Frantic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 razzRaziel said: ne zaman kavga ettiniz dendi ya herkes dövdüğünü anlatmaya başladı sdf, dayak yiyenler hep npc idi zaten. ASFSDGFHJKLŞLŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kız arkadaşımla kavga ettim 15dk olmadı ha fiziksel diyosanız lise2 ya da 1di hatırlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 geçen sene bostanlıda yol kenarında arabayı parkettim arkadaşım kusarken onun gelmesini bekliyordum. o sırada fixx isimli concon barında çıkan bir arkadaş kavgası yavaş yavaş arabama yaklaştı. baktım adamlardan en fettan ve alkollüsü sinirle arabalara vuruo bi yandan arkadaşına bağırıo. arkadaşı alttan alıo birisi ayırıyo falan. bütün arabalara birer tane patlattı sonra geldi benim arabanın arka camına kafa attı. araba da picanto annemin, heçbek arka cam hönk diye indi. ben tabi her insan gibi arabasının camı kırılınca hop noluo lan diyince şaşkınlığın etkisiyle daha arabanın arkasına yönelemeden birisi benim kafaya patlattı. sen karışma lan diye bağırdı bir de. olaya koş. şaka gibi:D daldım tabi ben direk. kralı gelsin kralı da dalar. böyle birşeye kim katlanır lan. hem arabamın camını kırıyosun hem de sen karışma lan diyorsun üstüne bir de vuruyosun lan. böyle bi insan ölse üzülmem yani. ki ben olayın şaşkınlığından atar falan bile yapamamıştım daha. böyle insanlar var işte dünyada. tek tek dövelim hepsini elimizden geldiğince. sonra polisler falan geldi tabi onlar varken o arabamın camını kıran adam dalmaya çalışmıştı bana. polislerin yanında. tuttu tabi polisler bunu hemen ama beni ve arkadaşımı tutmadılar. :D biz de polisler adamı tutarken bir güzel dövmüştük 2 dakkada bizi ayırana kadar insanlar. bütün sinirim geçmişti lan. ahah kazağı mazağı elimde kalmıştı. neyse bunları yazarken marifetmiş gibi fln yazmıyorum. farkettiyseniz hiçbirinde kavga çıkarmaya yönelik birşey yapmışlığım yok. boş beleş insanlarlın başımıza açtığı olaylar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lise 2, arkadaşlar ayırmasa ağızını burnunu dağıtacaktım gerçi tek yumruk bile atamadım sinf. kavga pek etmem, çevre tanıdık olunca kuzu gibi olmasını öğreniyo insan, efendi efendi oturuyo. kız meselesi dışında kavga etmemek lazım yok devrim yok ne bakıyon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Black-ice, çok iyi yapmışsın abi eline sağlık valla okurken ben burda hırslandım montiöre yumruk atacaktım ahuah Kavga bazı durumlarda gayet de yararlı bişey kimse bişey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dün. ciddi anlamda burnunu kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lise 2.çocuk bana kafa attı altıma alıp tekmeledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yav said: Kavga bazı durumlarda gayet de yararlı bişey kimse bişey diyemez. diyeni döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hiç kavga etmedim, kavga çıkıcak bi durum içine de girmedim hatta klavye delikanlılığı bile yapmadım ot gibi yaşıyorum şerefsizim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 biraz sosyal olun kavga falan edin hayatiniz bosa akip gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 burda en guzel kavga anıları zeppelin dedir gelse de anlatsa eauhaueh.. ben hic kavga etmedim bi kez bi cocugu dovdum.. bi de dun ab de 15 killing blow um war okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 3 gun önce işte kovuluyoduk azdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 @black-ice ben sanki olayı gördüm fixx'in orda ama benim gördüğümde adam dirsek attı arka cama aynen indi, sonra karmaşa bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben şeye gıcık olurum mesela; böyle yeri tarihi belli kavgalara. ahah çok komik lan. kavga dediğin biranda salık verir, sinirini boşaltırsın sonra geçer durum iyise anlaşırsın zaten adamla sfd öyle randevu verme olayları falan zaten olmuyodur heralde diye düşünüyorum. di mi lan? aptal ortaokul lise muhabbetleriydi onlar heralde di mi o kadar salak olamazlar insanlar? x)) mesela pati'den bi şerro var 50 lira taktıydı bana, ben bu adamı plan yapıp dövmek istemem ama karşıma çıksa bir gün o gün de tersime denk geldiyse ya da gaza gelebilitem varsa direkt çakarım adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Saeros said: hiç kavga etmedim, kavga çıkıcak bi durum içine de girmedim hatta klavye delikanlılığı bile yapmadım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dostum tarihte o kadar savaşlar, ordular yolda karşılaştığı için mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 baya oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "midye dolma" said: dostum tarihte o kadar savaşlar, ordular yolda karşılaştığı için mi oldu? savaş nereye kavga nereye dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o da kavganın tarih kitaplarında yazanı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lise ortalik karismisti ekmek icin dovusmustum. /summon arenda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kavga etmem döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mayıs'ta okuldaki Fethullahçı'nın tekine tekme atmış, ardından da kulaklığını parçalamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kulak parcalamak ne abi.. how bizzare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bayramda şeker istemeye gelen çocukların üstüne köpekleri saldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kulaklık o kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar