copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 =))biraz ileri gittim kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benim yöntemin gelişmişi var bi de şöyle http://www.thinkgeek.com/homeoffice/lights/9171/ http://www.youtube.com/watch?v=ablBCBK9ZHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 alarm olarak ne koyduğun da önemli bangır bangır bişi koy örn:5fdp- The Way Of The Fist bi de teli titreşime koyup sert bi yüzey e koy titreşim sesi çok gıcık eder ayrıca yarım saat arayla 3 4 alarm kur kendi taktiğim sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 danni california çalıyo ehuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tamam da patiler adam alarmla uyanamıorm dememiş ki uyuma süremi kısaltacam demiş yanlış noktadasınız kanımca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uyku saatlerini duzenleme ve kaliteli uyku icin en ideali spor yapmak zaman bulabiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tamam buldum bu sefer hergün ya da 2 günde bir uyuma saatini yarım saat geri çek istediğin yerde dur =)) ama onla da uğraşılmaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi önce kendini istediği saatte uyandırmaya şartlandırması lazım sonra azalıyor D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kan bağışını da bi daha düşün cidden vücutta yeni üretilmiş genç kan hücrelerinin dolaşıma katılmasını sağlar zinde olursun uykun hafifler ve kısalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi zaten ne hikmetse kızılay cebime 1 yılda 2 defa attı mesaj. gittim verdim. eskişehirde 0 - az sanırsam. yasal süre çerçevesinde verdim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 herkesin kendine gore bir uyku periyodu var sanirim. ornegin ben 4 saat uyuyup uyandigimda kolaylikla cikabiliyorum yataktan. uykulu bir sekilde kalkmiyorum. gun icinde de goturuyor beni. aksam uzeri 6-7 gibi 1-2 saat daha uyuyorum bazen. ama mesela 5 ya da 6 saat uyuyup kalkmaya calisinca kalkamiyorum. daha fazla uyumak istiyorum. sen de bir dene bence. 4 saatten basla. her gun yarimsar saat ya da 1er saat arttir uyudugun uyku saatini. arada bir yerde cikar umarim 10 saate ulasmadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Oha, bu kadar rastlantı olamaz. Geçenlerde denk gelmiştim makaleye, bookmark ettikten sonra patiye yazsam mı diye düğünürken sen sorusunu sormuşsun, gerek kalmamış :D Link afferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kan bağısı için kızılay a gidip abey ben kan verecektim demek yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 online alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Flassh said: kan bağısı için kızılay a gidip abey ben kan verecektim demek yeterli mi? evet kızılayın otobüsleri de oluyo belli yerlerde ben okulda verdim kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 son 6 ayda yabancıyla seks yaptıysan kan veremiyon. abaza kanı makbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 popo sıkışınca uyumuyorsun.. budur.. 4-6sa uyurum ben. tahmini düşüncem 4-4,30 gibi işlerimi bitirip 9-9,30 gibi uyanmak.. 10,30gibi yeniden çalışmaya başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Beslenmenize dikkat edin + 3 hafta boyunca ayni saatte yatip kalkin. baslarda zor olucak ama alisacaksiniz. Ben en fazla 6 saat uyurum genelde 5 saat olur. Alarm kurarim ama genelde alarmdan once uyanirim. Yorgunluk ya da uykusuzluk hissetmiyorum alisinca, bak mesela bugun simdi 03:00'da yatip 7:00'da kalkicam. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bünyenin alışmasından bahsediyosunuz da günde 6 saatten az uyumak da yüksek tansiyon başta olmak üzere bir çok hastalığa davetiye çıkartıyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Koltukta sız geceleri, yatağında yatma; kesin çözüm. Alışık olmayınca yattığın yere uyku piç oluyor, kalkıyorsun istesen de istemesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aşık ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 uyu lan 10 saat nolucak. ben 3 gün hiç uyumam 1 gün 14 saat yatarım bi hafta 5 er saat uyurum. her türlü zindeyim ama ilk uyanınca biraz sinirli oluyorum o kadar. yemeklerine dikkat et. C vitamini bol tüket. PORTAKAL tam mevsimi bak şu anda. AL ye SIK iç. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hayat sana guzel fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar