Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gazetevatan said: Fransa'da liselerde ''mini etek ayaklanması'' Fransa'da yeni kabul edilen liselerde kıyafet kanunu büyük tartışmalara neden oldu. VATAN DIŞ HABERLER Fransa'da yeni kabul edilen liselerde kıyafet kanunu büyük tartışmalara neden olurken, ülkenin dört bir yanında liseliler, "Yaşlarına uygun olmayan seksi kıyafetlerin" yasaklanmasının özgürlüğe darbe olduğunu söyleyerek ayaklandı. Ülkenin dört bir yanında iki haftadır liseliler, okullara mini etek veya şortla giderek kararı protesto ediyor... Ayrıca bu hareketler Fransız solu tarafından desteklenirken yeni bir "seks devrimi"nin başlangıcı olarak gösteriliyor. İki hafta önce Paris'in güneyindeki Esonne kasabasında GEoffrey Saint Hillaire Lisesi'nde başlayan gösteriler ülke çapına yayıldı. Gençler, kızların okula mini etekle, erkeklerin de bokser'larını gösteren düşük bel pantolon veya şortla gelmesini istiyor. Ayrıca liselerde saç boyanmasına, piercing'e izin verilmesini istiyor.Sosyologlara göre "hiper seksi" akımı TV'lerden gençlere empoze ediliyor.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bizde ayaklanmalıyız. haydi liseli kızlar mini eteklere.
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sıçrar mı bu devrim de acep? ilki sıçramıştı sağa sola.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 liseli vardı ya ah o liselii artık yok:(
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: ilk hayır oyu benden Cekemiyorsunuz efenim tas gibi fransiz liselilerini.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 taş gibi oldukları ne malum? kuzeyden bi yerler söylesen anlıcam da fransız yani =p
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tas gibi olmayani niye mini giysin ? Utanip giymiyor onlar. Haber fotografindaki gibi hayal ediyoruz ayrica. Lutfen.
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Zeppelin said: sıçrar mı bu devrim de acep? ilki sıçramıştı sağa sola. Biraz zor. Bizim kültürümüz bunu kaldırabilecek kadar gelişmiş değil henüz.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kültürümüzü seveyim be.Sen şuna insanlarımızın çoğu hayvan desene.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 di said: Tas gibi olmayani niye mini giysin ? Utanip giymiyor onlar. Haber fotografindaki gibi hayal ediyoruz ayrica. Lutfen. valla bizim okulda hiç utanma arlanma yoktu hangi şişmanın selülit çizgisi neresinde ezberliyoduk yaz geldi mi asd
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransa ne zamandır "taş gibi liseli kızları"yla ünlü yahu ?
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 türkiye'deki fransız liseleri bu konuda fransa'yı bile aşmış gördüğüm kadarıyla.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 liseli hareket engellenemez. afk
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 genc liseliler hicbi zaman hakli degildir, hayir dedim direk.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 said: valla bizim okulda hiç utanma arlanma yoktu hangi şişmanın selülit çizgisi neresinde ezberliyoduk yaz geldi mi asd biz erkekler üstün ve yüce varlıklar olduğumuzdan o şişkoları görmeyebiliyoruz dilersek.. onlara -tr'de fazla olmayan- yangın musluğu gözüyle bakıyordum ben uzun süre.. hasbel kader bir yangınla kaşılaştığımda vanayı açmaya çalışırken "heeey kulağımı bırak beee!!" diye bağırınca yangın musluklarının ülkemizde yaygın olmadığı gerçeği ile karşılaştım. bu bizimki gibi çağdaş bir toplum için büyük eksiklik.. her neyse, artık çöp kutusu olarak değerlendiriyorum. hem gerçekten şişko olanlar attığın çöpü havada kapıp yiyorlar.. ki ben bunu da öğütmeli çöp kutusu olarak sanmıştım uzun zamanlar.. merak edenler için söyleyeyim.. yangın çıkan 2binayı şişman kızın kazağı ile örtüp söndürdük..yanan binadan kaçan üstleri alev alev yanan insanları "oooo kızarmış adamlaaar" diye yedi ama pis şişko.. siz siz olun şişko olmayın.. gerçekten kötü bişi..
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Zaten şu an yeterince at hırsızı var ülkemde, sayılarının artmasına yol açacak herşeye karşıyım
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yalan bu. tam dibimde lise var hani? hani? yok etek falan.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tenekeadam said: Kültürümüzü seveyim be.Sen şuna insanlarımızın çoğu hayvan desene. onun yerine ben diyebilirmiyim?
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tenekeadam said: Kültürümüzü seveyim be.Sen şuna insanlarımızın çoğu hayvan desene. Hayvan tam olarak karşılamıyor.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tenekeadam said: Kültürümüzü seveyim be.Sen şuna insanlarımızın çoğu hayvan desene. Doğada örtünme sadece insanoğlunda var, diğer tüm hayvaniyet çıbıldak dolaşıyor. Dolayısıyla hayvanlaşmaya doğru sivrilen kültür şu an onlar:D Tabi mini etek ve dekolteyle insanlığı birbirine iliştirmende oldukça enterasan birşey.
Öne çıkan mesajlar