MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 *!Ellerini sağa sola sallayarak koşar* Hepimiz ölecez![signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 türkiyenin ordusu dünyanın en güçlü ordularından biri bi bölgede deprem oldu diye işgal etmeleri zor biraz[signature][hline].
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bush gidiyo ne işgali bundan sonra anti ler busht gibi adam seçmez israil dışında hiçbi devlet böyle bişi yapamaz ama onlarında başında filistin teroristleri var kısacası imkansız. O profosor'un yaş kaç? UçmuShhhh[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İstanbulu işgal etsin hatta onarsın fıstık gibi yapsınlar daha sonra biz geri alırız. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Gelecekleri varsa görecekleri de var kolay mı lan öyle bi yeri almak çizerim .[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!!
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 mümkün degil..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Deprem olacaığı %100'de istanbulun işgali falan hikaye yani ne biliyim ben türk ordusuna güveniyorum belki bu bölgedeki en tecrübeli ve büyük orduya sahibiz olmaz yane böle bişi[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul yikildiysa ulkenin geri kalanida yikilmadi ya . bir de depremin bir ulkenin gucunu kisa vadede etkilemesi icin herhalde cografyasinin yaridan fazlasini etkilemesi lazim. bunun disinda eger istanbulda oyle topyekun bir deprem olursa koskoca ulke herhalde bir 10 sene sehri yeniden yapmaya ugrasir . tabii o zaman ekonomik olarak bir zayiflama olacaktir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İlginç bir teori. Yanlız Türkiye'nin askeri gücü İstanbul'da sayılmaz pek. Yani sırf İstanbul yıkıldı diye ordu yarıdan aza inecek gibi bir düşünce olmasın. Şimdi adamlar deprem ayağına işgale kalkarsa geri sürülür ama iki bombalık işimiz var. Nasılsa savunma silahları paslanmıştır. O sebepten depreme falan gerek yok. sallayın bombaları füzeleri :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Seperate, 16 Temmuz 2004 11:12 tarihinde demiş ki: biraz fantastik olmuş,ama bak böyle bir film kesin çekilebilir..Özgün bir senaryo :) ama işin gerçeği bu kdr kolay değil,milyonlarca insanı kaybettmemiz çok şeyi değiştirmez.TSK yıkmak kolay değil o kadar,zaten türkiye şu anda varsa ordumuz sayesinde. ve said: fedaykin, 16 Temmuz 2004 11:19 tarihinde demiş ki: allah allah deprem profosörü arkadaş ne kadar süredir uluslararsı ilişkileri inceliyerek kendisini siyasal konularda geliştirmiş. Birde çok ciddi bir istihbarat ağı kurmuş anlaşılan. Peki bunca işle uğraşırken hangi arada zaman bulmuşta deprem ile ilgili araştırmaları gerçekleştirmiş çok merak ettim. Kaynak = kıçım olan bu saçma sapan şeyleri nasıl ciddiye alıpta tartışıyorsuınuz bir türlü aklım kesmiyor. budur.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Chiptech, 16 Temmuz 2004 10:59 tarihinde demiş ki: fazla cs oynamış o prof. amca :D ahahaha :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Peki şöyle bişey mümkün mü: Büyük bi deprem olur istanbul yıkılır, yeniden yapım aşamasında altyapıyı japon mühendisler kurar ve bizde yeni ve süper altyapımızla ucuz, gigabitlik bağlantılara sahip oluruz. Ayrıca green_martian lol müsün :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 büyük bir deprem olur istanbulda . yerin altindan antik bir sehir cikar antin kuntin silahlar falan degisik enerji kaynaklari . sonra biz dunyayi feth ederiz . bu da mumkun di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 huun'un dediği ilk mesajdaki kaynak=kıç senaryosundan daha mantıklı :lol:[signature][hline]rtc [Bu mesaj SM0KE tarafından 16 Temmuz 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Lam yuh askeri stratejiden anayan biri çıksında açıklasın abi. 1 adamlar yardım amacıyla gelceklerde silahları ne diye göstercekler av için geldik bi belgrada girip çıkcaz diyemi. İki hadi piyadeleri gizlie soktular zırhlı birlikler olmadan ne yapcaklar? 3 bu ne biçim fantaaaazi beee.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O --------------------------------------
Sponge_Bob Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu sonuçlardan ne anlıyoruz.deprem profesörünün parası kalmamış.biraz para kazanayım diye böyle bir fikir öne sürmüş :).[signature][hline]Sponge Bob Square Pants.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: BOccOB, 16 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Bizim askerimiz güçlü kuvvetli ama nereye kadar? Gözgü dönmüş önüne çıkanı gebertecek bi taburun üstüne salla bi füze... Ahoah öyle değil işte sanmıyorum ki Türkiye teknolojiden yoksun...[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!!
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Sage, 16 Temmuz 2004 11:10 tarihinde demiş ki: İlk önce Belediye binasına(Depremden sonra kaldıysa) mühendis sokup kendi saflarına çekicekler. Birkaç gün sonra cons yard gönderilir. :) Bence bu çok mümkün... Hatta bi de hatun askerleri olur bunların, milleti vurdukça "hehehehhe" diye güler falan...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi teoriye gorede Bush İstanbuldayken Amerika uydu araciliği ile sanırım tam hatırlayamıyorum deprem yaraticak ve Amerikan Başkani yaralanicak boylece savaş başliyacakmi neydi (amma salladım bea :D)
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Conspiracy Theory o senin dediin be... :D Hatta Mel Gibson oynuyo. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bn orda okicam yaa hayırr :([signature][hline]Enjoy the silence [Bu mesaj wussy tarafından 16 Temmuz 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahaaha bi arkadaş anlatmişti banada amma sallamişim ha çok kotu yakalandim yalniz peh :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu ne fantazi ya.. hatta fantezi :-P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bize niye savas aciyorlar ya depreme acsinlar savas .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yuh be :) buş gelcek deprem yaratıcak uydu ile nası olcaksa yaralanıcak bide savaş accak vay alcaklar bilerek deprem yarattınız 1293109238123 kişi öldürdünüz istanbulda mantıga bak :) bide yıkılmış bi istanbul u işgal etsen nolucak ki 2 gün sonra alırız geri. Ayrıca yardıma gelcekler diyorsunuz. Roket atarlar.M-16 lar el bombaları falan pek kurtarmaya gelir gibi gözükmez be arkadaşlar :) ki istanbul gibi kocaaa nufuslu yeri işgal etmek icin cok adam lazım :) Armut hikayeside süper :D[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
Öne çıkan mesajlar