xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=2616 şunu da okuyabilirsiniz. Atık yağ ile ilgili. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13269181.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 moralim bozuldu be okuyunca. gözümüzün önünde olan şeyler adamın anlattıkları ama çok vurdumduymaz olmuşuz toplum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi su 1 dakkalik kurbaga videosu tuglerimi diken diken etmeye yararken 10 dakkalik itu videosu nedense bana dandik bi cizgi roman gibi geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gerçeği gözümüze sokan bir video şu 30 saniyelik kurbağa videosu o yüzden. bence otobüs durakları ve ya şehir içi otobüsler de bulunan televizyonları kullanıp bu tarz videoları iç içe koyup insanlara sunmalılar. halk daima halk otobüsün de ve gün de yüzlerce binlerce insan binip çıkıyor. hatta bunu dışarıya da verebilirler. düşüncemi arada hemen sunmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 geçen sefer su sıkıntısı çektiğimiz dönemde istanbul insanı duyarlı davranıp baya bi su tasaruffu yapmıştı diye hatırlıyorum. Biraz üstüne düşmedikleri sürece bu da gelip geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 küresel ısınma devam ediyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 moral faggotlar izlesin bunu ah dunya savasi ahhhhhhh ozledik seni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 az kaldı o da çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ww3 10 sene sonrada oyunlari cikar :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Viktor said: moral faggotlar izlesin bunu ah dunya savasi ahhhhhhh ozledik seni :'( hmmm ingilizce küfür edebiliyor muyuz? eğer edebiliyorsak laflar hazırladım ingilizce olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fak det şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hepimiz ölücez x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bi fallout olamadık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya simdi WW3 ciksin cikmasinada lutfen WW2 gibi somurmesin oyun yapimcilari yazik yani zaten malzemede vermez, bir adolf bir tojo bri stalin bir mussolini bap olamadiktan sonra ne anlamisim dunya savasindan bide mumkunse gene almanlar cikarsin adamlar bu isin duayeni, dedicated host gibi bisi filan harbi yakismiyor diger ulkeleri dusunmek bu pozisyona merkel in tipde cuk oturuyor zaten http://www.damogran.de/pics/angela_merkel_toeten.jpg neo nazilerle is birligi yapip turkleri filan toplasinlar bu defada bir kerede bzi magdur olalim lan almanalr savasi kaybedince tazminat gak guk super olur kuzey almayada soyle 2 eyaletlik bri yer kapartirsak sahane olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Töten resmi cuk oturmuş ahaha. Ukrayna dünya savaşı başlatsın o bağyan askerleriyle. Bir haftada kiev'e bir girelim pir girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 to the victor goes the spoils bi de dimi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 itu rezaletti son ana kadar, en son 'henuz daha dunya gezegenimizi kurtarmaya zamanimiz varken' dedigi anda facia oldu nefret ediyorum 'henuz daha'dan neyse, kurbaga guzelmis ama benim favorim sudur hala izlemeyen varsa http://www.youtube.com/watch?v=m3EMk3m5iEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Viktor said: bide mumkunse gene almanlar cikarsin adamlar bu isin duayeni, dedicated host gibi bisi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu konularda yapılabilinicek en büyük hata, insanları delicesine korkutucak videolar yapıp , tümüyle red etmelerini, unutmaya calışıp gormezden gelmelerine sebep olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nefrinkinişşimdi izledim, demek istediğimde tam bu, bole videolar lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 comic sans ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi ztn o arkada duran yazılar falan nette spam maille gelen bi powerpoint şeysi. adamlar sadece seslendirmişler resmen. bu arada kimse dememiş 3. dunya savaşını bilmem ama, 4.sü taş ve sopalarla olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar