matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nasil yapilir, maliyeti nedir, acitir mi yaptiran bilgisi olan?
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 seansları ortalama 100 dolar boyutuna göre değişiyo ama ortalama 8 ile 10 seansta çıkıyo dövme yaptırmaktan daha çok acı veriyo birebir duyduklarım bunlar bende dövme bile yok daha :(
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Not : arkadaşım anlatıyor an itibariyle 8-10 seans = 1000$ pahalı tabi kampanyaları takip edersen ingiltereye gidip gelmek vize fln=300$ ,ingilterede dövme sildirme 250$ ancak işlem baya baya uzun sürüyo 1 kerede yaptıkları için ha bide acıdan bayılmamak lazım tabi onun notu : bir arkadaşım söylediydi banada zamanında bi google etmek lazım onun arkadaşının notu yok
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende 10 seansa kadar sürüyor diye biliyorum. öyle 1 seansta yapıyorlarsa deri kanseriyle dönmesin adam ülkeye :D
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1 seansta bitiriyorlarsa adam deri ile bile dönemez geriye.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 işte araştırması lazım :D ama bitiriyorlarmış öyle diyor :D
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 matama ve dövme... :S gerçekte tanımıyorum ama birbirine pek uymuyor dışarıdan bakınca..
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende dövmeli birini işe almayacağıyla ilgili bi sözü vardı diye hatırlıyorum garip geldi belki başkası için araştırıyodur
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dasaaa said: matama ve dövme... :S gerçekte tanımıyorum ama birbirine pek uymuyor dışarıdan bakınca.. playboy tavşanı ya da dolar işareti diyorum. eski sevgili ismi de üçüncü sırada.
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahahahah bence cince ya da sacma sapan bi dilde bi yazi.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 her hastane yapar oldu artık gidipte dövmecide gereksiz kimyasallarla çıkarmaya çalışmayın gidin pilastik cerraha alsın kıçınızdan deri parcası kapasın üstünü
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dövme renkliyse sildirmek yalan birde %100 silinmesi imkansız, belli bir düzeye kadar rengini açtırıp üzerine cover-up yaptırmak en mantıklısı.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ebayde bi krem var sürüyosun 3 ay boyunca yok oluyor. bye.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kesin çözüm, tek seans zımpara taşı takacaksın, ya da burgulu fırça
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende dovme yok tabiki :) fiziksel gorende var onlarda onaylar, arkadasim sacma sapan lise aklinin gaziyla omzuna melek yaptirmis, tabi simdi pisman. ben her zaman derim dovme akil isi degil diye, o gun guzelde 10 sene sonra ne olacak, ders alin:) ibret oykusu olsun
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nasil bir adamim ya acaba kafanda :) playboy tavsani falan :) is adamiyiz ulan nasil olur ole seyler. Alexi_Septimus said: dasaaa said: matama ve dövme... :S gerçekte tanımıyorum ama birbirine pek uymuyor dışarıdan bakınca.. playboy tavşanı ya da dolar işareti diyorum. eski sevgili ismi de üçüncü sırada.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 matama said: bende dovme yok tabiki :) fiziksel gorende var onlarda onaylar, arkadasim sacma sapan lise aklinin gaziyla omzuna melek yaptirmis, tabi simdi pisman. ben her zaman derim dovme akil isi degil diye, o gun guzelde 10 sene sonra ne olacak, ders alin:) ibret oykusu olsun aha bir adet GENC MERIC yakaladik. vurun kellesini !
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ne meriçi abi.. arkadaş saman altından hatunları götürdüm diyor bakın.. said: fiziksel gorende var onlarda onaylar şimdi sen ben görsek; arkadaşa "matama, baba bi omzuna bakaym" demeyiz herhalde.. burada yazar "pati hatunlarına selam ederim" demiş.. diğer yandan ben dediydim dövme uymuyor adama diye.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi yakınım yaptırttı. onun için araştırmıştım. parmak kadar bir şey için 3 seans vermişlerdi. seans başı 80 dolar olarak belirlendi. ama 2. seansta görmek bile istemedim. kabarık böyle iğnenin ucunu dokundursan sanki pufff diye patliim ıggh diye bi durum çıkacak gibiydi. aradan uzun süre geçti. silindi ama hiç hoş kalmadı deri orada. said: bu seanstan sonra insanlar kalçadan vs doku aldırıp oraya yerleştiriyormuş ki ölü hücrelerin yerine o dokuyu yerleştirip deri kendisini bulabilsin diye. bilgine. doktor sölemişti. bu arada bu fiyat antalya fiyatı tabii. parmak kadara 80 dolarsa eğer el kadar bir şeye kaç seans kaç dolar kim bilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şunlar gelene kadar dövme yaptırılmaz http://www.youtube.com/watch?v=NM1VuN5Iouc
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "şunlar gelene kadar dövme yaptırılmaz" said: telekinezi gelene kadar mı ? sdf
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi herif görmüştüm sırtının tamamını gül ve kuru kafalar ile donatmıştı. hadi bunu silsinlerde göreyim :) p.s : bide gözün beyaz kısmına yapılan dövme varmış nedir bilen var mı
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben ve meric :) erkekle kizdan kanka olmaz, sadece ates fitili yakmamistir o kadar :) ben bunu bilir bunu soylerim eheh Esh said: matama said: bende dovme yok tabiki :) fiziksel gorende var onlarda onaylar, arkadasim sacma sapan lise aklinin gaziyla omzuna melek yaptirmis, tabi simdi pisman. ben her zaman derim dovme akil isi degil diye, o gun guzelde 10 sene sonra ne olacak, ders alin:) ibret oykusu olsun aha bir adet GENC MERIC yakaladik. vurun kellesini !
Öne çıkan mesajlar