UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Dorsia, 07 December 2003 04:54 tarihinde demiş ki: Radiohead - OK Computer The Doors - Greatest Hits Jeff Buckley - Grace Hangi şarkıları seversin Doors'tan Mirage sanada soruyom bu soruyu :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bon Jovi - Keep The Faith ... album benim ilk adigim cd di... onunla basladim bu .... ROck n Roll denen efsanevi olaya... sonrasi artik . LEd zeppelin den , The doors a , beatles tan elvis e[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 I. Nirvana - In Utero. II. Anathema - The Silent Enigma.
FleaCiante Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 red hot chili peppers - blood sugar sex magik red hot chili peppers - greatest hits the ramones - ramones mania silverchair - neon ballroom[hline]Imagination, Life is your creation!
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bon Jovi - Slippery When Wet budur...
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Evanescence - Fallen Angel Sum41 - Does This Look İnfected ? Papa Roach - Infest cıx! o dil budur :) [Bu mesaj Deryck tarafından 11 December 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 blind guardian - forgotten tales[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum!
sleepless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 a perfect circle - mer de noms iyidir..
AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 children of bodom-follow the reaper
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Loreena Mckennitt- The visit Edıy: Bıde Jimmy- fire var tabi [hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 12 December 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 apc-mer de noms benimde sevdiğim bi albüm deftones-white pony açıklamaya gerek yok heralde ;) smashing pumpkins-mellon collie and infinite sadness hastası olunası bi albüm bence, adore da bir başka favorim cky-bütün albümleri süper bana kalırsa, gazı da var melankonisi de fuCKYou dedirtiyo insana cidden[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Anathema - Ethernity Ben kendimce bir formül bulmuşumdur her zaman tanımlayamadığım ve inanılmaz ötesi güzellikle olan parçalara yada albümlere Başka dünyaların şarkısı/albümü derim Bu Kendince Başka bir Dünyadır benim için..[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski..
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: fizban, 06 Aralık 2003 18:05 tarihinde demiş ki: benim hayatım albüm[hline]yalnızlık ömür boyu.. belli imzandan sen bi şarkı yapsan yanlız lık uzerıne cok tutar[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Xhearon Uo Shard|Level Sistem|Come'n
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kahtalı mıçı-mişmiş[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Onca albumun arasindan bi tanesini secersem eminim digerleri kuser :-P Ama iclerinden sanirim daima Dream theater - a change of seasons `in yeri hep farkli olacak...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: swiftbew, 06 Aralık 2003 17:07 tarihinde demiş ki: pink floyd - dark side of the moon yıllardır vazgeçemediğim tek albüm[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. hehe bende onun plağı var:)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 InFlames- Clayman IronMaiden - Brave New World GunsNRoses- Use your ıllusıon lar bitane yazın dediniz ama dayanamadım aa unutmadan tabiki H.I.M - Razorblade Romance[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Dream Theater - Images&Words Pink Floyd - Dark Side Of the Moon Anathema - Judgement Opeth - Morningrise Bg - Nightfall in the Middleearth[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit!
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 u2 achtung baby[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Blind Guardian-Nightfall at the middle earth
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bir de ismini dogru duzgun yazarsan tam olacak...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 1-metallica-master of puppets 2-blind guardian-nightfall in the middle earth...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 elesso bu metalci güruhunun arasında gördüğüm mesajın bir vaha gibi.. :) hayatımın ilk 20 yılı için u2 - achtung baby yetiyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. narin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Scorpions'un berlin flarmoni ile yaptığı konser albümü..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Rammstein - Mutter ve Live Aus Berlin[signature][hline]Always Rammstein Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/453276-hayatynyzyn-albumu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Hayatınızın Albümü × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
narin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Scorpions'un berlin flarmoni ile yaptığı konser albümü..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Rammstein - Mutter ve Live Aus Berlin[signature][hline]Always Rammstein
Öne çıkan mesajlar