Shimone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 aradım ama bulamadım yeni bi açık artırma sitesi. nasıldır kullanan,bilen varmıdır? www.hizliolkazan.com bana pek gerçekci gelmiyo bu tur siteler. sonucta yine kasada kalıcak gibi ama bi kere denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.hizliolkazan.com/toshiba-16gb-transmemory-u2m-usb-flash-drive_460.html Bu ürün daha önce 0.93 TL'ye satıldı. http://www.youtube.com/watch?v=-G154Xvlm4U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şimdi benim anlamadıgım bişey var. Toshiba 16Gb TransMemory™ U2M USB Flash Drive Ürün Açıklaması ( 58.23 TL + KDV) : yazıyo orda. arttırmalardanda 0.8 tl yazıyor. şimdi ben 1 tl verirsem öylede kalırsa 1 tl yemi alıyorumu bunu ? hiç 58 milyonla alakam yok yani? birde ödemeler ne kadar güvenli kredi kartından oldugunu bilinen bişeyde. belirli bi sertifika bi güvenilirliği yok sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 58e alıosun+kdvsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu sanal para olması lazım. kredi kartıyla o zaman alışveriş yapıyorsun muhtemelen. ama katılıyorum sana aslında. edit : yani 1 tl versek elimiz de 58'e patlıyor öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 altivi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 teklif yapabilmek için de teklif mi satın alman gerekiyo:S http://www.hizliolkazan.com/hok-50-teklif-hakki_457.html bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 eet olay orda üye olunca sadece 2 teklif hakkın oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Parayla yapıyorsun teklifi. Bedavaya teklif yapınca nereden kazanacak adamlar? Her tekliften sonra geri sayıma süre ekleniyor ve diğer takipçilerin teklif vermesine zaman tanınıyor. Böylece birisinin önüne geçerseniz o kişi teklifini yakmamak için tekrar teklif verebiliyor. Nasıl kazanmanız gerektiği ile ilgili bölümde ısrarlı olmanız söyleniyor, sabırlı ve inatçı olan kazanıyormuş. Bir de teklif süresi limiti var. Fiyata gelince yeni bir teklif alınsa bile geri sayım artmıyor. Sadece bu fiyata ulaşıldığında 30 saniye ekleniyor ve o 30 saniye içerisinde ne kadar teklif olursa olsun, süre bitince son teklif kazanıyor. Bir örnek ele alalım: Örnek ürün Şu anki son teklif: 0.22 TL Teklifte artan fiyat: 0.02 TL Teklif süresi limiti: 14 TL Ürünün gösterilen fiyatı: 79 TL Şimdi birisi teklif yapınca parası gitmesin diye üstüne gelen teklife karşı teklif yapması çok beklenen bir şey. Sonuçta teklif için para veriyor, ve ikinci verdiği para ile kazanırsa zararını karşılayabilir. Bu durumda bir çok üründe teklif süresi limitine ulaşılması normal, tabi sitede yeteri kadar üye olduğunda. Buradan ne kadar kazandıklarına bakacak olursak; 14 TL'ye 0.22'den ulaşmaları için 13.78 TL artması gerekiyor. Her teklifte 0.02 arttığına göre 689 teklif gerekiyor. Teklif hakkının 0.66 TL olduğu yazıyordu sitede bir yerde, buna göre 689 teklifin değeri 454,74 TL. Böylece adamlar 79 TL değerindeki şeyi satıyor, üstüne teklif bedellerini alıyor, bir de üstüne kazanan kişiden kazandığı fiyatı alıyor. Çok karlı bir site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 altivi'den farklı, anladığım kadarıyla çok daha transparan bir satış sistemi. benim gözüm tuttu ilk an itibariyle. şöyle oluyor. her teklif için 66 kuruş ödüyorsunuz (topluca teklif satın alma olayı bu yüzden var). eger ürüne en son teklifi siz verebilirseniz ürünü alıyorsunuz. teklifler arttırma usulü. yani 1er, 2şer kuruş artıyor. adamlar son verilen fiyattan değil, teklif koyma olayından parayı kırdıkları için ürünler çok ucuza satılıyor. yine bir dalavere