Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitermi bu askerlik

LetaL

Öne çıkan mesajlar

Sen yandın evladım , Yandın .Zamanında cok tuttuk bizde .
Bir daha da yemin ettim askeriyenin yanından gecmeyecem diye.
Büyük ihtimal sende aynen oyle düşüneceksin.
Neyse kolay gelsin.
Bitirince de şaşıriyor adam , bir psikolojik bunalıma giriyor , Uyum sorunu felan.Bittiğine inanmiyorsun bir süre.
Neyse Muratım sen kendine iyi bak.
İzine gelirsen bir daha haberim olsun.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

pro-ordu toplama ordudan dahada ekonomik bir sistem . bu halde 700 bin kisi falan sanirim bizim ordu pro olursak daha az asker ama daha cok teknoloji olur . zaten olay daha tecrubeli egitimli ve cok daha iyi silahla donatilmis kucuk ama ates gucu ve hareket kabiliyeti daha yuksek bir ordu kurmak . bizim orduda basladi sanirim pro ordu icin calismalara gecen genel kurmay oyle bisiler diyordu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
her seferinde ne işim var lan askerde; dediğim bana uygun omadığını düşündüğüm ancak devletin bariz bir cinsiyet ayrımcılığı yapıp uygunsun sen dediği ve zamanı gelince (veya beni bulduklarında) gitmem gerekecek saçma oluşum (saçma ibaresi şahsi görüşümdür, kimseyi ilgilendirmez) daha saçması ise "kardeşim parası neyse vereyim işte. benden 10lira diğerinden 10lira git tankını modernize et, uçak al, olmadı çorba parası çıkar yap bi bedelli" desem bile devlet nanik yapıp "biz gittik sen de gidecen, haha" demektedir.. ha sonuç mu? benim gibi bi sürü temel ekonomi savaşçısının ekonomiye daha hızlı katkıda bulunmasını engelleyen, bedelli çıkmadığı için kendisi de para kazanamayan, nihayetinde yarım yamalak bi sürü askere sahip olan ve bunları çatışmada falan patır patır kaybeden bi oluşum.. adam güya test yapıyor falan, sonra benim gibi adamla klozetin üzerine çıkıp sıçan adamı aynı kefeye koyuyor. Ulan bi git çay koy diyorum ve ekliyorum "o kadar çalışmayı boşuna yaptık, kişisel gelişimi boşuna mı yaptık lan!" daha da kötüsü ise dışarıdan gelen "GİDECEKSİN!!!! >:( " yaygarası.. Bre aklını peynir ekmekle yemiş ezbere konuşan arkadaşım bi sakin önce, bak bizim kafa üstten çivi ile tutturulmamış.. serbestçe hareket ediyor ve bol bol düşünce üretiyor. Bilakis askere gitmek şu an ki kanunlara göre vatandaşlık görevi olsa bile, zorunlu bir olay olsa bile, dışarıda dilediğim gibi düşünmemi ve (301'e rağmen) düşüncelerimi bi şekilde ifade etmemi sağlayan kanunlar da var. Emir demiri kesiyorsa bu da devletin bir emridir ve ifade özgürlüğünden bahseder.. Benim düşüncem de bunun gereksiz bi işi olduğu yönünde..

ha gidecek miyim, zorla ama evet, napalm..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...