Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatmadan 3 bardak su ic bak nasi kalkiyosun kosa kosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dynun said: Cidden az uyumak istiyorum. 10 saat çok. çok yani. 6 saat uyku bana yetsin alışayım istiyorum. Napmak lazım ya? 6 saat benim uykum. 12 gibi yattım 6 buçuk gib kalktım 4 sene boyunca artık hep 6 saat uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fistan said: ben 3 gün hiç uyumam 1 gün 14 saat yatarım bi hafta 5 er saat uyurum. yaz arkadaşım 30 bin kadınla nasıl birlikte oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uyku iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 5-6 saat uyku yetiyo bana hafta içi kurdum düzenimi ama başvurduğum yollar pek sağlıklı değil sanırım hafta sonu ise 9-10 saat uyuyorum, fazlasıyla yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hangi takımlıysan onun rakip takımının çalar saatini al, odanda en ulaşamıcağın yere koy. çok güzel uyanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gençken 4 saat yetiodu (pehey), şimdi 5 6 saat gerekio ama "nasıl" ını bilemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kere "uyumak vakit kaybıdır" die düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Böjeek said: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok güzel bir kitap. çok uyku sorunu olanların okumasını tavsiye ederim. az uyumak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben "hiç" uyumak istiorum da olmuo galba o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hayvansal gıdalar daha çok uyku yapıyomuş. eski işyerinde bir arkadaşım vejeteryanın ileri düzeyinde bir şeydi, hayvansal katkı olan hiç birşeyi yemiyodu. sadece ot ve kahve. adam şaka gibi günde 2 en fazla 3 saat uyuyodur. 3 senedir filan peynir yemiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o adam ölür yakında ama o ne ya öyle etsiz yaşama yaşam denmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Her gece yatarken yarın cok önemli bir olay varmış gibi düşün.Mesela ben 2 aydır gece 4-5 öğlen 1-2 gibi kalkıyorken, 3-4 gündür yumurta gote dayandıgı icin,gece yine 3-4 gibi kalkip,sabah 8.30 da kalkıp derse gidiyorum. Biraz sıkıntılı bir uyku oluyor ama insan alişiyor yavas yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 2 haftada falan alisirsin ben alismistim 4 saat falan uyuyodum gece 3 sabah 7-8 ilk baslarda cok zor eve gelince yatip 2-3 saat uyuyodum sonra o oglen uykusu giderek azalmaya basladi ve tamamen kalkti pat pat kalkiyodum sabah gece yatip gayette zinde oluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sabah namazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bak mesela 2 de geldim eve daha uyumadım şimdi uyuycam. 6ya dogru kalkıcam falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Meditasyon vasıtasıyla belki bilemedim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uyku saatimi azaltmadım ama düzene soktum genelde 12 1 gibi uyuyorum sabah 8 9 belki 10da kalkıyorum uzun süredir şimdi nezaman yatsam tatil günlerinde bile 12'i geçirmiyorum dün 4te yattım 12de kendiliğimden kalktım alarm falan çalmadan ilk uykunu düzene sok saatler zaten azalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 8-9 saat uyuyosun ortalama fazla bile, alarmı kurmadan uyanman gayet normal yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sabah 2 de yatıp akşam 7de kalktığım zamanıda biliyorum ama:D öyle bi durumdan bu hale geldim o yüzden mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sabah 2 ? oha yeni zaman dilimi getirmiş adam uyku düzenine helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kolunu picakla kes tuz bas ustune koroglu +18 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Olay şu; REM (Rapid Eye Movement) ve non-REM sleep var. REM 1.5-2 saat civarı sürüyo, non-REM çok daha kısa sürüyo hatırlamıyorum kaç dakka olduğunu. Sen uyurken nREMle başlıyosun sonra sürekli bi REM bi nREM şeklinde dönüyo. Eğer uyandığında non-REM deysen rahat uyanıyorsun yoksa kötü uyanıyosun. O yüzden mesela bazen 2 saat uyanıpta mis gibi kalkıyosun bazen 9 saat uyanıpta küfrederek kalkıyosun. Bunu yapan uyku merkezleri var. adamlar seni bir gece uyutuyo EEG takıyolar kafaya, uyku düzenini çıkarıyolar ondan sonra mesela sana diyo senin REM cycleın şu kadar diye sende kendini ona göre ayarlıyosun. Süper bişi bu bende finaller bittiğinde direk gidicem 4 saate çekicem uykumu. Günün yarısı uyuyarak geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar