_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Huzuru onda bulacaksın evladım,8-).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ölmekten korkmuyorum ama ölünce hayatın aynen devam edicek olması gücüme gidiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ölmeyi merak ediyorum.ölürsem üzülceğim tek şey arkamdan benim için üzülenlerdir.nolucagını merak ediyorum.bi bok olmassa öldüğümüzle kalırsak ona da üzülürüm :) hani avakadolar huriler falan beklemiyorum da merak ediyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kaçınılmaz olandan korkmayın.Mesela kimyadan kaldığımı öğrendim.Artık finalden korkmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar