Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Çok garip bir halet-i ruhiye içindeyim . Yaptığım her işe kâr zarar gözüyle bakıyorum nakitsel olarak . Mesela bir hobimi edindim bunun bana getiriceği kârı düşünüyorum . Bir eşya mı alacağım bunu kullanarak nasıl bir kâr elde edebiliceğimi düşünüyorum ( Koltuk aldığımda fln öyle düşünmüyorum tabi sdfs) . Sırf bu sebepten bir hobi bulamıyorum kendime . Sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fakir misin peki_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Değilim . Ama zenginde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yani fakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Adamın nicke bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 normal bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hmm. enteresan bi durum. paranın hesabını yapmanı gerektiricek bi fakirlik olsaydı ok diyecektim normal. bi ara bende de vardı. sonra gördüm ki hayat dediğin bi gündür o da bugündür. harca anaısnı satiym yarını düşünme. şimdi kart limitim falan dolmuş öyle takılıyorum. bi gece dışarı çıkıp maaşımın dörtte birini gömüyorum falan. babam duysa döver herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Red said: yani fakirsin Normal yaşamımı sürdürebiliyorum . Bir de arada kendime güzellikler yapabiliyorum . Orta düzey diyelim biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yolda gördüğüm her araç için bunun yıllık vergisi 1.000 tl ayda 200 tl yakıt olmak üzere yılda 2400 tl yıllık masrafı yuvarlak hesap 1.100 tl yani toplamda her acın yıllık maliyeti 4.500 tl gibi hesaplar yapmaya başlarsan bana mesj at birlikte hesplayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Babamdan küçüklüğümden beri böyle gördüğüm için sanırım oluyor bu . Patronların genel özelliğimidir bilinmez de benim babam için attığı her adım ona bişey kazandırmalıydı . Böyle gördüm böyle büyüdüm böyle oldum . Doğru yada yanlış bilmiyorum ama hayatın tadını çıkarttırmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ailede yahudilik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim annem iktisat mezunu mesela. sürekli az maliyetle maksimum performans deyip dururdu ufakken de. sürekli bi maliyeti düşürme arzusu. sürekli bi tasarruf. orta halli bi aileyiz yani. baba parası yerken çok koyuyordu harcaman da, az çok kendim kazanmaya başlayınca HERGECEBİRBARDAYIM YİRMİDÖRTAYARDAYIM HAYDEEEEEEEEEAAAAAAAAAAA durumları söz konusu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kar edebiliyor musun gördüğün psiklojik zararı ne oranda karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kar etmiyosun ki hiç . Çünkü başlayamıyosun yada yapamıyosun ııh bu para kazandırmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "roket adam" said: benim annem iktisat mezunu mesela. sürekli az maliyetle maksimum performans deyip dururdu ufakken de. sürekli bi maliyeti düşürme arzusu. sürekli bi tasarruf. orta halli bi aileyiz yani. baba parası yerken çok koyuyordu harcaman da, az çok kendim kazanmaya başlayınca HERGECEBİRBARDAYIM YİRMİDÖRTAYARDAYIM HAYDEEEEEEEEEAAAAAAAAAAA durumları söz konusu olabiliyor. tam tersi olması lazim aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Harbi ha insanın kendi kazandığı para daha kıymetli sdf . Babadan alırken nasılsa sabit gelir . Babadan harçlık bittimi ne zaman ne olcağı bellimi ekonomi toptan daha yuvarlak anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 üniversite 1'in yazına kadar teknoloji sitelerine yazı makale falan yazıp böyle 100-200 falan alıyordum yazı başına, o zamanlar ulan napsak ya neyse bankaya yatırayım durumu vardı yine. bu yaz bi yerde işe girdim, hayatımdaki ilk full time işimdi, ilk 3 hafta stajyer olarak çalıştırdılar haftalık 50 lira maaş verdiler. böyle elime zarf geldi, 3 hafta boyunca sabah 8 akşam 6'nın karşılığı olarak 3 tane 50 lira banknot var. o hafta bi kızla çıktım paranın tamamını yedim adsadas. şimdi normal maaş alıyorum yine giden paranın haddi hesabı yok. ama annem para verince "ulan bunlar parayı cidden zor kazanıyo, öyle çat çat harcanmaz" falan diyerekten harcayamıyorum. neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bendede tam tersi keyif alacaksam, çuvalla para döktüğüm şeyler oldu (yani bütçeme göre bir çuval). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 KAYSERİLİ KAÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yok kütük tokat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zaaaaaaaaa =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 selam :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 egoistliğin para versiyonu hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Economics said: Değilim . Ama zenginde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar