Use Your Illusion 1[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Blind Guardian - Nightfall in the middle earth Blind Guardian - Forgatten Tales(Ozellikle Baro's Song ve Black Chamber) Blind Guardiandan guzel kulagı tırmalamadan metal veya slow gıbı sarkılar soyleyen varmı ya Allah askınıza tarz degısır ama bıtıyorum ya su sarkıyı bı dınleyın bı asagıda verem belkı bı kac kısıyı daha blındcı yaparım. Daha slow bir metal ama super bi sarki derseniz: Blind Guardian - Harvest of Sorrow Soyle ucak derseniz: Blind Guardian - Into the storm veya Noldor yani Dead winter Reigns[hline]I don't want to fake it... I want to make it! [Bu mesaj FRP_Master tarafından 06 December 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Sentenced - Frozen Smashing Pumpkins - Zero //Edit : S.P nin albumlerini sadeleştiremedim =).Hep toplama yazdım 3. bu lol. [hline]I am the light that shall lead you to darkness.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 December 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bayhan bayhan dıyorsunuz katıl herıf nesını begınıyorsunuz anlamadım.O kadarda guzel soylemıyor ne oyle ııı mııı acıkcası tarzına bırsey demıyorum ama sesını bı dınledıgınızde o kadarda hosunuza gıtmeyecektır.Bende bı ara sevıyordum su katıllık olaylarından sonra fln sogudum...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 TAbiki The Doors-Greatest Hits[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Therion - Vovin. Dinlediğim ilk therion albümü. Bi arkadaşın walkmenini almıştım derste dinlemek için. Açtım dinliyorum, bi gaza geldim bi gaza geldim anlatamam. Müzik budur demiştim. ToT, Macbeth, Nightwish vs. hep Theriondan sonra tarzına yakınlar diye öğrendiğim gruplar. Yılbaşında da yeni albümleri geliyo, tadından dinlenmiycek inşallah hadi bakalım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 blind guardian- nigthfall in middle-earth veya blind guardian-somewhere far beyond[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: FRP_Master, 06 December 2003 23:26 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Forgatten Tales(Ozellikle Baro's Song ve Black Chamber) [hline]I don't want to fake it... I want to make it! [Bu mesaj FRP_Master tarafından 06 December 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Baro's song????? bard's song dicektin sanırım..eheh neden kıllandım bilmiyorum ama klavyeye baktım d ve o harfleri tamamen alakasız yerlerde..hani belki yanlış biliyorsundur diye söyledim..kızma yani..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 :D aynısını düşündüm muahaha bg-nigthfall in the midde earth[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: FRP_Master, 06 December 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Bayhan bayhan dıyorsunuz katıl herıf nesını begınıyorsunuz anlamadım.O kadarda guzel soylemıyor ne oyle ııı mııı acıkcası tarzına bırsey demıyorum ama sesını bı dınledıgınızde o kadarda hosunuza gıtmeyecektır.Bende bı ara sevıyordum su katıllık olaylarından sonra fln sogudum...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Bayhanıma laf yokkkk!!!!!![hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 walla bilmiorum çok fazla güzel albümleri var ama, iced earth - horror show derim, hastayım asla sıkılmadan dinlediğim albüm hayatımın albümü[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [Bu mesaj -Legendary- tarafından 07 December 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 korn - follow the leader[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar