Moss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ahahah fizik varmıs ya bari bole bisekilde savunma tamam orda gucluyuz de olsun simdi fire ball nasıl fiziksel bi olay bunu da acıkla madem yada berzerk mode onuda gec troll ne onu acıkla fizik varmıs ehahaa[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Afterdeep, 13 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: Abicim fizik denen bi olay var gerçek hayattada o kadar yüksekten ok atarsan o kadar uzağa gider ivmeyle. Neyi tartışıyoruz hala. Gayet normal ve gerçeğe yakın bir olay bence range şu an. Bozulmamalı. O kadar uzaktan atılan damage ıda nerflerlerse scoutun, bide benim charı silsinler ben uğraşmiim hiç girip silmeye. guzeldi bu :) daoc gercege yakin bi oyun olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Gerçekçi olması için oradan atılan okun %90 vuramaması gerekir.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya sungur konustukca battiginin farkinda degilsin guzel kardesim. hala daha kendi ustune almaya devam ediyosun olaylari. sen scout oynuyosun diye scout nerflensin demiyorum guzel kardesim. bana diceksin ki ya hakkaten biraz abaritiyiz bu ara bakalim ne zmn nerflicekler olsun farmlioz isimize gelio euheuh falan deyip gecceksin. hepimiz gulcez eylencez ama sen kalkip bana fizikten falan bahsediyosun. ya guzel kardesim mantikli konusmaya calistikca batiyosun anla bunu artik kasma daha fazla kabul et gec.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: thanatos, 13 Temmuz 2004 17:32 tarihinde demiş ki: benim bi kavgam yok ben en iyi serverda oynuyorum filan gibi, olmasida sacma zaten server kavgasimi olur be lol. excaliburu dolduran zerg yapip gank gruplari besleyen mallar sayesinde excalibur en cok rp kazanilan server. :) 1fg mid 1haftada 10milyon rp yapiyosa eger midlerin uberligi degil dovdukleri zerglerin malligidir bu abarti derecede hemde. excalibrdaki elite oyunculari elite yapanda bu noob zergleri. :) yani kisacasi mal diyip kucumsedigimiz adamlar olmasa kimse hicbisey alamaz,elite filan olamazlar. :) bi movie koymustum merlinde gecen 1fg mid 3fg hibi dovuyolardi. 3fg hib tanklari rr10 zerkera daliyolar hep birlikte , adamlarda sirayla tanklari dovuyolar. halbuki bu amcalar healerlara dalsalar cocuk oyuncagi olur midleri dovmeleri. :) bu tip nooblar heryerde gank grplari besliyolar,sadece excale ozel bi durum degil. ayrica stealth zerg en nefret ettigim seydir. *!tiksinir* aslinda ordaki hib grubu cok guzel is yapiyo bence pac healeri indiriyolar aninda rr10 dedigin zerker a daliyolar o adam MA o grupta dikkat edersen ma oldumu dierleir mal mal bakinir ama assist train orda siciyo zaten adamin ustunde 7 8 kisi var orda bi tanesi donse healera dalsa combat donucek. baslangic iyi ama uyuyan adamlar haline gelmisler artik assist stick anytime style etrafa sadece 1 kisi baska cok sey degisiyo. ama sonuc gene ayni yani karsindaki adam mal olmadan rp alamiyosun yani ucuk kacik bi combat olmuyo 4 5 fg vs 1 falan[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bence yüksekten ok atılınca daha çok dmg vermesi ve uzağa gitmesi gerekli ama miss oranıda yüksekten atarken o derece artmalıdır. onun dışında scoutda fazlalık hiç bir şey yok bana göre.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: trunbrelenor, 14 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki: ya sungur konustukca battiginin farkinda degilsin guzel kardesim. hala daha kendi ustune almaya devam ediyosun olaylari. sen scout oynuyosun diye scout nerflensin demiyorum guzel kardesim. bana diceksin ki ya hakkaten biraz abaritiyiz bu ara bakalim ne zmn nerflicekler olsun farmlioz isimize gelio euheuh falan deyip gecceksin. hepimiz gulcez eylencez ama sen kalkip bana fizikten falan bahsediyosun. ya guzel kardesim mantikli konusmaya calistikca batiyosun anla bunu artik kasma daha fazla kabul et gec. Ya neyim abartılı. Deli etme artık adamı neyin kavgasını yapıyorsun ağzına 1000 damage yedin diye hala. Ağlama daha fazla sus. Beğenmiyorsan çek git oynama, gelmez nerf falan bekleme boşuna. Bende hala senle ağız dalaşı yapıyorum lol hata bende. Abartılıymışız hahaha çok komiksiniz.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Topic kilitliyoruz, birsey zannedip yeni topicler aciyorsunuz veya alakasiz biryerde aynen devam ediyorsunuz, sonra 'Baggio topic kilitledi egosunu tatmin ediyor hoho' diye atlayan sazanlar cikiyor, nasil is ki bu? Ayni konu bir daha tartisilirsa bu da kilitlenecek, ona gore.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: zlorwf, 14 Temmuz 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Gerçekçi olması için oradan atılan okun %90 vuramaması gerekir. butun archer classlar 25 ya$indan once 4 sene newton fizigi uzerinde cali$iyorlar,ati$lar kisminda ozellikle 26 ya$indada archerlige ba$liyorlar yani %90 degil %10,o sava$ aninda dikkatsizlik vs yapip i$lem hatasi yapabilir[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya baggio sende harbi garip bi yöneticisin ne bicim konusuyosun 'atlayan sazanlar' falan imam osurursa cemaat sıçarmış diye bi sözü var biliyosun dimi... ki bence sen sadece izlemelisin olayları neden yorum yapıosunki bisey sorulursa yardımcı olmak adına cevap vermelisin bence ama zevkli heralde böle laf dalaşlarına girmek ee tabi belli bi yere gelene kadar bunlarida tatmak lazım heralde... Quantum İceCream [wizzy] - exc Hexa [Mercenary] - exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Beni kendinizden bir ustun statude gormekte israr ettiginiz icin tesekkurler ama herkeste ayni ilginc inanis var, 'sen modsun niye tartisiyorsun' gibi anlamsiz ve gereksiz birsey. Isime gelmeyen bir mesaji falan silersem tartisirken, gider bir admine danisir veya bana istediginizi soylersiniz, ama size cevap verme ve tartisma hakkim var sanirim, ben de insan ve userim sonucta?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Leathas, 15 Temmuz 2004 00:44 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 14 Temmuz 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Gerçekçi olması için oradan atılan okun %90 vuramaması gerekir. butun archer classlar 25 ya$indan once 4 sene newton fizigi uzerinde cali$iyorlar,ati$lar kisminda ozellikle 26 ya$indada archerlige ba$liyorlar yani %90 degil %10,o sava$ aninda dikkatsizlik vs yapip i$lem hatasi yapabilir Zuheehehh kopartın beni ehaueahu[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Baggio, 15 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Beni kendinizden bir ustun statude gormekte israr ettiginiz icin tesekkurler ama herkeste ayni ilginc inanis var, 'sen modsun niye tartisiyorsun' gibi anlamsiz ve gereksiz birsey. Isime gelmeyen bir mesaji falan silersem tartisirken, gider bir admine danisir veya bana istediginizi soylersiniz, ama size cevap verme ve tartisma hakkim var sanirim, ben de insan ve userim sonucta? Bagio sen isine geldimi insan isine geldin mi alan yetkilisisin bi karar ver bence[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Baggio, 15 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Beni kendinizden bir ustun statude gormekte israr ettiginiz icin tesekkurler Seni kimse üstün görmüyor. Paticik-DAOC bölümünde topic kitleme yetkin olsa nolur olmasa nolur. Çokta fifi.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Senin gibi Genel Yonetici de olurum yakinda insallah After ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nfden bazi ssler ss1 ss2 ss3 ss4 ss5 ss6 ss7[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 glad bir daha bu makinadan girme kesmim seni ;) [Bu mesaj Gladric tarafından 15 Temmuz 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Glad şu harita gibi olan şey ne?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Benim mesajim yerine ulasti Zegna (ya da oyle umuyorum), ciddiye alip sagdan soldan atlayanlar utansin :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 şimdi fizik diye bi olay var lafı biraz mantıksız olmuş çünkü daoc öyle çok fizik motorudur hede hödö bi oyun değil. Ama bir oyunda fireball un olması o oyunda okun ivmesini rüzgarın vb hesaplanamayacağı anlmaına gelmez. Buarada bende scout hakkında bişeyler sölemek istiyorum: Bi kere baştan belirteyim scoutum henüz level 29 ama artık NF ile bg larla gerçek frontierlar birbirine daha çok benzedi;kale kuşatma üzerinde yoğunlaştı(tabi aynımı tabiki hayır :)) şimdi enchanter ımla mercenary imle oynarken scout/hunter/ranger lar cidden sinir ediyor beni bazen inanılmaz range lerden inanılmaz hasarlar veriyolar bu doğru ama scoutumla oynarken gerçekten çok eğlendiğim halde herhangi bir pet classın ın üzerime bir pet salması veya sb lerin bana 1 shot koyması benide sinir ediyor.Sonuç olarak bence scout oynaması çok zevkli ve gerçekten şuanda güçlü bir class.AMA nerflense bile kesinlikle bow damage/range i nerflenmemeli-belki shield ı nerflenebilir çünkü nede olsa melee bir class değil. Bazılarıda demiş bi yerde "ben scout diyom adam bd demiş höhöhöyt" scout için range/damage neyse bd içinde pet odur bence.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Baggio, 15 Temmuz 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Beni kendinizden bir ustun statude gormekte israr ettiginiz icin tesekkurler ama herkeste ayni ilginc inanis var, 'sen modsun niye tartisiyorsun' gibi anlamsiz ve gereksiz birsey. Isime gelmeyen bir mesaji falan silersem tartisirken, gider bir admine danisir veya bana istediginizi soylersiniz, ama size cevap verme ve tartisma hakkim var sanirim, ben de insan ve userim sonucta? Baggio biraz daha tatlı dille uyarsan laf sokma çabası içinde olmasanda hepimiz daha mutlu olsak :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Durlag, 15 Temmuz 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Glad şu harita gibi olan şey ne? realm war haritası artık amp mkp emain falan yok yani var da eskisi gibi değil her realmin ayrı ayrı tek bir haritası var, o harita ekranında üstteki tablardan tek tek seçebiliyosun, kimlerin hangi keepleri tuttuğu orada belirtiliyor ve bu keepler arasında teleport da olunuyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ohh şükela :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: BlackRose, 15 Temmuz 2004 16:27 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 15 Temmuz 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Glad şu harita gibi olan şey ne? realm war haritası artık amp mkp emain falan yok yani var da eskisi gibi değil her realmin ayrı ayrı tek bir haritası var, o harita ekranında üstteki tablardan tek tek seçebiliyosun, kimlerin hangi keepleri tuttuğu orada belirtiliyor ve bu keepler arasında teleport da olunuyor emain ne durumda black orda? pek rvr yapilmiyomu su an emainde? eger oyleyse cok tatli olucak exc'da, prime time da belki fg vs fg yapma sansimiz olucak emainde, nf geldiginde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 artık eskisi gibi "tercih" edilen bir frontier yok aslında eskiden emainin tercih edilme sebebi artık ortadan kalkmış durumda artık 3 frontier'a da gemiyle veya eğer orada bütün kuleleriyle birlikte ele geçirilmiş keep varsa teleport ile gidilebiliyor 3ü de ayrı coğrafyaya sahip ama 3ünde de eşit karşılaşmalar oluyor artık, buluşulup birine misafirliği gidilmiyor yani eskisi gibi :) her tower'ın belli sayıda kulesi var, zaten o SSlerdeki haritalarda da belli , o kulelerden biri ele geçirilince, keep'in sahibi olan realm oraya artık teleport olamıyor, dolayısıyla diyelim ki midgardın bütün keeplerinden birer kule/tower rakiplere geçtiyse midgard bütün keeplerini savunmak için ancak frontier keepinden koşturarak ulaşabiliyor o yüzden düşman realminde bir keepi kuleleriyle birlikte elde tutmak müthiş bişe, gemiyle 5 er 10 ar akın etmek yerine cart diye kendi frontier keepinizden oraya teleport oluyosunuz zerg olarak sonuç olarak NF çok çok ileri götürdü bence RvR olayını, monoton birkaç belli savunma/saldırı görüntüsünden çok daha renkli oldu keep ve tower'ların savunulması veya ele geçirilmesi aşamaları NF gelince siz de PvE'deki insanların azaldığına şahit olursunuz mutlaka :) en azından birkaç hafta :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 harika.. hafiften baymaya basladigimiz su zamanda ilac gibi gelicek yani NF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar