pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ağzını burnunu kırarım göd. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 post kasam bare Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kas kas.firsatlari kacirma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kane&Lynch said: post kasam bare Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ginalier said: http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/aiq.jpg ahuahuahua baba dönüşün süper oldu bak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 slickers said: veştitsa vardı bi aralar bildin mi :D vaddafak o senin sevgilin miydi sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hoşgeldin.İyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pogodi said: ağzını burnunu kırarım göd. AHHAHAHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hmm.çok heycanlisiniz arkadaslar! Bunu sevdim yeni bir kose yazısına başlamam için ilham verdiniz bana. Teşekkürler! Asla kabul edemeyeceğim tek eleştiri heycanli olmakla ilgili yapılan elestiridir! Heyecanın bittiği gün acilen heyecanlanmalisindir ki hayata donesin ömrün uzasın! Buda aklımıza kazınsin iyice! O yuzden asla AMA asla ne bana nede bir baskasina "bune heycan yahu sakin ol hele" demeyin ve bence olaki heycansizsaniz acileeeeen kendinize heyecan duyacak bisey edinin!herhangi bisey. Neyse ne! Hem hayatta heyecan duyulacak sonsuz sayida sey var! nobetciheyecanci dilan!!!:)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok ünlemişsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ayil da gel bence ama yine de hosgeldim askim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zabah akşam demeyip içiyon mu napıyon sen birine heyecan yapma sakin ol diyen insan,hayattan çok sıkılan, heyecan yapacak hiç birşeyi olmayan insan değildir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu ne heyecan yahu sakin ol hele Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Elestiri iyidir guzeldir AMA agiz ishaline donmedigi surece! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 agiz ishali... ne kadar tiksinc bir lafmis ya. gozumde neler neler canlandi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 AMA'yı bir yerden copy/paste mi yapıyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 daylan said: Elestiri iyidir guzeldir AMA agiz ishaline donmedigi surece! :) Hey! İşte yine o ünlem işareti! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 xaty said: AMA'yı bir yerden copy/paste mi yapıyorsun? safasdgfgagqaf başlık merhaba benim adım daylan ben bir alkoliğim olmalıymış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Lets give him a hug everybody demek istedim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Belki normali budur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 imzanı seviyorum kerim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 AMA yi :) biryerden kopyalayip yapistirmiyorum! I phonelarin Boyle bir ozelligi var duzeltme yapiyor kafasina gore.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 daylan said: I phone She phones Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 (!) unlem (!) !!!!!!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.