Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en son ne zaman kavga ettiniz

forgiver

Öne çıkan mesajlar

orta3 tü sanırsam salak saçma bi liseli tip kantinde tam yemeğimi almışken elime vurup düşürmüştü "LA HİŞT BAA BAK SEN BENİM BACIYLA DALGA GEÇİORMUŞSUN" diye. Yanındaki 3 arkadaşını farkedip kaçınılmaz kavgayı görünce elemanı yere yatırıp ağzını burnunu kırmıştım, arkadaşları da beni feci benzetmişti. Sırtım davula dönmüştü

bi de lisedeydi galiba devasa bi meydan dayağı olmuştu. acaip uyuzdum bedenciyle müzikçiye girmiştim. İçimin yağları erimişti ama sonra toparlak ali naci gravattan tutup bayrak direğine düğümlemişti ahah

iyiydi hüseyin avni sözen yılları
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1 zamanı kafede uo oynardık ki o zaman bayağı oynayan vardı böyle 10-15 kişi felan. Neyse kafedeki herkes aynı guilddeyiz fakat guildde olupta birbirine çok gıcık adam vardır. Birgün oynuyoruz işte biri birden bi çığlık attı " Mare çıkmış lan " diye, hemen ayakta muabbet eden arklar felan tüm herkes bilgisayarlara oturdu, gc den deli gibi yel geçiyor. Spawn Wrong'un en üstünde işte bizim guildden online olan kim varsa orda. Bu arada biz spawndayız ve o arada guildde gıcık olduğumuz tayfadan elemanlardan ikiside kafedeydi, onlarda hemen pc açıp oturdular. Birden spawnda 6-7 kişyiz 3ü sadece biziz gerisi onlar. Tam spawnda bineğin etrafındayız fieldlarken etrafı çat birisi benim makineyi resetledi ve ben tam deliye dönmüş " kim lan o " diyip ayağa kalkerken çat diye bi yumruk hissettim kafamda. Arkamı döndüm bizim gıcık olduğumuz tayfadan biri tam üstüne gidecekken birden önümden kayboldu. Kafedekiler alıp bunu önce alt kata indirip dövdüler sonra dışarı çıkardılar ben bunu ararken üst katta cs oynayan durumdan haberi olmayan elemanlar bile geldi bunu dövmeye. Bildiğin 10-15 farklı kişiden dayak yiyip gitti çocuk ben daha vuramadan.

Eh biz bilgisayarların başına döndüğümüzdeyse Nigtmare tamelenmişti tabi. Eh bende de kavgaya dair tek anı budur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Lise sonda "kız meselesi" yüzündne pek sevgili yan komşumuz st. josephin önünde beklemeye başlamıştık.

Olay aslında bir arkadaşın st. josephli kız arkadaşının eski erkek arkadaşından tokat yemesiydi sanırım. Çocuk 2-3 yakın arkadaşına haber vermiş, o esnada oradan geçen biri daha duymuş 2-3 arkadaşına söylemiş böyle böyle derken biz neredeyse 80 kişi olduk. Zaten adamları beklerken de orada geyikler dönmeye başladı, onlarda mal değiller ya bayram değil seyran değil kapıda 80 tane KALlı duruyor kıllandılar tabi. Bunlar içeriden "ne var lan noluyor" diye çıktılar, bizim kız arkadaşı tokat yiyen arkadaş yanında 2 arkadaşı ile karşı tarafa geçti ve o esnada aradan bir otobüs de geçti. Otobüs aşağı inenede kadar 2 saniye ya var ya yok ama karşı tarafı görebilir hale gelince gördük ki karşıda meydan savaşı başlamış. Bizde işte gençliğin heyecanı ile röaaaaaa diye daldık, trajikomik kısım burada başlıyor.

Arada sol yumruğum yanağımın yanında hazır bir şekilde bildiğiniz Yunan heykeli gibi dolanıyorum. Baktım boş biri var ve sırtı dönük , arkadan vurmayalım diye omzunu çevirdim aaaa bi baktım bizim okuldan. Ehuehe olm noluyo lan asdas falan muhabbeti sonra başka bir hedefe yöneldim, o da suratını bir döndü aaaa o da bizim okuldan...

Arada bizim arkadaşların da çoğunun başına benzer olaylar gelmiş ama bir tanesi yere düşen bir St. Josephliye acıyıp elini uzatmış ayağa kaldırmış. Çocukta kalkar kalkmaz buna allah ne verdiye geçirmiş bir tane. İşin komik yanı o ayağa kaldıran çocukta okulun en manyaklarından biriydi "Çocuğu ayağa kaldırdık dayak yedik olayın komikliğinden o an vuramadım bile" diyordu sonra :D

İşin özeti, biz orada mal mal atarlanıp dururken meğerse St. Josephin kamerası yukardan bizi çekiyormuş. Bizim müdürde sağolsun adaletten kaçılmaz diyerek bizi teşhis etmiş. Karakolda bir ifade verme hikayemiz var onu da sonra anlatırım :)

Olay topu topu 2 dakika sürdü ama St. Josephten birinin burnu kırılmıştı sanırım. Çocukcağızda kavga ile alakası olmayan o esnada oradan dolmuşa binmek için geçen bir çocukmuş, tam niyazi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokulda bi dayak yemiştim iri bi çocuktan

ortaokulda kavgam olmadı

lisede bi defa bi çocuğu fena dövdüm, çok fena, sorna 7-8 abisi ile geldi beni öldürmeye, o anda allah yukardan benim kankanın babasını yolladı, adam 8-9 kişiyi kovaladı, çocuklar bana vurmaya çalıştı, adam beni arkasına aldı tuttu korudu kolladı, dayak yemedim

bir de bi çocukla yine lisede giriştim, çok sağlam azına burnuna çalıştım. tam dedim ok bitirdim ben bunu. adam ban ne yapsa beğenirsiniz.
öküz o zmanın hali ile 95kilo falandı. mal bi şekilde çelme taktı yere yatırdıv e üstüme oturdu. okadar yani. üstüme oturdu. ben okadar dövdüm. o üstüme oturdu. pes ettim. nefes alamıyodum çünkü. ezikliğine bkarmısınız. şişko psilik :)

sonra kick box girdi hayatıma.. ondan sonra 1 defasında 2-3 kişi kızkardeşimle laf atıştılar. onlarla birden kavga çıktı. bi kaç sağlam karına tekme ile savuşturdum. sonra 150 kişi geldi alışveriş merkezine. bizi ekip otosuyla çıkardılar. ekp otosunu sallayan, arabaya vuran tipler yüzünden arba düz yolda 20dk gidemedi. 150 derken şaka yapmıyorum..

sonra bişe olmadı. geçenelrde de 2,5 metlik bi manyak elemana fena gider yaptım (risky,fake) yedi ^^ fena forsum oldu.. ahah
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta öncede çorluda bir fabrikaya hacize gittim, neyse fabrika kapalı bekçiler var onlarda kapıyı açmıyor sonra açdılar ama bu seferde makinelerin olduğu bölümü açmuıyorlar. Fabrika sahibi geldi polat alemdar tadında yani giyim sitili öyle, yanında 3-5 adamla beraber. Bu arada bana işte cart curt kel alaka mantıksız argümanalr sunuyor, bende ona işte gidin hakkınız mahkemede arayın, söylediğiniz şeyler mantıkdışı şeyler dedim. Adam bozuldu bana bak dedi efendi gibi otur, dayağını yer gidersin dedi. Zaten melankolik bir dönemdeyim acaba atarlanıp dayak yesem güzel mi olur diye düşündüm, hani rahatlarım, fight clubdaki bar sahibinin ağzını burnunu dağıttığı brad pit gibi gider yapabilirmiyim diye düşündüm ama yemedi tabi. Atar yapıcam diye dayak yiyip o kadar adam içinde çocuk gibi ağlamak da var :).

Memura bunu tutanağa geçirelim , suç duyurusunda bulunacağım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...