dönüyor olma ihtimali var. fakat altivi'den çok daha transparan bir sistem, kimin ne zaman teklif verdiğini görebiliyorsunuz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu sitelerin tek sıkıntısı yaşam sürelerinin çok az olması. Site açılınca başta herkes abanıyor, bol bol teklif sayesinde parayı vuruyorlar, fakat bu siteye ilgi azalınca açık artırmalar hep aynı adamlar arasında dönmeye başlıyor, tekliften gelen paralar malın fiyatını çıkartmıyor, kapatıyorlar. Mesela bu sitenin selefi MalıGötür.com idi. Orası iyice yavaşlamıştı, onu bitirip bunu açtılar ki tekrardan yeni insanlar gelsin. Bu da biter bi süre sonra başkası açılır. Ha bir de araya kendileri girip teklif veriyolar, piyasayı da kızıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sistem farklı ama girince renkler ve site amacı direk Altivi'yi hatırlattı. Yukarıda anlattığım şekilde site sağlam kazanıyor olacak üye bulabilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende demin takip ettim siteyi trident cep telefonuna 350 teklif geldı 100 luk teklıf paketını 76 lıraya satıyorlar 0.76 ya gelıyor yanı dedıklerı gıbı 0.66 a gelmıyor 350x0.76 dan zaten sıte 266 lira direk indiregandi yapıyor telefonun pıyasa degerıne 350 lıra dıyorlardı kaca almıslardır bılemıyoruz tabı ama tabı uye sayısı artarsa her urunden vurdukları para dahada artcak ama yınede ılk başta bulan uyeler cıddı kar etmıslerdır bu ısten al sat dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hizliolkazan.com'un yapısı hakkında benimde ilk başta kaygılarım vardı fakat verilen tekliflerin kimin tarafından verildiği ve ip loglarının açık olması güvenilir kıldı. Birgün şansımı denemek istedim ve nokia telefon kazandım...altivi'den sonra bu tarz sitelere güvenmiyordum fakat bu site güvenimi oldukça tatmin etti...ürünü kazandıktan bir gün sonra da elime ulaştı. güven konusunda bir çok arkadaşın kaygısı olabilir fakat ben şanslarını demelerini isterim. üstelik bu site maligotur.com'dan önce açılmıştır. 5 aylık bir mazisi vardır. duyurular kısmında da zaten açıklamışlar. çok çok ucuza ürün satın almak istiyorsanız bence denemekte fayda var. www.hizliolkazan.com (ismindende anlaşıldıgı gibi hızlı ve güvenilir bir site) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 daha yeni gelmişsin direk ilk mesajını buraya atmasaydın öncelikle bir hoşgeldin deseydik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok fena viral ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahahah xmen e bak ya. adeta icimizden biri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aahhaahhahahha Hemen alalim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hoşbulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hoşgeldin ama bu işler böyle yürümüyor önce biraz yorum falan yap 1 2 hafta ondan sonra belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ahaha too obv. Deney7 olayından sonra baya bi arttı böyle alınan hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 külçe altın ne ya ahuah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Altivi'den çok şey kazandım. Üstelik çok da para yaptım sayelerinde. Ama bu siteden hiç kazanmadım. Hiç karlı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 az once philips tras makinesinin acık arttırması vardı elemanın biri 146 teklif yaptı. 146 teklifte nerdeyse 100 lira yada daha fazla yapıyo. ztn urun 120 lira ustune kazanamadı eleman bide... akıllı bi insan yada "para" veripde teklif almış bi insan böle bişey yaparmı?bence yapmaz. pardon en fazla teklif yapan 195 teklif vermiş, kazananda 142 teklif vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar