bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hayvanseverlik bölemi olur? bi tebrik edin Ülkemiz İngiltere Hayvan Haklarını aynen uygulamaya koydu ve Hayvan Hakları kabul edildi. Artık büyük cezalar var. burası ne biçim pati dir? herkes uyuyor =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 mayıştık iyice.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yasa olarak güzelde uygulama da nasıl olacak bakalım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben muhabbet kuşumu avcuma alıp kamikaze ye binmiş gibi lunapark gibi eğlendiriyordum sonra kuş ötmemeye başladı sonrada kafesteki demirlere kafayı sokup intaar etmiş bunun cezası varmı?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Pitbull lara yasak getirildi ya en çok bu koydu bana 2 dene beslemiştim biri hala köyde duruyor uyuz oluyorum şerefsizlere ama çok seviyorum yahu şimdi ben bunları besliyorum diye ceza gelcekmi acep?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kısırlaştırmazsan evet gelicek.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 delikanlı adamın kısır köpeemi olurmuş?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 delikanlı adamın kıç kadar küçük köpeği oluyorsa evet. (piybul kadar itici bir köpek olamaz, domuza benziyor)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sen benzetebilirsin ama bence pitbull süper köpek benimde en uyuz olduklarım süs köpekleri adı üstünde süs... tıpkı hayattaki boş insanlar gibi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 süs köpeği diye bir şey yoktur. mutant dır bahsettiklerin.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Kontrol edilemeyen ve bu kadar tehlikeli bir hayvan tabiki yasaklanmalı. Otur kalk dışında BIRAK komutunu da dinlemeyi bilmesi lazım köpeklerin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 abi ne olursa olsun seviyorum ben bu hayvanları zaten bizimkiler eğitimden sonra geliyor bize ne yalan söyliyim evde tek kaldığım zaman korkuyordum bi keresinde elimi tutmuştu bırakmıyordu 10 dk tuttu sonra hemen odaya kitledim =) milletin gelmesini bekledim[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 x files ta oynayan gillian anderson(scully) mektup yazmış galiba.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bence fazla sevinilecek bir yanı yok açık var yasada belediye hayvanları zehirlemeye devam edecek bir de bu yasa ne kadar uygulanır orası şüpheli[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :tebrikz:[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bence ii olmamış hadi patiler neysede o kopekler ne bizim burada akşamları dışarı çıkamıyoruz çok kötü ya öldürsünler ya toplasınlar dioduk hayvanseverin teki kabul etmemiş 1 hatfa sonra o hayvanseveri bizim canavarlar 7 yerinden ısırmışlar :) hayat karşılıklı :D[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 iyide Türkiye' de insan haklarından bi haber olanlar var onlara gelipte bide hayvan hakları derseniz bence küfür ederler ^^[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kangal bir köpektir. bence tek köpektir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 http://www.loyola-nyc.org/technology/courses/compsci/student-projects/0304/wgomez/semester%20project/conpit.html[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 haydaa şimdi buradaki sokak köpeklerini vuramıyacakmıyım ben:( ee doluşucaklar gene kuduzlu tipler ne güzel havalı tüfekle savıyorduk başımızdan hiç kapı önünde köpekler tarafından sıkıştırılmadık iyiki şimdi sokak köpekleri saldırsa bizde ona saldırsak direk birisi görücek hayvan hakları ciyak miyak edicek bi kedi alsak itin (homosapiens) birisi tekmelese afedersiniz yapıyorlar ama hakkımı bulamıcam? mesela bi yerde vardı bi herif kediye gel pisi yaptı yanına çekti kedide gitti tabiki aç gariban kedicik, adam kedinin gelmesiyle tokatı atması bir olmuştu şuanki yaşımda olsam sandalyeyi kafasına tüm gücümle geçirirdim heralde malum 8 7 yaşındaydım o zaman hiç unutamam yasa koymakta birşey yokki uygulatması önemli[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kobegımı kısırlastırmazsam bende ceza yıcem ne olcak sımdı[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 benim bukalemuna hayvan hakları getirseler ne olur getirmeseler ne olur ^^ dünyadan bi haber kendisi habire annemin çiçeklerinin üzerinde pinekleyip duruyo[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sıkma canını bonepart, bugün hayvan hakları yarın insan hakları. sırayla... :P[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet görüntüde var olan ama asla uygulanmayacak hayvan hakları kabul edildi hoo[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Esas komedi bundan sonra kopucak. Bir sürü işsiz güçsüz teyse hayvan hakları diye bir sürü yeri basacak vs vs vs. Bir anda hayvan hakları insan haklarının üstüne çıkacak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar