Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku saatleri nasıl azaltılabilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alarm olarak ne koyduğun da önemli

bangır bangır bişi koy
örn:5fdp- The Way Of The Fist
bi de teli titreşime koyup sert bi yüzey e koy titreşim sesi çok gıcık eder

ayrıca yarım saat arayla 3 4 alarm kur

kendi taktiğim sdfsfd
Mesaj tarihi:
kan bağışını da bi daha düşün cidden
vücutta yeni üretilmiş genç kan hücrelerinin dolaşıma katılmasını sağlar zinde olursun
uykun hafifler ve kısalır
Mesaj tarihi:
abi zaten ne hikmetse kızılay cebime 1 yılda 2 defa attı mesaj. gittim verdim.
eskişehirde 0 - az sanırsam. yasal süre çerçevesinde verdim yani :D
Mesaj tarihi:
herkesin kendine gore bir uyku periyodu var sanirim. ornegin ben 4 saat uyuyup uyandigimda kolaylikla cikabiliyorum yataktan. uykulu bir sekilde kalkmiyorum. gun icinde de goturuyor beni. aksam uzeri 6-7 gibi 1-2 saat daha uyuyorum bazen. ama mesela 5 ya da 6 saat uyuyup kalkmaya calisinca kalkamiyorum. daha fazla uyumak istiyorum. sen de bir dene bence. 4 saatten basla. her gun yarimsar saat ya da 1er saat arttir uyudugun uyku saatini. arada bir yerde cikar umarim 10 saate ulasmadan sdf
Mesaj tarihi:
popo sıkışınca uyumuyorsun..

budur..

4-6sa uyurum ben.

tahmini düşüncem 4-4,30 gibi işlerimi bitirip 9-9,30 gibi uyanmak.. 10,30gibi yeniden çalışmaya başlamak.
Mesaj tarihi:
Beslenmenize dikkat edin + 3 hafta boyunca ayni saatte yatip kalkin. baslarda zor olucak ama alisacaksiniz. Ben en fazla 6 saat uyurum genelde 5 saat olur. Alarm kurarim ama genelde alarmdan once uyanirim. Yorgunluk ya da uykusuzluk hissetmiyorum alisinca, bak mesela bugun simdi 03:00'da yatip 7:00'da kalkicam. sfds
Mesaj tarihi:
bünyenin alışmasından bahsediyosunuz da günde 6 saatten az uyumak da yüksek tansiyon başta olmak üzere bir çok hastalığa davetiye çıkartıyor bilginize.
Mesaj tarihi:
uyu lan 10 saat nolucak.
ben 3 gün hiç uyumam 1 gün 14 saat yatarım bi hafta 5 er saat uyurum.
her türlü zindeyim ama ilk uyanınca biraz sinirli oluyorum o kadar.
yemeklerine dikkat et.
C vitamini bol tüket.
PORTAKAL tam mevsimi bak şu anda. AL ye SIK iç.
Mis gibi.
  • Yeni Oluştur...