Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 belki dayak yese bile dövdüm diyordur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sen ciddi ciddi adam'a 3 tane yumruk attın adamada dikiş atıldı diye hapse girceğini mi zannediyosun? ahahahah seni kim inandırdıysa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tey allam. böyle aradan aradan insanlara laf geçirmek kolay. herhangi bi şekilde, ilk defa mahkemeye verilince herkes bi heyecan yapar, bunun kadar normal bişey yok. "zaa bebe" mesajı geçirince güzel çünkü. neyse. olayın neredeyse tüm nedenlerini biliyorum ve bunun öncesinde bunun gibi herhangi bir şiddet eylemine karşıydım. zunla da bin kere konuştum bu konuyu hatta. ama öyle bir durum aldı ki, cidden zungülü haklı bulmak "zorunda kaldım". bu olayda da cidden "başına gelmeden" olayı geçerli. uzaktan yorum yapınca sadece teoride kalıyor çünkü. hayır bir de "şöyle olsaydı şöyle derdiniz" falan denmiş. ee? ne yani ultimate adalet platformu falan mı burası? insanlar ne düşünürlerse onu derler, önceden bilirmiş gibi yapmaya da katlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 400-5000 lira arası bi tazminat/paraya çevrilmiş ceza ödersin geçer biter. büyük ihtimal 1200-2000 lira arası olur ödeyeceğin para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bu arada simdi geldi aklima =) Babam olacak kisilik ben daha ortaokul/lise caglarindayken, eve birakacagi parayi barda hatunlarla falan yerken adamin birinin burnunu kirmis sinirlenip. Artik nedir mesele bilmiyorum. Mahkeme celbi falan geldiydi bi ara eve. Burnu kirilan tip 5000 lira mi ne tazminat davasi acmis. O parayi odemedi diye biliyorum. Az buz para degildi hani. Ona bisey olmadiysa sana hic olmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 its awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kafatası en sert bölgelerden biridir , sadece 3 yumruk atarak nasıl yarıyorsun ya ? muşta falan kullanıyodun da bizi mi yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dostum bizim eleman kız, makyaj çantasında muşta taşımıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "peder zickler" said: kafatası en sert bölgelerden biridir , sadece 3 yumruk atarak nasıl yarıyorsun ya ? muşta falan kullanıyodun da bizi mi yiyosun. Kafatasi catlayinca pekmezi akitiyosun zaten direkt. Sadece acilmistir kanamistir. Kafatasi saglamdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "peder zickler" said: kafatası en sert bölgelerden biridir , sadece 3 yumruk atarak nasıl yarıyorsun ya ? muşta falan kullanıyodun da bizi mi yiyosun. O kafayı çatlatmaktır ve gerçekten zordur, tehlikelidir. Burda olan dıştaki saçlı deriyi hırpalayıp kanatmak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "peder zickler" said: kafatası en sert bölgelerden biridir , sadece 3 yumruk atarak nasıl yarıyorsun ya ? muşta falan kullanıyodun da bizi mi yiyosun. Falcon punch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "Tatar Ramazan" said: "peder zickler" said: kafatası en sert bölgelerden biridir , sadece 3 yumruk atarak nasıl yarıyorsun ya ? muşta falan kullanıyodun da bizi mi yiyosun. O kafayı çatlatmaktır ve gerçekten zordur, tehlikelidir. Burda olan dıştaki saçlı deriyi hırpalayıp kanatmak sadece.bişey diil lan o zaman elemanda karı gibi karakola koşmuş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://img709.imageshack.us/img709/2207/whiteboy.jpg http://gorrie.org/uploads/2008/04/toorcon-seattle-08006.jpg http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Everyone%20Else/images-3/you-gonna-get-raped.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Çok komiksin slickers gülmekten öldüm koydugun resimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Xunn'la muhabbeti olmadan saçma sapan yorum yapanlara lulz u get raped diyenlere laf edicem ama o poll'la o başlıkla sen kaşınmışın be xunn'um :/ Dipnot olarak isterse müebbete çarptırsınlar seni o hippinenin içinde hep bir eziklik kalıcak bence dayak yarı boyumda adamdan dayak yedim gücüm yetmedi annemi aradım karakola koştum diye. Mahkeme ne zaman bu arada ? Yalancı şahit lazım mı gelelim Hakim Bey biz olay anında Xunn'la arena yapıyorduk TSG vardı, ben bir dismantle koydum sonra 10k shatter vurdu xunn amele sümüğü gibi yapıştı warrior diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adam kendi laf etsin gücüne gidiyosa sana noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 @üçvuruşlaadamınkafayarılırmıdiyenler gerekli alet edevatla her türlü pekmez akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya gerçekten rape durumları olacak olsa ayıp diyeceğim ama daha az bir ciddiyette olması topiğin hoşuma gidiyor. Kasvetten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Para cezası alırsan ara beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bişey olmaz. anama küfretti dersin 150 tl atarsın özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 temiz yüzlü bi çocuksun diye bence hakim diğer lavuğu atar içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben yapmadim kardesim yapti dersen bile inanir hakim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kardeşin de kütür kütürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: internet white knightlar ahaha bu ne ya yeni ingilizce öğrenmiş apaçi gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oha beni mi dovdun lan o foto ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar