Phae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Başlık-nick uyumu.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 para harcama yeteneğin yok demek ki, çünkü böyle bi yetenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sen şimdi iktisat okuyosundur hocan da öğretmiştir fırsat maliyetini marjinal azalan verimler kanununu falan filan bi heves için dışın bir olmuştur o konularla ehueh, bana da oluyo arada. Her şeye para olarak değil de, yaşadığım vakite nakit olarak bakıyorum ben. Ekonomi güzel bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sözüm meclisten dışarı da, bu üniversiteye yeni başlayanların kendilerini meslekle fazla özdeşleştirmelerine de hastayım ha. 1. sınıfta bazı arkadaşlarım da böyleydi. "ehu çevre mühendisliği okuyorum ya artık daha az sıçıyorum denizler kirlenmesin ehi" veya ne bileyim cep tel konusu açılınca "olm o konuları bana sorcanız elektronik haberleşme okuyoz o kadar, türksel iyidir" diye takılan tiplere çok gülüyorum asdasd. şimdi iktisat olayını görünce aklıma geldi. yav alınmasın ben de böyle bi şeydim herkese oluyodur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 niye alınayım hacı, bilakis ben de senin anlattığın gözlemin birebir aynısını yapmıştım kaçırdın heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 birçok şeyi paraya çevirecek azime ve vizyona sahipsen ne ala.. yoksa bunlar salla gitsin, keza anca kendine sorun yaratırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu adam ilerde mason olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Çok iyi anlıyorum benim babam da bu tarz bir adam olduğu için. Açıkçası babalarımız her şeyi bizlere öğretmiyor, biraz öğreticilik yönleri zayıf , bu da bizi bir anda onların yokluklarında böyle hesaplara itiyor . Bence biraz sakin ol , bu hesabı yapmanda sıkıntı yok fakat biraz abarttığının farkında ol.İnsanın kar yapması da gerek, hobisini yaşaması da . Babalarımız hep hobici değillerdi, öyle alışageldiler zor şartlarda falan .Sen o derece olamazsın ama en azından elindekini korursun,zamanla da geliştirirsin. Her şeye para olarak bakmanda bir sakınca yok fakat her şeyi paradan dolayı yapamamanda bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sorun yok dostum tipi köşeyi nasıl dönerim türk mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Adam fakir kitleyin topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin ki biraz hastalık düzeyinde psikoloğa git. edit. ama paran yoktu di mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nickin economics, ama her şeye para olarak bakıyorsun? utility diye bişey de mi duymadın mammareyyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 daha gelmemişler oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hadi herkes bana 10 ytl versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/fakir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahaha google da bulamadım bu resmi bi türlü yoksa ben koycaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bulamazsin tabi, ozel yapim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 biz türkiyenin 4chaniyiz diyoz, adam google da aradım diyo. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bro haklısın ayıb ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır. Benjamin Franklin Not: Aranızda dejavu mu lan bu ? diyenler olabilir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kötü para iyi parayı kovar - Economics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 CorelDRW said: Para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır. Benjamin Franklin Not: Aranızda dejavu mu lan bu ? diyenler olabilir. =) uuuu hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şimdi sorunun şurda aldığın, öğrendiğin, ilgilendiğin herşey sana para kazandıracak, sana bir katkı sağlayacak diye bir durum yok. Örneğin hobi edinemiyorum karım olmayacak diye demişsin, yanlış, eğer bir hobi edinsen -motorla dağ bayır gezmek olsun bu hobin- *boş zamanlarını eğlenerek geçireceksin, *yeni yerler göreceksin, *hayatındaki monotonluktan kurtulacaksın, *temiz hava alacaksın, *adrenalin salgılayacaksın, *yeni arkadaşlar edineceksin, hepsini geçtim, eğleneceksin ve kafan rahatlayacak. Daha sonra okulda, işte evde geçirdiğin vakit daha verimli hale gelecek böylece. Tabii motora, benzine falan para harcayacaksın ve bunlar sana para olarak geri dönmeyecek. Her yaptığından para ya da maddi karşılık cinsinden getiri bekleyen insanlar küçük insan olarak kalıp dünyanın hamalları oluyorlar ne yazıkki. Tabii küçük insan =/= fakir. Özellikle ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynısı bende de var la. aynı şekilde ne zengin ne fakir orta direk dolaylarındayım. yok arkadaş ya eğer günümde değilsem okumak için kitap bile almıyorum. kendi paramı kazanıyorum birazda ondan galiba ama abarttım sanki olayı. maaşımı aldım 50 tl sini çektim borcum vardı arkadaşa verdim şimdi dokunmuyorum maaşa aileden gelen harçlıkla geçinip o paranın turşusunu kuruyorum asdf edit: yok ama lan planlarımda var onun için biriktiriyorum birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 para her şey abi o yüzden öyle bakıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar