Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Selam patiler, Acaba bu yılbaşında napsak diye düşünürken, "Lan gidip kişi başı 60-70 Lira dışarda bayılana kadar, biz bu parayla partinin alasını evde veririz" dedik. Bu sene üniversite hayatımızın da son yılı olmasından dolayı da çok pis gaza gelmiş durumdayız. 3 erkek 4-7 hatun gibi de bi mevcudumuz olunca işin eğlence boyutunun fail olmasısı şart. Şimdilik şunları düşündük; Kokteyl içeriz dedik bütün gece(Margarita ve tequila rapido olarak konuştuk ilk baş ama bunların yanına bir ya da iki çeşit daha hazırlaması fazla zor olmayan kokteyl lazim.) Bi de whiskey var evde. Sahibi olan arkadaş pek gönüllü olmasa da onu hacılarız arada. Oyun kısmına gelince Wii var evde, işte dans pedleri ve tenis oyunu var şimdilik. Bi de büyük boy twisterimiz var. Artık milletin kafa olunca ortaya onu ativeririz. Tombala aliveririz belki oynanır diye. Başka oyun ne olabilir. Yedekde bir şeyler olmalı... Sizden tavsiye bekliyorum eğlencenin gözüne çomak sokmamiz lazim anlicağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 3 erkek 7 kız, alkol-wii-twister kombosu = win! Sizin parti bitmiş aga, daha kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hatun varsa ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sen varsan hatun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 OKEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 SEX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 koktely olarak godfather white russian yapabilirsin fındık votka tarifi verebilirim sana ama karşılığında da bana bi şişe yaparsanız:D hadi yarım şişe olsun mojito yapılabilir çok basit yapımı sex on the beach yapabilirsiniz tekila gold almanızı öneririm. oyun olarak şu kuklalı tabu iyi olabilir birinde varsa alabilirsinz yani eğlenceli bişi o şişe çevirmece :D yada şu zar olayları varya bilmiyorum hatunlarla durum nasıl hani arkadaşmısınız sevgiliniz mi ama o gece boş geçmiyelim diyosanız işe yarar bişi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bana o zarlardan lazım ACİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hatunlarla durum biraz karışık. Kimsenin sevgilisi yok bildiğim kadarıyla. 3 kız bir grup diğer 4 kız başka bi grup. Bu iki grup daha önce birbirini hiç görmedi. Ben de gelecek 4lü kız grubunu hiç tanımıyorum mesela. Küme sorusu gibi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Baya tanışırsınız inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tamam işte zarlar tam sizlik ozaman hemen al kafaları güzel yap sonra binlercee dansöööz vaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Zarların diğer yüzlerini merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dansöze bakılmaz hatun kişi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu sene dansöz'e gidiyoduk ama gelicek diğer insanlar fakir olduğu için kabul etmemiş evde kaldık yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yılbaşında sana mesaj atıyorum berk, telefonun elinde bulunsun yoksa tatsızlık olabilir (:P) edik: Abi dansöze gitmek nedir bak bak bak bak nereye kadar, otur evde Victoria's secret şovunu izle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 EHAHAHA BEBEYM geçen yılbaşı süperdi ;))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel said: edik: Abi dansöze gitmek nedir bak bak bak bak nereye kadar, otur evde Victoria's secret şovunu izle yani o zaman da fap fap fap fap nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bu yılbaşında da şimdilik boşum (:P) Abi neyse ban gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öm at okuyamadım edikten önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 GET A ROOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin yurt odan boşsa gelelim nilepin oda arkadası çok adi biriymiş öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Gangren said: Zarların diğer yüzlerini merak ettim :p ikiside aynı bence toplam 6 yüz görüyoz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yanlış anlasılmasın ama şu zarları nerden alabiliriz gerçekten? hayır olayı gerçeğe dökme ihtimalim yok, bari çeşitli varsayımlarla zarı kullanarak bir kızı "nipple"dan "suck" etme olasılığımı hesaplayarak kendimi en azından matematiksel olarak tatmin edeyim. parti için gerekli her şeye sahipsin bence de wii ve twister yeter. wii'de rock band gibi bir şey olsa daha da güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi birinde eylemler diğerinde o eylemi nereler yapıcağın yazıo işte. cok zor değil anlamak. 2side aynıysa mesela nipple,nipple geldi. eee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mulgear6 said: senin yurt odan boşsa gelelim nilepin oda arkadası çok adi biriymiş öyle diyo banhammer approaches http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolasttt11.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar