nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gerci internetten de biraz bakındım ama inceligi sudur olayı budur diye detayını bilen varsa soylesin,yarın kısmetse yapmaya niyetim var
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 güzel yapılmış kuru fasülye inceden osurtur. sinsi gibi osurtur.
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ısla fasülyeleri geceden ertesi gün tencereye yardır soğan salça su fasulye biber yak altını karıştır biraz kapa kapağı 15 dakka kısık ateş biraz daha karıştır. ye
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hazır değilse kuru fasulye önceden ıslatman gerekiyor ki çabuk ve iyi pişsin. Düdüklüye soğanı, yağı, salçayı koy, bir güzel kavur. Dilersen ufak ufak dilimlenmiş kıyma veya eti ekle. Kabuğu soyulmuş domates ve biberi de doğrayarak karışıma dök. Ardından su ve kur fasulyeyi boşaltarak kaynamaya bırak. Süresi ne kadar bilmiyorum, 30-40dk olması lazım. Sonra da tuzunu kafana göre koyarsın.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Islattıktan sonra düdüklü olmadan da pişer de biraz daha uzun sürer.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yarın cok bomba fasulye yapıcam gazlandım simdiden gelismeleri yazarım buraya
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ev yemeği yapan yere git ye ekonomi canlansın
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adam gibi yapan yer olsa gitcem,yok arkadas
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1 yıl önceden başlaman lazım o işe önce hasat zamanı fasulyeleri toplayıp ayıklayıp kurutucan da sonra kış gelecekte sen suya bırakacaksın da ertesi gün olacakta yapacaksın ohooo. İçine kuşbaşı ekleyecek para da yoktur sende boş ver o yüzden.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 iste bole http://www.kahvaltisarayi.net/imagess/urun/231392a5-57fb-470a-92b1-35b40ce68d89.jpg + http://www.bakkoop.com/satis/images/1701.jpg + http://www.ascilardunyasi.com/haberresimleri/Salsa_Arrabbiata.jpg + http://wowturkey.com/tr250/AAZORLU_TASFIRIN_EKMEGI.jpg + http://www.rehberalem.com/firmalar/35144/urun/yayik_ayran_752.jpg
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aradaki image error ude sen tamamlican.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bim'e gidilir, hazırı alınır. hem de etli. ısıtılır yenilir.
Felix_Mc_Ryan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gazeteye bir ilan ver kurufasulye pişirecek eleman aranıyor diye...uğraşam ;)
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eğer istanbuldaysan yer önerebilirim.
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kısık ateşte pişir düdüklün yoksa suyunu başta çok koyma bittikçe sıcak su eklersin.
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ne kadar çok domates kullanırsan ve acı biberini ne kadar iyi ayarlarsan o kadar efsane bir kuru fasulye elde edersin. olay domateste.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Marketten Heinz Baked Beans alınır, tencereye koyulur, ocak yakılır. There you go.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nutella sarmadımı hayırdır? bundan sonra kurufasulyemİ? bide senin bi şarap vardı neydi adi,yarr.... neydi lan valla unuttum
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 köpüğünü mü ne alıyolar onun pişerken yoksa deli gaz yaparmış(normalden fazla)
Öne çıkan mesajlar