Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epik Yılbaşı Parti Programı?

Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler,

Acaba bu yılbaşında napsak diye düşünürken, "Lan gidip kişi başı 60-70 Lira dışarda bayılana kadar, biz bu parayla partinin alasını evde veririz" dedik.

Bu sene üniversite hayatımızın da son yılı olmasından dolayı da çok pis gaza gelmiş durumdayız. 3 erkek 4-7 hatun gibi de bi mevcudumuz olunca işin eğlence boyutunun fail olmasısı şart.

Şimdilik şunları düşündük;

Kokteyl içeriz dedik bütün gece(Margarita ve tequila rapido olarak konuştuk ilk baş ama bunların yanına bir ya da iki çeşit daha hazırlaması fazla zor olmayan kokteyl lazim.)
Bi de whiskey var evde. Sahibi olan arkadaş pek gönüllü olmasa da onu hacılarız arada.

Oyun kısmına gelince Wii var evde, işte dans pedleri ve tenis oyunu var şimdilik.
Bi de büyük boy twisterimiz var. Artık milletin kafa olunca ortaya onu ativeririz.
Tombala aliveririz belki oynanır diye.
Başka oyun ne olabilir. Yedekde bir şeyler olmalı...

Sizden tavsiye bekliyorum eğlencenin gözüne çomak sokmamiz lazim anlicağınız.
Sosyal ağlarda paylaş

koktely olarak
godfather
white russian yapabilirsin
fındık votka tarifi verebilirim sana ama karşılığında da bana bi şişe yaparsanız:D
hadi yarım şişe olsun

mojito yapılabilir çok basit yapımı

sex on the beach yapabilirsiniz

tekila gold almanızı öneririm.

oyun olarak şu kuklalı tabu iyi olabilir birinde varsa alabilirsinz yani eğlenceli bişi o
şişe çevirmece :D

yada şu zar olayları varya

bilmiyorum hatunlarla durum nasıl hani arkadaşmısınız sevgiliniz mi ama o gece boş geçmiyelim diyosanız işe yarar bişi bu :D

Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlasılmasın ama şu zarları nerden alabiliriz gerçekten? hayır olayı gerçeğe dökme ihtimalim yok, bari çeşitli varsayımlarla zarı kullanarak bir kızı "nipple"dan "suck" etme olasılığımı hesaplayarak kendimi en azından matematiksel olarak tatmin edeyim.

parti için gerekli her şeye sahipsin bence de wii ve twister yeter. wii'de rock band gibi bir şey olsa daha da güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...